Rusija bi na tehnološku blokadu mogla odgovoriti l

poruka: 104
|
čitano: 24.162
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rusija bi na tehnološku blokadu mogla odgovoriti l".
13 godina

Ma neka ide sve u pizdu materinu gdje i pripada.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Rusija bi na tehnološku blokadu mogla odgovori
gavranpero kaže...

Malo bombardujemo suverene zemlje, pa uvodimo sankcije drugima koji bi to isto da rade. Zapadnom licemjerstvu i lažima nikad kraja.

Ovo je tema o napadu Rusije na Ukrajinu kao suverenu i demokratsku državu, i sankcijama prema istoj. Invazija na Ukrajinu je bila bez povoda i neisprovocirana.

Na drugoj temi piši o zapadu i SAD-u, čija sranja nitko ne opravdava.

Kad već na svijetu mora biti netko policajac -> bolje da je to SAD i Zapad nego Rusija, jer su civilizacijski 3 razine ispred ovih divljaka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2022 22:39 (gumifufna).
13 godina
neaktivan
gavranpero kaže...

https://ba.voanews.com/a/sad-vazdusnu-napadi-ciljevi-u-iraku-i-siriji/5945093.html

''"Večerašnji napadi su pokazali da će predsjednik Biden štititi američke državljane", navodi se u saopštenju Pentagona.''

Koje američke gradjane, u Iraku i Siriji ?

Malo bombardujemo suverene zemlje, pa uvodimo sankcije drugima koji bi to isto da rade. Zapadnom licemjerstvu i lažima nikad kraja.

Dobro i kakve to ima veze s mojim postom kojeg citiraš? 

Jesam li ja igdje napisao išta pozitivno o američkoj politici? Jasno sam  napisao da su Rusi preuzeli titulu najvećih govana na svijetu od Amerikanaca. Znači da su Amerikanci dugo vremena bili najveća govna a i danas su odmah iza Rusa. 

4 godine
Samo se prave da su 3 razine ispred. Eventualno su pol razine ispred.
13 godina
protjeran
I to da su Rusi preuzeli titulu je diskutabilno. Agresija je agresija, a ako ćemo ih brojati, Amerika ili NATO su suvereni po tom pitanju u zadnjih 20 godina.
13 godina
neaktivan
gavranpero kaže...
I to da su Rusi preuzeli titulu je diskutabilno. Agresija je agresija, a ako ćemo ih brojati, Amerika ili NATO su suvereni po tom pitanju u zadnjih 20 godina.

Amerika nije prijetila svijetu nuklearnim oružjem. To agresija je agresija je glupost. Ni burek nije burek, a kamoli da su kompleksne stvari kao međunarodna politika tako jednostavne. Ogromna razlika je i u načinu guranja svojih interesa. Dovoljno je usporediti odnos prema stanovništvu istočne i zapadne Njemačke nakon podjele. Amerikanci interese guraju po principu "što je bolje za njih bolje je i za nas". Pogledaj kako je 20 godina nakon 2. svj. rata izgledala zapadna Njemačka, poraženi u ratu, a kako Čehoslovačka pobjednik u ratu.

10 godina
protjeran
Gallu kaže...

Onda su Rusi pola razine  ispod i BiH i Hrvatske. Vratimo se na bitno = biznis i lova.

Pa mi smo bili mila majka u privatizaciji nakon pada komunizma u odnosu kako je provedena privatizacija (legalna pljačka) nakon raspada SSSR-a, gdje se preko noći uska grupica ljudi obogatila i postali milijuneri i tajkuni. Kutle i company su sitne ribe , kako je tamo to provedeno.

14 godina
neaktivan

Sve zemlje istocnog bloka kada se vratimo tamo u '70 godine proslog stoljeca su bile siromasne a u to se uracunavaju posebno bivsi DDR, Madjarska, Cehoslovacka, Poljska a pogledaj danas sve osim DDR-a koji vise ne postoji koliko su napredovale te zemlje kada su se otrgnule od zeljezne zavjese i patronata Rusije. Zasto nisam spomenuo Rumunjsku i Bugarsku jer one su poslije pada SSSR-a i dalje imale svoje rezime do rusenja istih.

gumifufna u pravu si da su ovi nasi diletanti za ove ruske lopove no jedino sto moja misao ide toliko dalje da su ovi takvozvani oligarsi samo javnosti izlozene osobe koje u biti jedino sto imaju satisfakciju da imaju novaca no kada im vozd kaze kus a oni ne zacepe gubicu ostaju bez love kao siromasi ako nesto nisu sa strane pospremili prije toga.

veni vidi didici
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2022 8:52 (dagoberhr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
BlueMax kaže...
gavranpero kaže...

Amerika nije prijetila svijetu nuklearnim oružjem. To agresija je agresija je glupost. Ni burek nije burek, a kamoli da su kompleksne stvari kao međunarodna politika tako jednostavne. Ogromna razlika je i u načinu guranja svojih interesa. Dovoljno je usporediti odnos prema stanovništvu istočne i zapadne Njemačke nakon podjele. Amerikanci interese guraju po principu "što je bolje za njih bolje je i za nas". Pogledaj kako je 20 godina nakon 2. svj. rata izgledala zapadna Njemačka, poraženi u ratu, a kako Čehoslovačka pobjednik u ratu.

Ne samo da je prijetila nego je jedina koja ga je upotrijebila.

4 godine
gumifufna kaže...
Gallu kaže...

Onda su Rusi pola razine  ispod i BiH i Hrvatske. Vratimo se na bitno = biznis i lova.

Pa mi smo bili mila majka u privatizaciji nakon pada komunizma u odnosu kako je provedena privatizacija (legalna pljačka) nakon raspada SSSR-a, gdje se preko noći uska grupica ljudi obogatila i postali milijuneri i tajkuni. Kutle i company su sitne ribe , kako je tamo to provedeno.

Sve ovisi o veličini države. U Rusiji su mogli više pokrasti pa su odmah postali i bogatiji.

4 godine
dagoberhr kaže...

Sve zemlje istocnog bloka kada se vratimo tamo u '70 godine proslog stoljeca su bile siromasne a u to se uracunavaju posebno bivsi DDR, Madjarska, Cehoslovacka, Poljska a pogledaj danas sve osim DDR-a koji vise ne postoji koliko su napredovale te zemlje kada su se otrgnule od zeljezne zavjese i patronata Rusije. Zasto nisam spomenuo Rumunjsku i Bugarsku jer one su poslije pada SSSR-a i dalje imale svoje rezime do rusenja istih.

gumifufna u pravu si da su ovi nasi diletanti za ove ruske lopove no jedino sto moja misao ide toliko dalje da su ovi takvozvani oligarsi samo javnosti izlozene osobe koje u biti jedino sto imaju satisfakciju da imaju novaca no kada im vozd kaze kus a oni ne zacepe gubicu ostaju bez love kao siromasi ako nesto nisu sa strane pospremili prije toga.

Nisu se svi snašli tako dobro. A nisu se bome ni bivše zemlje Jugoslavije baš proslavile, sve su ostale ili tu negdje na razini BDPa po stanovniku kakav ima Rusija ili čak i značajno ispod. Samo je Slovenija izuzetak.

15 godina

a koji vas klinac briga za Rusiju? to je na njima da riješe...

mene brine što je Rusija došla do BDP per capita blizu RH, a mi smo tako pametni....mi imamo Jadran, konobare koji razumiju cvaj bir i to je to...

jedina pozitiva?

galon benzina u SAD je skočio 30-40%

jer svi živimo zajedno na ovoj jedinoj nam Zemlji, pa ne mogu se neki hlepiti do unedogled, na račun drugih...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
3 0 hvala 0
4 godine
Stric_Jura kaže...

jer svi živimo zajedno na ovoj jedinoj nam Zemlji, pa ne mogu se neki hlepiti do unedogled, na račun drugih...

Na žalost tako je uvijek bilo a i biti će. Jedino je što pametno možemo napraviti da se osamostalimo, gledamo sami sebe, budemo si na 1. mjesu a ne da klimamo glavom kako gazda kaže.

A galon će brzo ići dolje, evo - više im Venezuela nije prijetnja :S

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2022 12:23 (Gallu).
16 godina
Stric_Jura kaže...

galon benzina u SAD je skočio 30-40%

i neka... i još uvijek im je gorivo upola jeftinije nego u europi

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice