'Paywall', pretplate, poskupljenja: kako živjeti o

poruka: 3
|
čitano: 638
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "'Paywall', pretplate, poskupljenja: kako živjeti o".
3 godine

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain

1 0 hvala 0
3 godine

No, jako puno solidnih mobilnih igrica zarađuje više nego što će zaraditi prodavači COD 6 za Pc i konzole zajedno. Lukava igra, kreneš besplatno, onda se navučeš.

O njima nitko ne piše, nitko ih ne spominje, a volio bih da se pogledaju i njihovi novčani transferi.

Malo, po malo da bi napredovao, daj 5, 10 , paket od 40 € i tako ljudi u godini dana lako potroše preko 500€.

Dakle, developerima koji žele zaraditi preporučam razvoj Android igrica, mani se free entuzijazma. :🅿 

合気道家 - Yondan PzKpfw Evropa je poludila. Daje podršku banderovcu i novom banderi Zelenskom. Tko će napasti Hrvatsku? Nitko nas nije napao, 91.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 8:23 (Zaporožac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 mjeseca
Re: 'Paywall', pretplate, poskupljenja: kako živje
Istina. Ja sam bio u čudu kad mi je mladi kolega rekao da najveći dio plaće potroši na "besplatne" video igrice. Točnije na samo jednu video igru.

Kako? Lako, štit vamo, mač tamo , šljem, oklop ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice