Electronic Arts dijeli otkaze veteranima BioWarea

poruka: 9
|
čitano: 427
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Electronic Arts dijeli otkaze veteranima BioWarea".
16 godina

play stupid games, win stupid prizes

It is not who you are, it is who you know.
Moj PC  
2 0 hvala 0
3 mjeseca

Ako se "poskliznu" sa novim Mass Effectom slijedi im zatvaranje.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Electronic Arts dijeli otkaze veteranima BioWa
herc_vtc kaže...

Ako se "poskliznu" sa novim Mass Effectom slijedi im zatvaranje.

s obzirom kako su debilni, ne bi me cudilo. jos poamptim fijasko od kraja is mass effect 3.

13 godina
Obi Wan kaže...

ja taman htio uskociti u odbranu. procitao termin veteran u naslovu, mislio neke stare prdonje koje su jako dugo u gaming industriji, nisu krivi, vjerovatno im EA naredio da guraju woke sranja.

odradim brzinski fact checking, otvorim twitter account over Karin West, kad ono, transgender, bisexual, non binary fazoni...

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
Indestructible kaže...
Obi Wan kaže...

ja taman htio uskociti u odbranu. procitao termin veteran u naslovu, mislio neke stare prdonje koje su jako dugo u gaming industriji, nisu krivi, vjerovatno im EA naredio da guraju woke sranja.

odradim brzinski fact checking, otvorim twitter account over Karin West, kad ono, transgender, bisexual, non binary fazoni...

nisau tu bitni ljudi, bitna je politika kompanije. vecina su samo kolateral. uz to, radit u takvom okruzenju je teska patnja. vidi samo kakvo je stanje u ubisoftu. ne smijes rec "he" za protagonista ako moze bit musko i zensko istovremeno, nego she-he, jer logicno, takva je ideologija. srecom, ljudi su pomalo naucili glasat sa svojim parama pa se prirodno stanje stvari malo po malo vraca u normalu.

3 mjeseca

Ma bilo je i prije u njihovim igrama ponešto woke sr..., ali sa ovim zadnjim Dragon Age-om su stvarno pretjerali. Inače i dalje mi je DA:O jedna od najboljih igara koje sam ikada odigrao.

2 0 hvala 0
3 godine

Bioware odavno već nije onaj stari Bioware, većina originalne ekipe je otišla drugdje....tako da mi nije jasno čuđenje i neki hype oko novog ME.

Vjerojatno će bit OK igra, niš specijalno naspram trilogije, ali je generalno problem da u zadnje vrijeme ima dosta tog space settinga u igrama i moja predviđanja su da je ekipi pun k toga, zasićeno će postati samo tako.

Nitko sretniji od mene da sam u krivu.

EDIT: tek sad skužio da sam fulao upis zbog naslova...nikad nisam sretan kada netko dobije otkaz, ali ovo je stvarno bilo previše šta su napravili sa Veilguardom po pitanju političke korektnosti, a kupci su to ovoga puta itekako kaznili.

1.5 milja je respektabilna brojka, ali nedovoljna za troškove razvoja i svega šta ide s tim....

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:18 (BioZZG).

2 0 hvala 0
3 mjeseca
BioZZG kaže...

EDIT: tek sad skužio da sam fulao upis zbog naslova...nikad nisam sretan kada netko dobije otkaz, ali ovo je stvarno bilo previše šta su napravili sa Veilguardom po pitanju političke korektnosti, a kupci su to ovoga puta itekako kaznili.

1.5 milja je respektabilna brojka, ali nedovoljna za troškove razvoja i svega šta ide s tim....

Inače su kao očekivali prodaju od 3 milijuna i onda bi im bila isplativa. Samo se nadam da ovaj dio ekipe koji je ostao raditi na novom ME (među kojima ima i veterana sa originalne trilogije) neće ponoviti iste greške.

p.s.

Dio bivših zaposlenika BioWarea radi već neko vrijeme na igri Exodus koja bi mogla biti direktan konkurent novom ME, što je definitivno win-win za sve ljubitelje sci-fi rpgova

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:59 (herc_vtc).
8 godina

Go woke/go broke.

Od onakvog studija i naslova sto su stvarali.

Politicki komesari su ih pojeli. I neka su. Prirodna selekcija na djelu.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice