čemu služi 16 GB RAMa na mobitelu?
Molim pojašnjenje. Hvala
PS. na PCu imam 16 GB i do sad sam samo jednom vidio 9 GB zauzetosti RAMa ( kućni korisnik + igrice)
Molim pojašnjenje. Hvala
PS. na PCu imam 16 GB i do sad sam samo jednom vidio 9 GB zauzetosti RAMa ( kućni korisnik + igrice)
Molim pojašnjenje. Hvala
Marketing?
Molim pojašnjenje. Hvala
Virtualne masine
Molim pojašnjenje. Hvala
Virtualne masine
Možeš malo pojasniti i dati neki primjer VM na android telefonu. Nisam još upoznat s tim.
Molim pojašnjenje. Hvala
Virtualne masine
Možeš malo pojasniti i dati neki primjer VM na android telefonu. Nisam još upoznat s tim.
https://www.vmos.com
Instalirajte na vlastitu odgovornost, moj antivirus nije nasao nista, ali uvijek oprez.
Molim pojašnjenje. Hvala
U mojem slučaju, što sam overtoomuch ljubitelj Apple brenda, moram priznati da android ima negdje "malu prednost", ali samo zato jer su deweloperi lijeni učiniti neke aplikacije za iOS platformu.
Jedan član planinarskog kluba sa kojim lutam/o po Lijepoj našoj i još malo šire, imao je u zadnje dvije godine onaj JBC čini mi se model 6100 ako sam dobro upamtio, no ukratko onaj najjači.
U zadnjih mjesec dva dana, nešto se je pošemerilo sa SW-om, pa je nekad sa 0% na 100% ispalio za minutu, što je trajalo kao ciklus baterije ravno 2 minute, a nekada je držao 1% nekoliko sati, ali je bakterija delala preko 80 sati bez pol frke.
Obzirom kada se skitamo, trebamo ponekad podršku track-ova, to je onaj dio koji HPS bolje pokriva na android platformi, iznimno je bitno imati podršku u svakom trenutku gdje smo sa pozicijom.
Moje skromno subjektivno razmišljanje kaže kako u nekim takvim, ili sličnim zahtijevnijim situacijama, trebaš "snage" da ti može dati online podršku na ovakav ili onakav način, no bitno je da je fluidna komunikacija.
Čak, kada malo bolje razmislim, praćenje u realnom vremenu padobranaca, paraglidera, skytesurfera, običnih daskaša/windsurfera, da si mogu izvaditi track-ove gdje su kada bili, još u 3D modelu?!?!
https://www.vmos.com
Instalirajte na vlastitu odgovornost, moj antivirus nije nasao nista, ali uvijek oprez.
Hvala za link, izgleda da je legit:
A ima app i na play storeu.
Ma, to i inače već dosta dugo šalju te obavijesti, zanemari, možeš birati da bez broja mobitela, barem kad sam zadnji out radio account.
Inače, baš se igram s VMOS-om, i fino to šljaka čak i na SD625 s 3 GB RAM-a, premda dok šaltaš između virtualke i OS-a normalnog se osjeti slabost ovog SOC-a, ali inače super.
Nisam još probao ali budem.
Premda, ak te zajebava, probaj napraviti novi account prek browsera pa onda unesi.
Odmah budeš vidio jel i tam forsaju to (naravno, prek desktop user agenta).
Sad kad netko kaže: a koji će ti kurac tak jaki hardver u mobitelu, moj ajfon dela s 2GB RAM-a, a ti mu lijepo odbrusiš: dečec, ja vrtim virtualke