DALL·E 3 bolje razumije promptove, zahvaljujući Ch

poruka: 2
|
čitano: 1.943
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DALL·E 3 bolje razumije promptove, zahvaljujući Ch".
10 godina
protjeran
DALL·E 3 bolje razumije promptove, zahvaljujući Ch

Ne znam, koristim Stable Diffusion XL preko stranice dreamstudio, pokazao se trenutačno kao vrlo dobar za ono što meni treba.

Dolazimo u vrijeme kada će i midjourney i sd i dalle napraviti isti posao, te će razlike u velikoj većini biti minorne, niti lošije niti bolje, nego drugačije.

Cijena će isto biti ista.

Tako da neće niti biti potrebe birati previše koji model uzeti, nego čiji ti UI bio ugodniji za korištenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
21 mjesec
protjeran
Re: DALL·E 3 bolje razumije promptove, zahvaljujuć
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Ne znam, koristim Stable Diffusion XL preko stranice dreamstudio, pokazao se trenutačno kao vrlo dobar za ono što meni treba.

Dolazimo u vrijeme kada će i midjourney i sd i dalle napraviti isti posao, te će razlike u velikoj većini biti minorne, niti lošije niti bolje, nego drugačije.

Cijena će isto biti ista.

Tako da neće niti biti potrebe birati previše koji model uzeti, nego čiji ti UI bio ugodniji za korištenje.

Ali imas specijalizirane modele koju su bili trenirani na specificnom stilu slika. Zasto ti koristis AI slike?

Ja recimo koristim za izradu causal igara. Napravim pocetnu sliku, prosirim je Photoshopom i dodatno uredim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.9.2023 11:42 (Bob Boss).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice