mmmm bili extreme digital?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Petak 8.5. u 02:00 naručio L640DS white (1169kn). Isti dan oko 16h mi dolazi mail da je paket predan dostavnoj sluzbi (overseas ) . 12.5 u 11h zove overseas da ima paket. Mobitel je dosao u sivoj najlonskoj vrecici u kojoj je bila luma, istina , kutija nije bas u mint stanju ( malo su rubovi ozuljani ) ali sav sadrzaj sa racunom i ovjerenom garancijom je stigao. Plaćanje sam naveo pouzećem. Eto hvala Bogu druga narudžba iz ED je prosla u redu- ( prije godinu dana uzeo LC CC 95 , koji je stigao za 2 dana ).
Ja sam još lani od njih uzeo Samsung Smart TV i sve 5 je prošlo. Došao je za par dana, kad sam ga upalio, lijepo je bio na hrvatskom jeziku, nadogradio na zadnju verziju i radi k'o bombon. :)
U subotu sam naručio Kingston SSD i kao mi danas treba doći, budem vidio kako će to proći.
EDIT: Stigao. So far so good. :)
Malo je OT, ali trebam pomoć. Do unazad tjedan-dva sam primao letter od Exterme digitala, ali sad ga dobivam na mađarskom!?
Kako se na mađarskom kaže (piše) unsuscribe?
Malo je OT, ali trebam pomoć. Do unazad tjedan-dva sam primao letter od Exterme digitala, ali sad ga dobivam na mađarskom!?
Kako se na mađarskom kaže (piše) unsuscribe?
Ako misliš na "unsubscribe" onda možda ovo pomogne https://translate.google.com/?hl=hr#en/hu/unsubscribe
Baš to , ali nema, naravno.
Hvalim
Baš to , ali nema, naravno.
Hvalim
Označi kao spam ili postavi filter koji ga blokira...
Ima li netko možda kod s popustom kojeg ne misli osobno iskoristiti, dobro bi mi došao.
Ako tko ima neka pošalje PM, bio bih zahvalan.
Prije možda dvije godine kupio sam Nikon D5100(oko 3500kn), a prije godinu dana kompletno računalo(matična, i7, RAM, napajanje itd.) u eDigitalu, došli su kako je bilo naznačeno pod vrijeme dostave na stranici i svi dan danas rade.
Kada sam kupao WiFi PCI karticu, greškom sam uzeo krivu. Kada mi je došla, ubacio sam je u komp, nije to bilo to, vratio je u originalno pakovanje i poslao mail za zamjenu. Javili su mu da vratim poštom kod njih, što sam i napravio, a oni su mi javili da ne mogu zamijeniti jer je otpakirano. Naravno, ja sam onda odgovorio s podužim mailom na što su mi odobrili zamjenu, uzeli moju nadoplatu od 70ak za drugu karticu te je uredno i brzo poslali.
Tek prije nekoliko dana me kolega uputio na loša iskustva u edigitalu.. Sada tražim Samsung Galaxy Tab S 8.4 koji kod njih košta 2075kn, što je 650kn jeftinije nego negdje dalje. Na Alzashopu je 2200kn. Volio bih ga dobiti što prije jer sam trenutno i bez mobitela i bez računala. Iako imam dobra iskustva, mislim da će Alzashop pobijediti - negativna iskustva o njima nisam čuo, htio sam samo podijeliti svoje iskustvo s ekipom.
Sretno onome tko se odluči za kupnju u ED.
Uzimao sam u njih sve i svašta, čini mi se dom još nismo ušli u EU, i nikada nisam imao problema. Izuzev što je cijeli proces od narudžbe do dostave relativno spor pa sam se okrenuo uber ljudima hehe.

Baš sam se ovog i pribojavao. Gledam da ubodem novu GTX970 za Witchera i ED ima daleko najjeftiniju u ponudi (2700kn), ali malo me strah gdje to reklamirati ako što rikne (a već sam jednom imao situaciju da mi je riknula 560ti, pa sad pušem na hladno).
ja uzeo lumiu od njih i onda tek idem citat iskustva... katastrofa. nadam se da necu imat lose srece
Trenutno oni jedini imaju na zalihama jedan Asusov headset koji mi se jako sviđa te su još jeftiniji za 40-50kn od Centro.hr di sam htio kupiti al' sad odjednom nisu više dostupne niti piše da će doći (na centro.hr). Vrijedi li riskirati kupovinom headseta od 400kn u Extreme Digitalu?
Osobno sam dosad samo u Futuri IT uzimao i oni su perfektni što se tiče komunikacije, jamstva, a cijene su bile niže od ičega kod nas kad sam cijelu konfu kod njih uzimao.
ne znam zasto takvo pitanje ako mozes sve kratko i jasno pročitati ovdje?
sačekaj da se pojavi kod nas u hrvatskim trgovinama, centro, futura itd... pa tu kupi a ne kod ovih ;)
ma sad sam prolistao duboko u ovu temu, nema šanse da uzimam kod njih.
Kupio slušalice http:/, dob/edigital.hr/slualice-rasta-p343102.html prošle godine, na samom početku već nisu radile kak treba, točnije onaj dio za pojačavanje, ali rekoh ok, ne mogu više čekat uglavnom da je zvuk dobar. Nakon nekog vremena i zvuk je bio čudan, ne baš da nije slušljivo ali na nekim djelovima kao da bi bass zakrčio(ili je bio presirov bass na psy :)). odlučio sam ih poslati na popravak, poslali su svog kurira početkom prošlog mjeseca i evo do sada ih nisam dobio nazad. Na početku uopće nisu znali gdje su slušalice, jer su me u par navrata pitali kad sam slao i preko koga. Nakon opet dužeg čekanja, dobijem mail da je odlučeno da ću dobiti povrat sredstava. Tu sam puko jer želim slušalice a ne novce. Pogledam na njihovu stranicu, a ono te slušalice sad dođu 364kn, a ja ih platio 250 kn. Ne daju nove ni za živu glavu, tako da sam tražio povrat svojih starih te se duboko nadao da su onakve kakve sam im i poslao. Pa da, ali tu nema kraja, oni su moje slušalice uništili, pa da, uništili ih te mi opet nude povrat sredstava. Tako da od njih više ništa ne uzimam. Sprdačina
Tražio si svoje potrgane slušalice nazad? O Bože...
Ili traži nove iste ili uzmi povrat love i kupi slične/bolje dalje... ne vidim čemu kompliciranje i još gore uzimanje nazad svojih potrganih slušalica
Prije mjesec dana kupio 4 para škara Fiskars po 180 kuna,nakon 7 dana jedne pukle;trima se iskrivile oštrice.Poslao sam račune,garanciju na njihovu adresu(kupljeno sve preko web shopa u kojem imaju moje sve podatke).Nakon 20 dana poslali sve natrag uz 5 stranica obrazloženja na mađarskom jeziku,katastrofa.Nisu mi odgovorili ni na jedan email!!!Prije toga sam uredno s njima komunicirao na hrvatskom jeziku.Kupio sam kod njih dosta stvari,no nikad nisam imao ovakvu situaciju!To je ujedno bila moja zadnja kupnja kod njih i apsolutno ih ne bi preporučio u bilo kojem pogledu.
Malo procitaj bolje, pa ces vidjeti da sam trazio nove, ali jednostavno ne daju. Da, trazio sam potrgane nazad, slusalice su bile rodendanski poklon i jos su mogle sluziti, to je sigurno, ali pitanje je koliko jos dugo. Jako su mi se svidjele, a kad mi se nesto tako svidi(sto je rijetkost) onda dalje nema potrage...nebi trebalo biti, ali ipak sam primoren traziti druge, drvene naravno. Takav mi je ukus i mozes ga j....

E pozz ljudi, mislim uzet ovaj miš http://edigital.hr/zicani-mi-p413315.html i zanima me kakva imate iskustva s dostavom kući i plačanjem pouzećem.
Jel im dugo treba da dostave i jel sve u redu s robom dok dođe?
E pozz ljudi, mislim uzet ovaj miš http://edigital.hr/zicani-mi-p413315.html i zanima me kakva imate iskustva s dostavom kući i plačanjem pouzećem.
Prolistaj temu i sve ces shvatit.
Prolistaj temu i sve ces shvatit.
Nisam trebao daleko listat da vidim kak stvari stoje lol, izgleda da moram drugi dućan naći :/
Sv je ok kad kupuješ,jedino kompliciraju ako se roba pokvari.
Ja sam kupio tablet i mobitelo,poslali oversisom po dogovoru,platio na ruke,i sve prošlo ok.
tko s mađarima tikve sadi ...
Jel se u njih moze osobno preuzet roba? Ne vidim ih na popisu importane galerije... ili su negdi preselili?
Nemaju više trgovinu u Hrvatskoj.
Jedino možeš naručiti preko web shopa.
Overseas dovozi robu na kućnu adresu.
eh... onda mi s 30kn dostave izidje ko i drugdi... toliko o tome...
Ovisi o artiklu, neki su im brutalno jeftiniji... Evo primjer za (odlican) fotoaparat Samsung NX300:
Cijena u edigital 2.404 kn, za firme 1.923 kn. Trenutacno akcija poklon bon 125 kn za sljedecu kupovinu. Dostava đabe. Placanje pouzecem. Garancija 2 godine. Sve skupa kosta (ako uracunas i bon) 1.798 kn za kupovinu preko firme.
Cijena u prvom sljedecem najjeftinijem ducanu u HR 3.649 kn uz garanciju od 1 godine (cijenu dostave nisam provjeravao).
Znaci, za ovaj konkretni slucaj cijena je i vise nego duplo niza, a garancija duplo duza...
Ovisi o artiklu, neki su im brutalno jeftiniji... Evo primjer za (odlican) fotoaparat Samsung NX300:
Cijena u edigital 2.404 kn, za firme 1.923 kn. Trenutacno akcija poklon bon 125 kn za sljedecu kupovinu. Dostava đabe. Placanje pouzecem. Garancija 2 godine. Sve skupa kosta (ako uracunas i bon) 1.798 kn za kupovinu preko firme.
Cijena u prvom sljedecem najjeftinijem ducanu u HR 3.649 kn uz garanciju od 1 godine (cijenu dostave nisam provjeravao).
Znaci, za ovaj konkretni slucaj cijena je i vise nego duplo niza, a garancija duplo duza...
Svaka ušteda je super, pogotovo dupla :)
Nadam se da nećeš morat reklamirat uređaj ako ga kupiš jer im je to izgleda najgori dio priče.
Komunikacija na mađarskom/engleskom/hrvatskom.....pomisliš da je skrivena kamera u igri :)
Gubljenje živaca garantirano, potvrđeno od više ljudi :)
Nadam se da nećeš morat reklamirat uređaj ako ga kupiš jer im je to izgleda najgori dio priče.
Komunikacija na mađarskom/engleskom/hrvatskom.....pomisliš da je skrivena kamera u igri :)
Oprosti ali za toliku uštedu se definitivno isplati izgubiti živce.
Plus što on planira kupiti preko firme, a obično se ozbiljnije postave kada je firma u pitanju (pričam iz iskustva, mobitel kupljen preko firme kod njih).
Oprosti ali za toliku uštedu se definitivno isplati izgubiti živce.
Plus što on planira kupiti preko firme, a obično se ozbiljnije postave kada je firma u pitanju (pričam iz iskustva, mobitel kupljen preko firme kod njih).
Ako dođe do reklamacije, j...će ježa kao i 90% kupaca koji su htjeli reklamirat. Nažalost, to je pokazala praksa, bez bez obzira dal kupuje pravna ili fizička osoba. Frend je uzimao kao pravna osoboda više stvari u vrijednosti 10k kn, reklamirao je par stvari i tek kad je uključio odvjetnika je uspio izvuč stvar u svoju korist. A rijetko tko danas uzima odvjetnika pogotovo ako se radi o manjoj vrijednosti.