kada narucim komp u adm-a, i recem im da mi ga oni tamo sloze, jeli to ukljucuje instalaciju windowsa
Acquisitum Magnum - ADM
- poruka: 2.575
- |
- čitano: 835.585
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
kada narucim komp u adm-a, i recem im da mi ga oni tamo sloze, jeli to ukljucuje instalaciju windowsa
Naravno, kao i u drugim ducanima pod uvjetom da iste kupis ili im dostavis svoju LEGALNU verziju.
Naravno, kao i u drugim ducanima pod uvjetom da iste kupis ili im dostavis svoju LEGALNU verziju.
da...al ako im samo kazes da sloze i ne reces im nista za windowse....doci ce ti doma bez windowsa...moras im napomenut
imam najfriskiju vijest sad sam razgovaro s covjekom iz adm-a i veli mi da ce 5850 kostat 1800kn kod njih a 5870 2700kn naravno plus minus 50 kn u oba slucaj...hvala bogu 5850 ce ubrzo bit moja!!!!
Kada već pričate o slaganjima kompova, da li kad se kupe komponente ako si sam slažeš komp gube jamstva na iste?
imam najfriskiju vijest sad sam razgovaro s covjekom iz adm-a i veli mi da ce 5850 kostat 1800kn kod njih a 5870 2700kn naravno plus minus 50 kn u oba slucaj...hvala bogu 5850 ce ubrzo bit moja!!!!
I još da u prvi misec budu manje cijene i odman kupujem HD5850.
I još da u prvi misec budu manje cijene i odman kupujem HD5850.
Ja ne mogu jer imam preslabo napajanje.
Jel itko ima problema s pristupom stranicama ADM-a???
meni ne zeli na adm stranicu isto
meni ne zeli na adm stranicu isto
Eto nie im dosta ni index sad oce i nas dragi ADM
Kada već pričate o slaganjima kompova, da li kad se kupe komponente ako si sam slažeš komp gube jamstva na iste?
Ne.
imam 2 pitanj
1. može li mi neko detaljno objasnit kako uplatit novac na adm-ov račun
i
2. kako ću bit siguran da će mi komponente biti dostavljenje kući ako uplatim račun
postoji placanje pouzecem ali tada ti placas postarinu...
inace nikad nisi siguran a za malo straha pogledaj HARDVEJ PREVARA
Jel se može kod njih kupiti na firmu preko weba?
Koja je razlika izmedu privatnog i poslovnog racuna osim sta na onom poslovnom pise R1
ni ja isto sad nemrem na njihovu stanicu...jel zna itko sta se dogada
ja nemogu vec 2 dana
ja nemogu vec 2 dana
Evo ja sam sada otisao na njihovu stranicu, sve normalno sljaka ;D Mora da je problem kod vas :P
ja nemogu vec 2 dana
Evo ja sam sada otisao na njihovu stranicu, sve normalno sljaka ;D Mora da je problem kod vas :P
upravo je proradila :D
ocito nije radila do trena kad si ti otisao :D
Zanima me dali je ADM imao prošle godine nekakvu akciju (popuste na robu) tamo negdje oko Božića, zanima me takoder oce li ove godine biti kakvih popusta za blagdane ;)
Zanima me dali je ADM imao prošle godine nekakvu akciju (popuste na robu) tamo negdje oko Božića, zanima me takoder oce li ove godine biti kakvih popusta za blagdane ;)
S obzirom na druge cjene u njih je uvjek popust, :D
Ali vrlo mi je glupo imaju samo sve od logitecha, npr nemaju nikoje druge tipkovnice, miseve, i sl., i fali dosta napajanja, tako da sljedecu narudžbu ne narucujem od njih, nego od potisa koji ima glupu registraciju vec 2 dana nisam dobio povratni email :D
A sto se tice HD58xx serije ja cekam iducu, jer HD4890 mi je dovoljna za sve na maximum.
S obzirom na druge cjene u njih je uvjek popust, :D
Ali vrlo mi je glupo imaju samo sve od logitecha, npr nemaju nikoje druge tipkovnice, miseve, i sl., i fali dosta napajanja, tako da sljedecu narudžbu ne narucujem od njih, nego od potisa koji ima glupu registraciju vec 2 dana nisam dobio povratni email :D
A sto se tice HD58xx serije ja cekam iducu, jer HD4890 mi je dovoljna za sve na maximum.
Cudno, protisov registr mail sam dobio odmah...
A, sta se tice narudbe od njih.
Cekao sam 2 tjedna hard, dok mi je kod adma dosao odmah drugi dan po uplati.
I adm ima sve ono sta ti treba
kvalitetno
Nedavno sam u Protisu dobio ponudu s 30% stvari koje sam naručio jer "artikl više ne drže", ali ga uredno imaju na webu... A kod ADM-a sam saznao na telefon kada dobivaju robu i kada da dođem... Tako da što se tiće ADM-a, sve super!
Nedavno sam u Protisu dobio ponudu s 30% stvari koje sam naručio jer "artikl više ne drže", ali ga uredno imaju na webu... A kod ADM-a sam saznao na telefon kada dobivaju robu i kada da dođem... Tako da što se tiće ADM-a, sve super!
Vemilova iskustva :D
njih zoves a kazu da imaju, kad dodes da platis NEMAJU :D
Vemilova iskustva :D
njih zoves a kazu da imaju, kad dodes da platis NEMAJU :D
Jesi ih pitao da mozda hoce dat robu badava ? :D
meni je sve normalno
meni je sve normalno
vise od 12 sati razlike izmedu postova, ali stranica im se rusi vec 3 dana, pa malo radi, i tako u nedogled
Mene zanima da li se može u ADM-u zamijeniti jedan proizvod drugim ako nisam zadovoljan nečime. Znači zamjenim nešto što sam kupio sa ambalažom i garancijom za nešto drugo po potrebi uz nadoplatu.
Mene zanima da li se može u ADM-u zamijeniti jedan proizvod drugim ako nisam zadovoljan nečime. Znači zamjenim nešto što sam kupio sa ambalažom i garancijom za nešto drugo po potrebi uz nadoplatu.
Ovisi... Ako si uzel to osobno u ducanu onda sve ovisi o njima hoce li ti zamijenit ili ne, njihova dobra volja. Ako si to kupil preko web narudzbe onda imas pravo i po zakonu vratit proizvod i trazit povrat novaca ili zamjenu za drugi proizvod... No svi se vecinom pozivaju na zakon o zastiti potrosaca u ovom prvom slucaju kaj sam navel a nisu ga ni procitali, pa mozes i ti probat
Ovisi... Ako si uzel to osobno u ducanu onda sve ovisi o njima hoce li ti zamijenit ili ne, njihova dobra volja. Ako si to kupil preko web narudzbe onda imas pravo i po zakonu vratit proizvod i trazit povrat novaca ili zamjenu za drugi proizvod... No svi se vecinom pozivaju na zakon o zastiti potrosaca u ovom prvom slucaju kaj sam navel a nisu ga ni procitali, pa mozes i ti probat
a jel bi se moglo npr. u vemilu,hgspotu...i sličnim dućanima zamjenit potpuno ispravan proizvod kojem još traje garancija za neki drugi srodni ili ne? npr. grafičku za noviju uz nadoplatu?
Mene zanima............
Ovisi... Ako si uzel to...........
a jel bi se moglo npr. u vemilu,hgspotu...i sličnim dućanima zamjenit potpuno ispravan proizvod kojem još traje garancija za neki drugi srodni ili ne? npr. grafičku za noviju uz nadoplatu?
U Vemilu nece dat 100%, eventualno u roku od tjedan dana nakon kupnje, a i moras dignut frku inace te samo posalju doma... A vjerujem da je isto tak i za HGSpot i ostale ducane. Iz tvojeg komentara kolko sam skuzil ti vjerojatno mislis na neki proizvod kupljen prije mjesec dana ili vise, to mozes odma zaboravit, nitko ti to nece mijenjat, jedino da im drzis pistolj u glavu...