Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 928.615
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

Ako netko izjavljuje određene stvari na forumu, u čemu je problem da ih potkrijepi dokazima?

Pa neće on objaviti dokument sa imenom i prezimenom stranke, nego me čisto zanima obrazloženje vještačenja.

Kako je to netko mogao "vještačiti" da nisi savio pinove procesorom?

Uzmem procesor u ruke u savijam pinove, u čemu je problem?

Valentin17 kaže...

Ovaj bill jobs je poznati troll, on će makar i ne bio u pravu tvrditi da je u pravu samo da vas ovdje živcira, ima ovdje ljudi koji dobro znaju tko je on i na koji način operira.

Savjetujem vam svima da se ne raspravljate s njime, "lupate glavom u zid" bezveze, nema koristi od toga, lik je takav kakav je i to je to, ne možemo mi tome ništa.

A ti si poznati reklamer na forumu pa što?

Drži se reklamiranja i smanji flejmanje i pisanje postova koji nemaju nikakve veze s temom koja se zove ADM, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 20:14 (bill_jobs).

1 5 hvala 0
10 godina
Acquisitum Magnum - ADM
bill_jobs kaže...

Znači nemaš, ma i mislio sam da samo pričaš u prazno.

Potpuno je nebitno dal ti vjerujes imam li ja il nemam. Reklamacija ionako nije na tebi nego na njemu. Ako zelis osobno vidjet slicne reklamacije, vec sam ti rekao gdje ces ih moc i sam osobno rjesavat. Al sumnjam da ti volontiranje spada u MO.

bill_jobs kaže...
Ne da je teško dokazivo nego je nemoguće.

Baš me zanima kako bi ti dokazao tko je savio pinove, kupac ili neki lik u servisu ili neka deseta osoba prije njih?

De mi opiši to dokazivanje i vještačenje.

Vještak se teleportira u prošlost i prati tu matičnu ili?

Lol. Eto sad kategoricki tvrdis i da je nemoguce :) A sta da ti kazem, onda su ljudi dokazali nemoguce. Ionako je vec rjeseno da zivimo u "ludom svemiru". Teleportacije u proslost cu ipak ostavit tebi.

I nemoj molim te izvrcat rijeci. Nisam rekao da je dokazano tko je savio pinove. Rekao sam da je vjestacenje, s onim specificnim slucajem gdje su 3 random pina bila svinuta, dokazalo da isto ostecenje nije moglo nastat usljed postavljanja cpu-a. S obrazlozenjem koje je dao vjestak za taj slucaj, a i zdravorazumskim razmisljanjem (tezi dio znam), savijanje 2 pina za 180 stupnjeva usred mase drugih pinova, a ostali netaknuti, ne nastaje radi krivog postavljanja cpu-a. Daljnji tijek slucaja je nebitan.

bill_jobs kaže...

Spriječava ga zdrav razum, poslovna praksa i sve ono što si napisao u prvom dijelu ovog posta: koja bi bila svrha toga osim da si mentalno nestabilan?

A nene. Nemoze se selektivno prihvacat logika. Ili je prihvacas ili ne. Znaci ako si na ovaj nacin odbio trgovcevu krivnju, na isti odbijas i kupcevu.

Nastranu logika, prednosti i nedostaci su jasno vidljivi u oba slucaja. Uzmimo da kupac namjerno svine pinove

Kupac -> Nema kupljenu stvar koja mu je ocito bitna jer je ne bi kupio, mora dokazivat da nije on kriv sto moze i nemora poc dobro po njega, serijskim dokazivanjem istih ostecenja kod razlicitih trgovaca ce ga inspektor zapamtit te bi mu se lako moglo obit i glavu. Prednosti? Perverzna satisfakcija

Sad ista stvar za trgovca koji namjerno svine pinove

Trgovac -> Prednosti? Rjesio se reklamacije i svih daljnjih peripetija koje radi toga nastaju, te mozebitnog povrata novca, ili zamjene uredjaj, te daljnjih peripetija s dobavljacima u kompenziranju istog, te privremenog minusa u bilanci dok to ne rjesi. Nemogucnost dokazivanja da je on kriv, cak i kad je, jer za njega radi puno osoba te je bilokoja od njih to mogla napravit bez njegovog znanja, a i mogucnost ostecenja pri prijenosu stvari (ovisno o predmetu). Nedostaci? Eventualni "los glas" medju kupcima.

Mislim da je ocito tko vise dobija iz ove mozebitne besmislene pretpostavke.

Valentin17 kaže...

Ovaj bill jobs je poznati troll, on će makar i ne bio u pravu tvrditi da je u pravu samo da vas ovdje živcira, ima ovdje ljudi koji dobro znaju tko je on i na koji način operira.

Savjetujem vam svima da se ne raspravljate s njime, "lupate glavom u zid" bezveze, nema koristi od toga, lik je takav kakav je i to je to, ne možemo mi tome ništa.

Nema veze, ne sekiraju mene takvi :). Ionako je prvotni post bio upucen nekom drugom u nadi da uspjesno rijesi slucaj, naravno, ako nije kriv.

bill_jobs kaže...
Kako je to netko mogao "vještačiti" da nisi savio pinove procesorom?

Uzmem procesor u ruke u savijam pinove, u čemu je problem?

Pa iz same ove 2 recenice se vidi da nisi nikad imao ni dodira s ovako necim. Dakle, ako saljes nesto vjestaku, bilosta, onda se od njega trazi da nesto odredjeno vjestaci. Vjestak se ne bavi mentalnim zdravljem ljudi te jesi li ti uzeo cpu, prst, cekic ili nesto trece te time isao izvrcat pin po pin (naravno, moze on i to vjestacit). Ti imas ostecenje, koje servis tvrdi da je nastalo ovako i ovako. Ti vjestaku saljes na vjestacenje konkretni slucaj u kojem on daje svoje MISLJENJE (koje ipak ima neku pravnu tezinu), ali je i dalje misljenje, da li se to moglo dogoditi tako ili ne te moze izreci (a nemora) kako se najvjerojatnije ostecenje dogodilo. Da mu je ispao cpu na pinove, jos bi koji bio svinut i slicne stvari. Daljnja procedura je izmedju tebe/trgovine i inspektorata, iliti trzne inspekcije. Kako su svi, vecinom, razumni, daljnja komunikacija se odvija u tom tonu, te nitko ne pretpostavlja da je netko uzeo iglu i namjerno izvrcao pinove, te se gledaju daljnja moguca ostecenja samo 2 pina. U mom slucaju je bilo da je vjerojatno maticna dosla takva te je ista bila zamjenjena bez troska za kupca. E sad, zasto tako odma nije rjeseno bilo tad, zato jer je jednostavnije trgovini, ali to nikako nije razlog za odustajanje. Dal moze bit rjeseno i drugacije? Normalno da moze, al dok ne pokusa nece znat.

1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Moram se javit na ovu temu.

Ne znam koliko novaca, ali jako jako puno je što preko mene što preko mojih preporuka, stvari za firmu, prošlo kroz ADM. Sigurno se radi od 10ak računala, 30ak monitora, hrpa komponenti. Svaka komponenta, montor, software kao i svaki kontakt s deckima iz ADMa je bio brz i uslužan i zacudo nikad nitko nije imao nikakvih reklamacija na bilo šta kupljeno u toj trgovini. S deckima se da dogovoriti da se naruci nešto cega i nema na stranici te uvijek brzo odgovore po kojim uvjetima nešto mogu nabaviti. Danas mi je stiglo ovo, od uplate do dostave je prošao jedan dan. 

Nemam porblema s ADMom, najdraza su mi trgovina i vjeran sam kupac vec godinama. Te ga barem prema svom, poprilicno bogatom, iskustvu mogu preporuciti svima. Da li imam srece ili nešto? Ne znam ali nikad niti jedan jedini problem s ADMom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 14:43 (mislav_01).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Acquisitum Magnum - ADM
sandokan111 kaže...

Lol. Eto sad kategoricki tvrdis i da je nemoguce :) A sta da ti kazem, onda su ljudi dokazali nemoguce. Ionako je vec rjeseno da zivimo u "ludom svemiru". Teleportacije u proslost cu ipak ostavit tebi.

I nemoj molim te izvrcat rijeci. Nisam rekao da je dokazano tko je savio pinove. Rekao sam da je vjestacenje, s onim specificnim slucajem gdje su 3 random pina bila svinuta, dokazalo da isto ostecenje nije moglo nastat usljed postavljanja cpu-a. S obrazlozenjem koje je dao vjestak za taj slucaj, a i zdravorazumskim razmisljanjem (tezi dio znam), savijanje 2 pina za 180 stupnjeva usred mase drugih pinova, a ostali netaknuti, ne nastaje radi krivog postavljanja cpu-a. Daljnji tijek slucaja je nebitan.

Haha, "daljni tijek slučaja je nebitan"?

Pa daljni tijek je jedino i bitan. To vještačenje apsolutno ništa ne vrijedi jer je korisnik i dalje krivac za savijene pinove, dakle, čemu uopće vještačenje?

Kako smo utvrdili, bitno je jedino tko je savio pinove, a ne na koji način, bilo to s procesorom, kemijskom olovkom ili samurajskim mačem - nebitno.

Pošto ne možeš vještačenjem utvrditi tko je krivac, opet je servis u pravu i poništava jamstvo.

sandokan111 kaže...
Mislim da je ocito tko vise dobija iz ove mozebitne besmislene pretpostavke.

Zakon ne poznaje pretpostavke, nagađanja i teorije zavjere.

Trgovac će u ovakvim slučajevima uvijek biti u pravu, koliko god se to nama ne sviđalo jer kupac je prekršio jamstvene uvjete.

To da će njih neki inspektor "zapamtiti" je također nonsens, inspektori ne radi po tom načelu i svaki slučaj je poseban.

Ako ne možeš nešto dokazati u 1. slučaju, nećeš moći ni u 101.

sandokan111 kaže...
Pa iz same ove 2 recenice se vidi da nisi nikad imao ni dodira s ovako necim. Dakle, ako saljes nesto vjestaku, bilosta, onda se od njega trazi da nesto odredjeno vjestaci. Vjestak se ne bavi mentalnim zdravljem ljudi te jesi li ti uzeo cpu, prst, cekic ili nesto trece te time isao izvrcat pin po pin (naravno, moze on i to vjestacit). Ti imas ostecenje, koje servis tvrdi da je nastalo ovako i ovako. Ti vjestaku saljes na vjestacenje konkretni slucaj u kojem on daje svoje MISLJENJE (koje ipak ima neku pravnu tezinu), ali je i dalje misljenje, da li se to moglo dogoditi tako ili ne te moze izreci (a nemora) kako se najvjerojatnije ostecenje dogodilo. Da mu je ispao cpu na pinove, jos bi koji bio svinut i slicne stvari. Daljnja procedura je izmedju tebe/trgovine i inspektorata, iliti trzne inspekcije. Kako su svi, vecinom, razumni, daljnja komunikacija se odvija u tom tonu, te nitko ne pretpostavlja da je netko uzeo iglu i namjerno izvrcao pinove, te se gledaju daljnja moguca ostecenja samo 2 pina. U mom slucaju je bilo da je vjerojatno maticna dosla takva te je ista bila zamjenjena bez troska za kupca. E sad, zasto tako odma nije rjeseno bilo tad, zato jer je jednostavnije trgovini, ali to nikako nije razlog za odustajanje. Dal moze bit rjeseno i drugacije? Normalno da moze, al dok ne pokusa nece znat.

U slučaju savijenih pinova ja stvarno ne vidim potrebu za vještakom, ima masa slučajeva gdje se može vještačenjem utvrditi da li je krivnja korisnika ili nije, ali ovo sigurno nije takav.

I stvarno ne vidim kako bi to inspekcija mogla presuditi u korist kupca na osnovu tog vještačenja.

Također, treba reći da kupac plaća vještaka ako cijeli slučaj ne bude u njegovu korist.

13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

moja ljubav za adm je prestala nakon sto su mi u servisu tvrdili da mi se grafa pregrijava zato kaj mi je stara maticna ploca i vise se neproizvodi taj chipset. dovoljno govori o strucnosti doticnih u servisu.

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
bill_jobs kaže...

Haha, "daljni tijek slučaja je nebitan"?

Pa daljni tijek je jedino i bitan. To vještačenje apsolutno ništa ne vrijedi jer je korisnik i dalje krivac za savijene pinove, dakle, čemu uopće vještačenje?

Kako smo utvrdili, bitno je jedino tko je savio pinove, a ne na koji način, bilo to s procesorom, kemijskom olovkom ili samurajskim mačem - nebitno.

Pošto ne možeš vještačenjem utvrditi tko je krivac, opet je servis u pravu i poništava jamstvo.

"ha ha" dolje sam ti napisao sto se dogodilo. U ovom trenutku je bilo nebitno da ti objasnim jer je ocito da neznas cemu sluzi vjestacenje i kako se izvodi. Sto si opet potvrdio ovim pasusom.

bill_jobs kaže...

Zakon ne poznaje pretpostavke, nagađanja i teorije zavjere.

Trgovac će u ovakvim slučajevima uvijek biti u pravu, koliko god se to nama ne sviđalo jer kupac je prekršio jamstvene uvjete.

To da će njih neki inspektor "zapamtiti" je također nonsens, inspektori ne radi po tom načelu i svaki slučaj je poseban.

Ako ne možeš nešto dokazati u 1. slučaju, nećeš moći ni u 101.

Normalno da ne poznaje, ali ti si se uhvatio teoretiziranja, ali dosta selektivnog i nepravilnog, pa rekoh, ajde da i to objasnimo. Sve dalje sto si napisao nema smisla. Ocito je da nisi nikad nista prijavio. Sama recenica "trgovac ce u ovakvim slucajevima uvijek biti u pravu" nemoze bit vise kriva nego je. Ni pravo te ne ide, al ne cudi jer nedostaje logicko razmisljanje.

bill_jobs kaže...
U slučaju savijenih pinova ja stvarno ne vidim potrebu za vještakom, ima masa slučajeva gdje se može vještačenjem utvrditi da li je krivnja korisnika ili nije, ali ovo sigurno nije takav.

I stvarno ne vidim kako bi to inspekcija mogla presuditi u korist kupca na osnovu tog vještačenja.

Također, treba reći da kupac plaća vještaka ako cijeli slučaj ne bude u njegovu korist.

To sto ti vidis ili ne vidis u necemu potrebu je, hvala bogu, potpuno nebitno. Postoje ljudi koji se ovim stvarima bave te znaju vise od tebe, a mene su naucili. Potreba je itekako bitna, te kao sto sam rekao, u ovom slucaju je dovelo do zamjene maticne bez troska. Kao sto sam vec opisao, servisu je jednostavnije na ovaj nacin odbit reklamaciju, jer znaju da ionako nece bit nikakvih posljedica, samo koristi. 1 od xx korisnika ce uopce pokrenuti proces zalbe pred trznom inspekcijom pa samim tim vec imaju dovoljno reklamacija koje su odbili s jednostavnim "ne pokriva garancija" izgovorom. U onih ostalih sto su zalili ce se zajednicki doc do nekog rjesenja. Naime, ni ja ni ti neznamo koliki je promil DOA uredjaja koji izlaze iz tvornice. To zna proizvodjac. Isto tako imaju uvida u prijasnje DOA slucajeve te mogu i oni, sa svoje strane, procjenit da li je nastalo ostecenje moguce proizaslo od njih ili ne. Nekad ce i zamjenit proizvod bez obzira i da je korisnik kriv cisto da zadrze kupca. Sve se to moze, ali, zahtjeva vremena i posla. Samo je stvar sto je servisu i trgovcu enormno jednostavnije nesto odbit i zaboravit reklamaciju, nego pokusat rjesit stvar do kraja da se ustanovi sto se stvarno dogodilo.

Takodjer, kao sto volis izvrtat stvari ,zakon je na tvoju zalost i ovdje na strani kupca jer vjestacenje se placa ovisno o tome tko dobije spor (gubitnik placa), znaci postoji mogucnost da trgovac plati, a postoji mogucnost i da kupac plati, ali opet, ne u ovom slucaju. Naime, u periodu kad je rizik kupnje presao na kupca (do 6 mjeseci) vjestacenja placa trgovac. Tako da ne, ne placa on vjestacenje jer je ocito da se poziva na nesto sto je doslo neispravno. Ali dobar pokusaj, sad bi bilo vrijeme mozda da otvoris zakone pa procitas sto pise.

17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

@bill_jobs Ništa osobno, al ovakve ko ti kod nas u selu bacaju u bunar.

Inače moja iskusta s ADM-om su samo pozitivna, barem zasada.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
Moj PC  
2 2 hvala 2
13 godina
protjeran
FlyBoy kaže...

@bill_jobs Ništa osobno, al ovakve ko ti kod nas u selu bacaju u bunar.

Pa dobro, valjda ćete se i vi u toj selenduri jednom civilizirati, ipak je 21. stoljeće.

@sandokan:

Još uvijek čekam taj slučaj gdje je zamjenjena matična i gdje korisnik nije bio kriv, možeš mi ga poslati i na PM te slobodno zatamniti sve bitne dijelove.

Naravno, ako ga imaš.

Dok ne vidim ne vjerujem jer i sam imam masu iskustva i uvijek je korisnik bio kriv za savijene pinove te je jamstvo poništeno.

15 godina

Imaš masu iskustva sa savijenim pinovima? Ajde nam to onda dokaži

EDIT: Slikaj i zatamni podatke od random osobe

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2015 13:28 (Nocio).
10 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Pozdrav

Kupio sam pc u ADM-u u 9 mjesecu prosle godine (vrlo pozitivno iskustvo). Posto imam 4 gb rama a zelio bih kupiti jos jedan keks, a i s njim jedan vent, zelim sto vise ustediti.

Zanima me jel bi bilo nekih problema ako taj keks i vent kupim u drugoj trgovini pa metnem unutra a onda,nedao Bog, ako se nesta potrga hoce li primit na servis? 

Nije ta tema al 80% vas zna to pa ako nije problem-nakon sto kupim keks i stavim ga u slot, jel moram nesta updejtat (nove win, drivere, bios, noob sam po tom pitanju) il samo nastavim normalno?

Hvala!

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ako nemas naljepnice ne vidim razloga da imas problema... Ako imas naljepnice, trganjem istih gubis besplatnu dijagnostiku.

Bios mislim da ces morati stvaljati novi nakon novog venta :D Šalim se... nema potrebe da išta diraš, ubaci memoriju,vent i vozi... naravno obrati pažnju da memorija bude ista

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 23:10 (FakeDeath).
Moj PC  
2 1 hvala 2
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Prije godinu dana kupio G930. Do danas radile savršeno, najednom popustila plastika i lijeva slušalica visi na žici doslovno. Nikakva sila nije upotrijebljena niti su slušalice pokazivale ikakvu naznaku kvara. One rade, ali konstrukcija više ne drži. Priznaje li to ADM pod garanciju?

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Fizički su oštećene? Teško da će to proći pod garanciju.

1 0 hvala 1
15 godina
Texpi kaže...

Da. Zvao, pitao, rekli jok. Rade, al je plastika otišla i lijeva slušalica visi na žici jedva. Nije mi jasno kako je puklo. Stavio sam ih na glavu kao i svaki dan i najednom samo krc.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
13 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Zas su poceli stavljat naljepnice, pa do nedavno ih nisu stavljali?

ja sam mislio da gubim jamstvo, ipak se gubi samo besplatna dijagnostika

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 18:45 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ja111 kaže...

Stavljaju oni njih godinama koliko ja znam.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 18:45 (Valentin17).
12 godina
neaktivan
ja111 kaže...

ja sam mislio da gubim jamstvo, ipak se gubi samo besplatna dijagnostika

Ja bi se odmah ubio da je to tako. Zamisli idem prominit graficku za neku bolju i izgubim garanciju na sve komponente jer kao nesmin otvarat kuciste. 

17 godina
softwaremaniac kaže...
Texpi kaže...

Da. Zvao, pitao, rekli jok. Rade, al je plastika otišla i lijeva slušalica visi na žici jedva. Nije mi jasno kako je puklo. Stavio sam ih na glavu kao i svaki dan i najednom samo krc.

Kontaktiraj suport od Logitecha mislim da su ih nekim zamjenili, nemaš što izgubit.

14 godina
fanaticni gejmer kaže...

Zamisli idem prominit graficku za neku bolju i izgubim garanciju na sve komponente jer kao nesmin otvarat kuciste. 

Kod "gotovoga" PCa ti je to tako, a gledajući kako su te gotove konfiguracije složene, moraš paziti što nadograđuješ, da ne bi bilo dima.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Je li oni sami slože PC kada ga naručiš u dijelovima ili im to treba negdje napomenuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

napomeni im da nebi bilo,ali ako si naručio sve potrebne komponente da ga mogu složiti trebali bi.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

A hoću li dobiti onaj DVI to VGA adapter? Naručio sam MSI GTX 970.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Hoćeš. Frend je istu grafu uzeo kod njih i i dobio je

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
Acquisitum Magnum - ADM

MSI R9 270X(1645 kn) je nakon godinu dana otkazao pa je grafa završila u ovlaštenom servisu preko ADM-a.Nakon mjesec dana zovu me i nude zamjenu za XFX R9 iste vrijednosti.Nisu prošla niti 24 sata i stiže XFX 280X(2000kn)a nakon mog poziva dobijem odgovor da nemaju trenutno slabiji model te da mi poklanjaju razliku u cijeni jer sam duže čekao na popravak.

Vrhunska poslovnost i moje preporuke za ADM.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Ma ADM je super,al web stranica im je najveće smeće,ako čitate ovo ADMovci prestanite čitat i trk radit novu stranicu :)

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Razmisljam o vracanju graficke kartice, no opet koce me pomisao o slanju postom i  dugom cekanju. Graficka radi, problem nastaje kad brzina fan-a nije fixana tj. auto pa graficka zuji, te ako stavim opciju monitor sleep onda mi se zna desit da vise ne reagira pa pc moram rucno restartirat.

Ako u buducnosti budem prodavao gpu da kupim novi, ne bi htio da mi graficku nitko ne zeli kupit zbog navedenih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
i koje je tocno pitanje? ak ne radi reklamiraj i cekaj, ako ti to smeta... ako ne nemoj reklamirati. Mislim, nemas bas nest drugih opcija...
12 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...
i koje je tocno pitanje? ak ne radi reklamiraj i cekaj, ako ti to smeta... ako ne nemoj reklamirati. Mislim, nemas bas nest drugih opcija...

Radi ali treba nastimat fan i iskljucit opciju monitor spleep. Problem je kada ides prodavat nesto ljudi gledaju svaku sitnicu, takva su mi bar prijasnja iskustva.

Pukne li mi film vratit cu im sve jer su mi dali lose primjerke pocesora i ram-a. Slabo se clocka,ram na viskom latencijama mora radit, temperature visoke na stock, 65°-70°, prime95.

13 godina
lose primjerke? ti se malo salis ili?!
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
Ako sve radi u zadanim parametrima ništa od vraćanja/zamjene. Pazi da te nebi još i zezali za garu (nedaj bože da ti zatreba) a ti bio kod njih i pokušao vratiti/zamijeniti komponente jer se slabo hoće ocati.
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice