Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 928.528
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Acquisitum Magnum - ADM
nicky.sl kaže...

Nisam prigleda pinove jednostavno zato sto nikad s tim nisam nikad imao problema pa nemam obicaj brojit pinove, i nevidim sta je tu cudno i sumnjivo.

Pa meni je to čudno, ne možeš montirat skupocjeni procesor, a da ne pregledaš pinove, ali dobro, svatko iam svoj način rada.

15 godina

Kada bi ti kupovao skupocjeni motor, dali bi ga rastavljao da vidis u kakvom su stanju klipovi i da nema tvorničku grešku kojim slučajem?

Vjerojatno ne, ali dobro, svatko ima svoj način rada.

To što pišeš su gluposti i izjava ti je ravna Sanaderovoj i Bandićevoj kad kažu da nisu pokrali milijune jer ni ti ne provjeravaš svaku "skupocijenu" sitnicu od najkrupnijeg do najsitnijeg detalja

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
17 godina
bill_jobs kaže...
nicky.sl kaže...

Nisam prigleda pinove jednostavno zato sto nikad s tim nisam nikad imao problema pa nemam obicaj brojit pinove, i nevidim sta je tu cudno i sumnjivo.

Pa meni je to čudno, ne možeš montirat skupocjeni procesor, a da ne pregledaš pinove, ali dobro, svatko iam svoj način rada.

Ma sve se može kad se hoće, ja sam recimo svojedobno isčupao proc zajedno sa hladnjakom bez da sam ga oslobodio sa matične jos u čudu wtf gdje je lol dok nisam pogledao na blok,skoro me nije strefilo.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
protjeran
Nocio kaže...

Kada bi ti kupovao skupocjeni motor, dali bi ga rastavljao da vidis u kakvom su stanju klipovi i da nema tvorničku grešku kojim slučajem?

To što pišeš su gluposti i izjava ti je ravna Sanaderovoj i Bandićevoj kad kažu da nisu pokrali milijune jer ni ti ne provjeravaš svaku "skupocijenu" sitnicu od najkrupnijeg do najsitnijeg detalja

Jel prilikom montiranja procesora moraš nešto rastavljati ili samo pogledati očima?

Ajd se pliz nemoj prosipat, ako je za tebe glupost pogledati pinove prije montiranja cpu onda si sve rekao.

Ovaj slučaj je čisti dokaz da se TREBA sve detaljno pregledati, a ti sad nastavi o bandiću i sanaderu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 16:07 (bill_jobs).
12 godina
nicky.sl kaže...

Sad sam dobio informaciju iz Zagreba koja bi mogla preokrenit situaciju i kako mi se cini nisam ja sjeba pinove al nemaju veze s tim niti ovi iz ADM-a.

Izgleda da ta ploca ima "povijest" i s detaljima se cujemo kad se klupko raspetlja.

Evo čim se javiš na forumu odmah je druga priča

15 godina

Da li si ikada vidio pin na procesoru/matičnoj savinut za , pazi, 180 stupnjeva, a ne 90?

Ako je procesor sjeo na socket bez problema i bez sile, kako su se pinovi mogli savinuti?

Propustio si pitati čovjeka puno pitanja i automatski zaključuješ da je kriv. Može biti njegova greška, a i nemora. niti ti to možeš dokazati niti nitko drugi. da je pin spigan pod 90 stupnjeva to bi već bilo nešto, ali pajdo pazi, za 180 stupnjeva.

Iskreno, sve se može desit i nemožeš ga optužiti da je on kriv ako ni sam to neznaš.

14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ajde recimo sada da tvornički dođu savijeni pinovi i ti to primjetiš, ne pokušavaš staviti procesor unutra i šalješ ploču na reklamaciju. Sad to u trgovini vide i kako ti trgovcu možeš dokazati da nisi kriv i da nisi gurao procesor unutra i sam savinuo pinove. Tko i što njih sprečava da te odjebu samo tako?

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
protjeran
vrinho kaže...

Ajde recimo sada da tvornički dođu savijeni pinovi i ti to primjetiš, ne pokušavaš staviti procesor unutra i šalješ ploču na reklamaciju. Sad to u trgovini vide i kako ti trgovcu možeš dokazati da nisi kriv i da nisi gurao procesor unutra i sam savinuo pinove. Tko i što njih sprečava da te odjebu samo tako?

Vidi komentar od sokre gore, fino je to objasnio.

@Nocio:

To "savijeno pod 180 stupnjeva" je očito samo nečija interpretacija problema, i baš zato bi ja istog trena tražio od dotičnog servisa da mi pošalju fotografije na e-mail.

Ne znam zašto ni to nije zatražio.

12 godina
bill_jobs kaže...
Nocio kaže...

Jel prilikom montiranja procesora moraš nešto rastavljati ili samo pogledati očima?

Ajd se pliz nemoj prosipat, ako je za tebe glupost pogledati pinove prije montiranja cpu onda si sve rekao.

Ovaj slučaj je čisti dokaz da se TREBA sve detaljno pregledati, a ti sad nastavi o bandiću i sanaderu...

Ne samo pregledati, treba i prebrojati pinove te ih usporediti sa datashitom, ne bi bilo lose i provjeriti napone. 

bill_jobs kaže...
vrinho kaže...

Ja ne vidim gdje je objasnjeno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 16:27 (steelman).
12 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Je sad i ja vidim da sve moram pet puta prigledat, to si totalno u pravu i tu gresku necu ponovit viruj mi.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
nicky.sl kaže...

Je sad i ja vidim da sve moram pet puta prigledat, to si totalno u pravu i tu gresku necu ponovit viruj mi.

Da si pregledao opet bi tebe okrivili.

14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Ja ne znam kako je moguce zeznut pinove, kad nemres nikako proceor naslonit na njih par, ako ga bilo kako normalno stavljas odmah mu tezinu stavljas barem na njih 100-200, nemres procesorom ocesat 2 pina, osim ako ga ne stavljas okomito i pod kutem sto opet nema apsolutno nikakvog smisla.

Ma ako što bude, kod urara i nek za 50kn laganini ih izravna ili zamjenit socket ili nesto, uvijek ima rijesenje neko, dogadaju se gluposti, ali eto, samo nek svatko pokaze malo dobro volje, kupac, prodavac, uvoznik, proizvodac, i uvijek se stvar rijesi na svacije zadovoljstvo, uvijek.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
bill_jobs kaže...

@Nocio:

To "savijeno pod 180 stupnjeva" je očito samo nečija interpretacija problema, i baš zato bi ja istog trena tražio od dotičnog servisa da mi pošalju fotografije na e-mail.

Ne znam zašto ni to nije zatražio.

Ako sada tvrdiš da je to očito nečija interpretacija problem, zašto si odma njega napao/okrivio da je on kriv? Nemoj da moram tražit postove di si njega okrivio, a da si malo bolje poruke pročitao mogao si mu i sam to reći (da traži slike mailom).

Desi se uvijek neki zajeb. Razumio bi da je jednom spomenuto da je savijeno pod 180 stupnjeva, ali je spomenuto više puta i nisi mu bio u stanju napisati to što i meni?

Zanima me kako bi ti reagirao da se to tebi desi i da znaš da nisi ni kriv ni dužan. Sigurno nebi odustai, rekao da si kriv i bacio 1000+ kn na istu stvar.

Nemoj mislit da te napadam, ali nisi u pravu s tim što misliš da mu držiš bukvicu da je on kriv kad ni ti to nebi napravio i isto tako bi odreagirao

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 16:35 (Nocio).
13 godina
protjeran

Kad kažem "nečija interpretacija" onda mislim na to da to ne mora biti čistih 180 stupnjeva kojih se ti izričito držiš i čudiš kako je to moguće.

Možda je 100 stupnjeva pa netko u servisu preuveličava, zato trebaju fotografije.

Ne znam šta uopće znači 180 stupnjeva? Da su pinovi probili na drugu stranu ili šta?

Ali i dalje ostaje činjenica da su pinovi savijeni.

Iz mog iskustva, uvijek je korisnik kriv za savijene pinove, to se u tvornici ne može dogoditi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 16:41 (bill_jobs).
15 godina

Iz svoga iskustva, ajde mi reci onda, kako je od (bezveze ću bubnuti) 350 pinova na procesoru /socket-u, moguće svinuti baš ona dva u sredini i to montiranjem procesora u socket? To mi objasni i ako to uspiješ onda imaš moj naklon.

Ne, 180 stupnjeva znači da su se savinuli i formirali slovo J ili kuku ili kako god hoćes i uz to bez problema sjeli u socket (toliko o tvome iskustvu da su korisnici krivi).

Nije sada odlagao čekič na njega, stavljao ciglu ili što ja znam da uspije to, onda bi se desilo skoro sa polovicom pinova, a ne samo 2-3 :).

Sagledaj problem malo opširnije, da se desi tebi ili tvome djetetu, završio bi isto ko i nicky, u servisu. Nemora značiti da je stranka(čitaj kupac) kriva.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 16:48 (Nocio).
13 godina
protjeran
Nocio kaže...

Iz svoga iskustva, ajde mi reci onda, kako je od (bezveze ću bubnuti) 350 pinova na procesoru /socket-u, moguće svinuti baš ona dva u sredini i to montiranjem procesora u socket? To mi objasni i ako to uspiješ onda imaš moj naklon.

Ne, 180 stupnjeva znači da su se savinuli i formirali slovo J ili kuku ili kako god hoćes i uz to bez problema sjeli u socket (toliko o tvome iskustvu da su korisnici krivi).

Nije sada odlagao čekič na njega, stavljao ciglu ili što ja znam da uspije to, onda bi se desilo skoro sa polovicom pinova, a ne samo 2-3 :).

Sagledaj problem malo opširnije, da se desi tebi ili tvome djetetu, završio bi isto ko i nicky, u servisu. Nemora značiti da je stranka(čitaj kupac) kriva.

Tko kaže da je moguće savinuti dva u sredini? Mi ne znamo koji su savijeni u ovom slučaju jer nemamo fotografije.

Tko kaže da su formirali slovo J ili U i sjeli u socket? Jel imaš fotografije ili opet nagađaš? Prije će puknuti nego se tako saviti.

I jel znaš ti uopće koliko je savijanje pinova čest problem? Jel znaš kako se oni lako saviju?

Ajd samo malo guglaj te pojmove ako već nemaš iskustva iz prve ruke.

I ne, ne mora značiti da kupac kriv, ali najčešće je, pogotovo kad nije sam ništa prekontrolirao, uslikao i sl.

Moguće je da je on dobio rabljenu matičnu, ali to je onda već drugi problem, ali nova i zapakirana matična ne može doći sa savijenim pinovima i samim time je logično da kupac kriv.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 16:56 (bill_jobs).
12 godina
bill_jobs kaže...

I ne, ne mora značiti da kupac kriv, ali najčešće je, pogotovo kad nije sam ništa prekontrolirao, uslikao i sl.

Moguće je da je on dobio rabljenu matičnu, ali to je onda već drugi problem, ali nova i zapakirana matična ne može doći sa savijenim pinovima i samim time je logično da kupac kriv.

Slika je dokaz da kupac nije svinuo pin?

bill_jobs kaže...

ali nova i zapakirana matična ne može doći sa savijenim pinovima

Ja se dam kladit da može.

13 godina
protjeran
steelman kaže...

Slika je dokaz da kupac nije svinuo pin? 

Ništa nije dokaz i ništa se ne može dokazati, kad si raspakirao kutiju ti si automatski kriv za sva daljnja fizička oštćenja i ništa ne možeš dokazati.

Bitno je samo kako ćeš ti predočiti određen slučaj trgovini, a i ovdje na forumu.

Ovo kako je ovaj slučaj predočen, može voditi samo jednom zaključku, koji naravno može biti i pogrešan.

Možda je kriv i trgovac koji je nečiju vraćenu matičnu prodao pod novu i proslijedio dalje bez da su ju provjerili, sve jedno veliko možda.

12 godina
bill_jobs kaže...

Ništa nije dokaz i ništa se ne može dokazati, kad si raspakirao kutiju ti si automatski kriv za sva daljnja fizička oštćenja i ništa ne možeš dokazati.

Kolko znam u ducanu si ti duzan pregledati robu prije kupovine ali kad kupujes preko webshopa su drugaciji zakoni, sad nemam pojma kakvi su.

13 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

Kad kupiš preko webshopa imaš rok od 14 dana da vratiš proizvod čak i ako je pokvaren u startu, ali to ne vrijedi za fizička oštećenja, a ovdje imamo fizičko oštećenje.

Jedino ako se utvrdi da kupac nije kriv, a pošto je to često teško dokazivo, to onda ovisi o trgovini.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
bill_jobs kaže...

Kad kupiš preko webshopa imaš rok od 14 dana da vratiš proizvod čak i ako je pokvaren u startu, ali to ne vrijedi za fizička oštećenja, a ovdje imamo fizičko oštećenje.

Jedino ako se utvrdi da kupac nije kriv, a pošto je to često teško dokazivo, to onda ovisi o trgovini.

Ako je to neki zakon onda je preglup, što ako je stigao takav? Kako onda dokazati? nikako!

www.mmo-balkan.com
13 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

Pa nikako da, ali možeš i okrenuti priču.

Kupiš novi mobitel, dođe ti doma poštom, vadiš ga iz kutije i padne na pod te se razbije.

Šta sad?

Jel treba postojat zakon koji će ti dopustiti da ti taj razbijeni telefon vratiš?

Zato je i većina proizvoda plombirana raznim naljepnicama pa si siguran da si ti prvi koji ga otpakira.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

I što ako je iz tvornice neispravan opet nista?

A ADM je znao prije otvarat kutije svega i ljepit naljepnice na poledinu komponenti ADM bijela mala s datumom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
BMK kaže...

I što ako je iz tvornice neispravan opet nista?

Kako ništa? To se zove "Dead on arrival" i uredno se zamjeni u trgovini ili se vrati ako je kupljen preko webshopa, bitno je da nema fizičkih oštećenja, a neće iz tvornice izaći oštećen jer se tamo odvaja.

To što je ADM prije radio je svakako glupost, ali navodno to više ne rade.

Proizvodi trebaju biti zapakirani tvornički.

16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Malo citam ovo i pitam se zar nisu pinovi zasticeni na maticnoj ispod one plastike s rupicama. Koliko znam prije su procesori imali pinove da vire a sada vise ne. Ispravite me ako grijesim.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Ja koliko znam, intelovi pinovi su savinuti pod 90 da budu paralelni sa pločom i onda na to ide kontakt površina procesora.
Nije kao ubadanje na AMD-u.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
bill_jobs kaže...

Jel imaš to riješenje vještačenja napismeno da postaviš ovdje? Ako nemaš, onda si kao i ovaj nicky, puno priče, a nigdje dokaza.

Osim toga, čemu dokazivanje kako je oštećenje nastalo? Bitno je dokazati TKO ga je napravio.

Mogu ja kupiti matičnu i kemijskom olovkom savijati određene pinove, i šta sad? Nisam ih savio procesorom nego nekim drugim predmetom, jel to znači da nisam kriv?

Jel imaš i za takve slučajeve barem jedno vještačenje napismeno da postaviš pa da vidimo?

Normalno da imam jer sam ih rjesavao. A da cu sad tebi stavljat tudje slucajeve, necu. Ako te zanima, odi malo volontirat u potrosaca, nece ti trebat dugo, jedno mjesec, 2 i susrest ces se s slicnim slucajevima.

To da ti mozes olovkom razbijat stvari, normalno da mozes, ali koja je svrha toga osim da si mentalno nestabilan pa te zadovoljava unistavanje stvari te vracanje istih na reklamaciju? A u tom slucaju da, proc ce ti to koji put sigurno, al kad se skuzi sto radis pa te pocnu tuzit firme, brzo ce ti se obit o glavu. Mozes tom logikom i ljude ubijat. Sve se moze.

nicky.sl kaže...

Nema smisla natezat se, da sam u ZG-u sigurno bi pokusa istirat pravdu al ovaki na 300km udaljenosti mogu samo prominit dobavljaca a odluka je pala na Futuru IT pa cemo vidit kakva ce iskustva bit s njima.

Epizoda s ADM-om je zavrsila za mene ali i za barem petnaestak ljudi koji su kod njih nabavljali dijelove preko mene. Puno ce vise izgubit nego vridi jedna jebena maticna ploca.

Nema veze gdje si. Sve ide pismeno.

bill_jobs kaže...

Taman i da je u nekom ludom svemiru matična došla sa već savijenim pinovima, onaj tko slaže PC to treba uočiti!

Prije stavljanja procesora se pinovi moraju detaljno pregledati.

Ma daj lol. Mora bit da je teski ludi svemir u kojem zivimo posto je vec po internetu dokumentirano milion primjera gdje se ljudi zale na ove stvari. E sad bas da su SVI savili pinove :)

Najbolje da kad god nesto primis postom/dostavom ili kupis zapakirano, upalis video i netko te snima od pocetka do kraja u punom profilu da se vidi kako otvaras/sastavljas jer eto, ako ti ijednom izadje van kadra to sto si dobio, paf, moguce da si u tom trenutku unistio. Kod tebe sudstvo ide, kriv dok se ne dokaze neduznost umjesto obratno.

sokre kaže...
Ako je matična došla sje... pokušajem njenog upogonjenja sa zakonske strane ( nisam sigur) ti si pristao na to

Nema toga :)

BMK kaže...

Ja ne znam kako je moguce zeznut pinove, kad nemres nikako proceor naslonit na njih par, ako ga bilo kako normalno stavljas odmah mu tezinu stavljas barem na njih 100-200, nemres procesorom ocesat 2 pina, osim ako ga ne stavljas okomito i pod kutem sto opet nema apsolutno nikakvog smisla.

Pa zato sam mu i napisao da mu posalju sliku toga. Barem sto se tice ovog je lako dokazat kako je ostecenje nastalo. Tko god je ikad ijedan procesor instalirao zna koliko je to sitno i sanse da ti savines 2 pina za 180 s cpu-om, a da su ostali netaknuti su minimalne (ajde ako su pinovi skroz na rubu, ali i tad..)

bill_jobs kaže...
Ne znam šta uopće znači 180 stupnjeva? Da su pinovi probili na drugu stranu ili šta?

Ali i dalje ostaje činjenica da su pinovi savijeni.

Iz mog iskustva, uvijek je korisnik kriv za savijene pinove, to se u tvornici ne može dogoditi.

180 bi bilo U ili vjerojatno J. Bas me zanima kako bi to izveo na 2 pina s cpuom.

steelman kaže...
bill_jobs kaže...

Kolko znam u ducanu si ti duzan pregledati robu prije kupovine ali kad kupujes preko webshopa su drugaciji zakoni, sad nemam pojma kakvi su.

Postoji ono nesto sto se zove "skriveni nedostaci" i s razlogom je opisano u ZOO. Iz istog razloga je i povrat robe kupljene na daljinu uveden. Ovo sta bill prica je smjesno :P Automatski si kriv za sve :P

bill_jobs kaže...

Tesko je dokazivo ako ne ides dokazat. Nije bas tako tesko dokazivo u praksi, barem za neke stvari, kao sto bi vjerojatno bilo i za ova 2 pina iskrivljena pod 180 stupnjeva.

Tvojom logikom da je kupac za sve kriv dovodi se u pitanje, tko sprijecava prodavaca da bilo sto sto mu dodje na reklamaciju fino u servisu osteti "fizickim ostecenjem koje je tesko dokazivo" te fino svaku reklamaciju odbije? Ako nista, trgovcu je puno lakse tako nesto napravit nego fizickoj osobi, posto trgovac nece bit odgovoran cak i kad se dokaze da je ostecenje nastalo nakon sto je proizvod napustio osobu koja je to reklamirala (recimo, slikao si ekran mobitela prije reklamacije, a trgovac te odbije s razlogom da je fizicko ostecenje na ekranu) jer ti nemozes dokazat da je on to napravio (koja osoba, vise ih radi, jel u transportu nastalo ostecenje itd itd). Tako da, ako cemo po tim logikama, trgovac puno vise dobija da sam osteti proizvod i odbije reklamaciju nego fizicka osoba. U praksi, ni jedan ni drugi se tim ne bave, a kukolja ima na obe strane (i kupaca koji sjebu pa vracaju pod reklamaciju, i trgovaca koji na ove nacine odbijaju reklamacije).

13 godina
protjeran
sandokan111 kaže...

Normalno da imam jer sam ih rjesavao. A da cu sad tebi stavljat tudje slucajeve, necu.

Znači nemaš, ma i mislio sam da samo pričaš u prazno.

sandokan111 kaže...
Tesko je dokazivo ako ne ides dokazat. Nije bas tako tesko dokazivo u praksi, barem za neke stvari, kao sto bi vjerojatno bilo i za ova 2 pina iskrivljena pod 180 stupnjeva.

Ne da je teško dokazivo nego je nemoguće.

Baš me zanima kako bi ti dokazao tko je savio pinove, kupac ili neki lik u servisu ili neka deseta osoba prije njih?

De mi opiši to dokazivanje i vještačenje.

Vještak se teleportira u prošlost i prati tu matičnu ili?

sandokan111 kaže...
Tvojom logikom da je kupac za sve kriv dovodi se u pitanje, tko sprijecava prodavaca da bilo sto sto mu dodje na reklamaciju fino u servisu osteti "fizickim ostecenjem koje je tesko dokazivo" te fino svaku reklamaciju odbije?

Spriječava ga zdrav razum, poslovna praksa i sve ono što si napisao u prvom dijelu ovog posta: koja bi bila svrha toga osim da si mentalno nestabilan?

15 godina
bill_jobs kaže...
sandokan111 kaže...

Normalno da imam jer sam ih rjesavao. A da cu sad tebi stavljat tudje slucajeve, necu.

Znači nemaš, ma i mislio sam da samo pričaš u prazno.

sandokan111 kaže...

Ne da je teško dokazivo nego je nemoguće.

Baš me zanima kako bi ti dokazao tko je savio pinove, kupac ili neki lik u servisu ili neka deseta osoba prije njih?

De mi opiši to dokazivanje i vještačenje.

Vještak se teleportira u prošlost i prati tu matičnu ili?

sandokan111 kaže...
Tvojom logikom da je kupac za sve kriv dovodi se u pitanje, tko sprijecava prodavaca da bilo sto sto mu dodje na reklamaciju fino u servisu osteti "fizickim ostecenjem koje je tesko dokazivo" te fino svaku reklamaciju odbije?

Spriječava ga zdrav razum, poslovna praksa i sve ono što si napisao u prvom dijelu ovog posta: koja bi bila svrha toga osim da si mentalno nestabilan?

Ovo boldano je tipična balkanska zatupljenost i samouvjerenost da su u pravu, iako nisu sigurni. Koliko glup moraš biti da ideš tražiti nekog vještačenja koja se tebe ne tiču samo da bi ti vidio vlastitim očima.

To što ti misliš da si u pravu, objesi mačku o rep, ako nisi ni sam prošao to, kao @sandokan111, to odma znači da laže. Nemogu vjerovat koliko neka osoba može biti samouvjerena, a nema temelja za to.

Iako si se susreo s par slučajeva, i to možda, nemora značiti da si popio svu pamet svijeta. Ohladi malo, ne tiče se tebe njegov problem, a još manje te se tiču tuđa vještačenja samo da bi se ti zadovoljio.

14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ovaj bill jobs je poznati troll, on će makar i ne bio u pravu tvrditi da je u pravu samo da vas ovdje živcira, ima ovdje ljudi koji dobro znaju tko je on i na koji način operira.

Savjetujem vam svima da se ne raspravljate s njime, "lupate glavom u zid" bezveze, nema koristi od toga, lik je takav kakav je i to je to, ne možemo mi tome ništa.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 20:11 (Valentin17).

6 0 hvala 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice