Iphone 6 - Rasprava
- poruka: 2.188
- |
- čitano: 445.982
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prava koža
http://store.apple.com/us/product/MGR62ZM/A/iphone-6-leather-case-black
Meni stane, ne nosim široke hlače, nego više uže tako da nema problema, samo je bitno da nemaju baš plitak džep, a kad sjedneš trebaš pazit baš da se mob ne napinje previše i predugo, čista fizika, tanak je i velik i treba pripazit

Frend ga ima i vec se vidi lagano uvijanje.

sigurno jako pazi na njega kad ga je uvio. FIZIKA nalaže da će se takav tanak i velik mob savit ako je pod opterećenjem, a ako se ponašaš prema njemu kao da je afjon 5 to će ti se i desit. Zato to i nije za svakog.
U kojem? Trazim 6plus da ga vidim uzivo i nigdje ga nema.

imaš u istoru na cvjetnom trgu
sigurno jako pazi na njega kad ga je uvio. FIZIKA nalaže da će se takav tanak i velik mob savit ako je pod opterećenjem, a ako se ponašaš prema njemu kao da je afjon 5 to će ti se i desit. Zato to i nije za svakog.
LG G3 je velik i tanak pa se ne savine... pazi na njega... al sta mozes kad je strukturno lose odraden.
LG G3 je velik i tanak pa se ne savine... pazi na njega... al sta mozes kad je strukturno lose odraden.
pa neznam baš da je tanak ko ajfon, pogledaj dolje desno http://www.tmonews.com/wp-content/uploads/2014/09/thickness-compared-660x660.jpg , ni blizu
ajfon 7.1mm LG G3 8.9mm
U kojem? Trazim 6plus da ga vidim uzivo i nigdje ga nema.
U Karlovcu kolega, ako vam nešto znači, na Korzu kod rotora, to vam svaki karlovčanin zna gdje je! Uglavnom, Ozbiljno sam u dilemi uzeti crnu ili bijelu verziju, obzirom mi u ruci stoji kao saliven i.

Od 7 mjeseca do danas nikakvih problema.
Nezelim flejmat bzvz, samo ja sa svojim G3 nisam imao niti jedna problem od kad je kupljen, tako da je to individualno ocito.
iPhone je lijepo napravljen, no strukturno lose odraden... hebes ti to kad se ja moram bojat hocu ga ili ne stavit dzep...
e super da ima 6plus u klc, al nisam opce znao da tele2 prodaje ajfon. ja se sad premisljam uzet ovu orginal maskicu, puno mi je 350 kn
e super da ima 6plus u klc, al nisam opce znao da tele2 prodaje ajfon. ja se sad premisljam uzet ovu orginal maskicu, puno mi je 350 kn
Ekipa, nemojte se ljutiti, ali meni stvarno nije jasno kako netko moze dati 300kn za masku.
Ja osobno uvijek uzimam najjeftiniju, samo mi je bitno da je TPU maska i da nije predebela. Ne znam kad sam dao preko 20kn za masku.
Bez ikakve namjere da flejmam, ali nikako ne mogu shvatiti kako npr. 10x nekakih brend gumenih maskica moze kostati kao i puna cijena top mobitela, kad je ukupna cijena tog materijala nekoliko lipa.
Do 50kn mogu razumijeti, iznad toga nikako. Pogotovo kada vidim da neke od tih skupih maski niti ne pokriju citavu masku mobitela, kao sto to rade ove gumene maskice od 1$. A u njoj mi je mobitel pao 20ak puta i nikad niti traga, i imam ih 5,6 pa ih mijenjam po zelji, sto ne bi bila neka ekonomski opravdana odluka da svaka kosta preko 100kn.
a realno u pravu si, i sto je najgore , za 1 godinu necu nosit nikakvu masku, tako sam i sa proslim mobom. kupio gumenu , plasticnu ovo onu, i zadnju godinu ga koristio bez maske. al htio bi si jos uzet neku torbicu koja ima i preklope za kartice. al isto su sve skupe ...
na žalost kod nas je original kožna maska za 6+ 441kn, toliko nedam, pa sam uzeo spigen koja me s dostavom izašla oko 100kn
možda kad bude neki popust uzmem apple original, ali trenutno ne
od danas ponosni vlasnik iPhone 6 64GB Space Gray, super oduševljen
@kale
gdje si ga kupio? koliko te izašlo ako se smije znati?
@kale
jutros u HTu u puli, došlo me 2200 cirka kuna minus 936 što sam im prodao Galaxy Note 2, što dođe nekih 1200, 1300 kuna i na rate 100 kuna mjesečno 24 mjeseca
@kale
jutros u HTu u puli, došlo me 2200 cirka kuna minus 936 što sam im prodao Galaxy Note 2, što dođe nekih 1200, 1300 kuna i na rate 100 kuna mjesečno 24 mjeseca
Daj malo pojasni onaj detalj, prodao im SGN II, obzirom i sam imam tu kombinaciju, a gađam model Plus?!?!

@kale
Daj malo pojasni onaj detalj, prodao im SGN II, obzirom i sam imam tu kombinaciju, a gađam model Plus?!?!
daš im note 2 i smanje ti drugi uređaj za 936 kuna, nešto ala staro za novo, daš staro i dobiješ popust na novi, oni to kao zovu da si im prodao uređaj, za note 2 ispravan je 936 kuna popusta na novi uređaj, e sad iskreno ne znam da li imaju shemu da im ti prodaš stari uređaj i da ti oni isplate npr keš ako ne želiš ništa kupovati... ovdje sve piše i link je na popis uređaja i koliko se za koji može dobiti https://www.hrvatskitelekom.hr/mobiteli/zamijenite-ustedite

u t centru

Šta oni rade s tim mobitelima? Ne kužim.... Pa možda bi više dobio da bi ga prodavao preko njuškala, jesi provjerio to?