iPhone 4S

poruka: 655
|
čitano: 170.346
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: iPhone 4S
energyman kaže...
Meni se taj iZovi taxi nikako ne svida, stalno fula ulice ili ih pokaze potpuno krivo, puno mi je bolji NaručiTaxi!

meni niti jedan ne radi kako treba

tomo007.net63.net BUG tečaj
14 godina
Ima li tko preporuku za neki kvalitetni a jeftini bumper? Ne zelim davati ogromne novce u storeu, ako mogu nabaviti na ebayu ili negdje drugdje jeftinije.
http://www.youtube.com/radiopulsfm
13 godina
iPhone 4S

na njuskalu ih ima kolko oces

max
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo i ja prije kojih tjedan dana dobila 4S. Prije toga sam običnu 4ku koristila pa da usporedim malo.... Velike razlike nema, zapravo po meni gotovo isti mobiteli. 4S ima bolju kameru i to se vidi golim okom, tu je i siri koja je zabavna, ali nema koristi u ovoj nazovimo državi. Možda se osjeća malo veća brzina na 4S, ali neprimjetno jer je i 4ka letila i nije se rušila... E sad baterija nisam još sigurna, ali kako mi se čini duže je držala na 4ki, iako sam na 4S stavila najnoviji upadate....
13 godina
iPhone 4S

a siri?

s tim da ak se iphone ne jailbreaka ne vrjedi nista,a tek se onda vidi kolko je brzi od 4-ke a tek graficki.... 7x je jaci...

iphone 4 ima ispti gpu kao i 3gs,tak da igre na iphonu 4s ubuduce nece bit igrive na 4-ki

max
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma ja igram trivijalne i ne zahtjevne grafički igre tipa sudoku, šah i tak neke gluposti:).
15 godina
protjeran
maks0806 kaže...

a siri?

s tim da ak se iphone ne jailbreaka ne vrjedi nista,a tek se onda vidi kolko je brzi od 4-ke a tek graficki.... 7x je jaci...

iphone 4 ima ispti gpu kao i 3gs,tak da igre na iphonu 4s ubuduce nece bit igrive na 4-ki

Nismo u 2008. vise..

17 godina
iPhone 4S

Zna li netko gdje bih mogao naručiti futrolu za iPhone 4S,kožnu i da se može zakačiti za opasač. Gledao sam po nekim mjestima i nikako ne mogu naći. Kupnju trebam obaviti službeno (dakle,uz račun) jer to naručujem preko firme.

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Downgrade for A5 devices ( iPad 2/3  and  iPhone 4S) now possible!!!

redsn0w 0.9.11b1 redsn0w 0.9.11b1
ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
iPhone 4S
4S je ogroman skok naspram četvorke. Nakon godinu dana na Wolindows Phone, ovo je preporod. Upravo igram LostWinds (1 i 2), sjajna igrica.

0 0 hvala 0
14 godina
iPhone 4S

2 pitanja:

Jel postoji mogucnost da ogranicim nekako mjesecnu potrosnju interneta,tj. da postavim neki limit preko kojeg nemogu?

Kako se moze iskljucit ono da mi bljeskalica bljeska kad me netko zove,primim poruku,stige mi notifikejsn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gamer34 kaže...

2 pitanja:

Jel postoji mogucnost da ogranicim nekako mjesecnu potrosnju interneta,tj. da postavim neki limit preko kojeg nemogu?

Kako se moze iskljucit ono da mi bljeskalica bljeska kad me netko zove,primim poruku,stige mi notifikejsn?

1.preko određenih appova se to mislim može, ali obično ti koštaju, a besplatne verzije ne nude tu mogućnost već samo opciju praćenja količine prometa, bez ikakvih notifikacija i sl. 

2. settings -> general-> accessibility -> LED flash for alerts{#}

Stoja
13 godina
neaktivan
iPhone 4S

pozdrav, imam pitanje. dok sam bio na 3G, zbog slabog signala mi se pojavilo E, i zatim ovaj neki kruzic. kaj znaci taj krug?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 12:31 (Davorr3).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Davorr3 kaže...

pozdrav, imam pitanje. dok sam bio na 3G, zbog slabog signala mi se pojavilo E, i zatim ovaj neki kruzic. kaj znaci taj krug?

To je GPRS, na tom podrucju nema Edge signala.

http://isvijet.com.hr
13 godina
neaktivan
Edge kaže...
Davorr3 kaže...

To je GPRS, na tom podrucju nema Edge signala.

hvala {#}

16 godina
neaktivan
iPhone 4S

edit: ništa, riješio...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 13:08 (tomo007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone 4S

imam problem..naime, danas od negdje pola 4 pa na dalje nikako nisam mogao spojit na 3g,dosao doma nece ni na wi fi...i postavke mi zablokirale,kad kliknem na njih sve je prazno..nit nemrem ugasit mob

jel imao netko slicnih iskustva?

edit: ne moze se nit punit :S

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 17:58 (Davorr3).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone 4S

Dakle ovako ljudi imam iphone 4 ne s i sad i moj fren isto ima iphone 4 ne s e sad on je prekjucer nadogradio softver na ios6 a meni nema te opcije nadogradi softver i sada pomagajte sta da radimm ( Update je stigo za svee iphone a ko to za moj jedino nema ) Hvala !! 

DaxooM
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Jesi jailbreakao, instalirao koji tweak? Napravi update preko iTunesa, kad spojis na komp stisni check for updates i nadogradi...Ako vec nisi spremi si SSH Blobove, a ako si jeilbreakao ovo moje ce te samo dovesti do problema, ako si JB, odi u temu iPhone Jailbreak te ako silno zelis na iOS6, tamo ti je sve lijepo objasnjeno...

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone 4S

Bok,

zanima me kada gledam po oglasu... šta znači, otključan na sve mreže a pritom novi.

zar nije trebao barem biti otvoren da se to napravi.

I drugo, ako je kodiran na primjerice VIP, koliko košta da se otključa na sve mreže i gdje se to radi ?

Kao što vidite, nisam baš upućen u Iphone pa vas molim pomagajte... 

HVALA !!!

0 0 hvala 0
14 godina

Ljudi kakva je situacija kod odkodiravanja 4S? Kupio bi jedan koji ide samo na vip, ali mi treba na t-mobile.

16 godina
neaktivan
Mirkopoter kaže...

Ljudi kakva je situacija kod odkodiravanja 4S? Kupio bi jedan koji ide samo na vip, ali mi treba na t-mobile.

Opcija je ili 700+kn factory unlock, ili Gevey SIM, ako dolazi s Firmwareom nizim od 6, sto u vipu jos uvijek dolazi...

16 godina
neaktivan
Torlakidis kaže...

Bok,

zanima me kada gledam po oglasu... šta znači, otključan na sve mreže a pritom novi.

I drugo, ako je kodiran na primjerice VIP, koliko košta da se otključa na sve mreže i gdje se to radi ?

HVALA !!!

Ako je otkljucan na sve mreze onda je tako i kupljen (ukoliko je vacuum pakiranje)

Ako nije vacuum pakiranje, odma znas da je otvaran, i s tim oprez!

16 godina
neaktivan
Torlakidis kaže...

Bok,

HVALA !!!

...Pardon na duplom postu....Kod operatera oko 100 eura unlock, a postoje i alternative koje moras proucit detaljno jer postoje i mane, ali na oglasima, kako sam vec rekao, bez sumnje postoje tvornicki otkljucani tako da to nije problem...

15 godina
neaktivan
iPhone 4S

Pozdrav svima, da li zna netko za neki fičr ili aplikaciju(možda i iz Cydie) koja omogućuje da se spremi screenshot svih smsova, i da negdje piše njihov broj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Restore na 5.1.1 preko redsn0wa :)

http://blog.iphone-dev.org/ procitaj ovo boldano pod 1., pise ti tamo za 4s 5.1.1->5.1.1

EDIT: takozvana re-restore, http://www.idownloadblog.com/2012/09/19/re-restore/

za tutorijal za rerestore youtubeaj ili guglaj jos malo, iako mislim da je prek redsnowa sve objasnjeno ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 22:53 (Mojpismonosa).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
iPhone 4S

Može li mi netko reći kakvo je stanje sa otključavanjem 4s-a?  Jel postoji gevey sim za ios 5 baseband i za ios 6 ili nepostoji nikakav unlock?

Ja bih kupio 4s ali sam na tele2 pretplati pa me to muči. 

''We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails''

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone 4S

Da li je netko preko iphona gledao prijenos utakmica i kako( direktno preko browsera ili preko nekog programa)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CvrleZg kaže...

Može li mi netko reći kakvo je stanje sa otključavanjem 4s-a?   Jel postoji gevey sim za ios 5 baseband i za ios 6 ili nepostoji nikakav unlock?

Ja bih kupio 4s ali sam na tele2 pretplati pa me to muči.

Za baseband od iOS5 postoji, za baseband iOS6 ne, ne mozes napravit ni baseband preservation tako da ako si na iOS6 trenutno si u banani

dRoID kaže...

Da li je netko preko iphona gledao prijenos utakmica i kako( direktno preko browsera ili preko nekog programa)?

EDIT: Kriva tema kolega, moje isprike

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 9:04 (Mojpismonosa).
14 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
dRoID kaže...

{#}

Zašto bi to bilo off topic?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice