iPhone 4S

poruka: 655
|
čitano: 168.034
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

jel vam dovoljan 16GB/nedovoljan il imate 32GB?

čitao sam da 10min snimanja je preko 1.5GB

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: iPhone 4S
tonco kaže...

bijeli je zakon!

Reci tko je sliko :D

Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU. AKO IMATE DOBRE 120mm VENTILATORE, JAVITE SE NA PP. MORAJU BITI PLAVI LED, PROZIRNI, NE TOLIKO GLASNI. KUPUJEM 4 ISTA
16 godina
tomo007 kaže...

Ja imam od 16gb i meni je dovoljnom tj. uvijek imam 2-3 gb slobodno. Snimao sam oko 30 sek i bilo mi je oko 90 mb pa sada računaj. Svatko ima različite potrebe tako da ne znam da li bi tebi 16 gb bilo dovoljno

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
14 godina
neaktivan
Video je stvarno ogroman,ali to je zbog rezolucije. 1min ti je oko 150mb dok su slike oko 3-4 mb. Imam 16gb i meni je sasvim dovoljno jer ja ionako nakon nekog vremena prebacim slike i video na pc. Problem ti je ako imas mali hdd na pc-u,a snimas i puno slikas.
Josip
13 godina
neaktivan
iPhone 4S

Ponosni sam vlasnik Apple iPhonea 4S, 16 gb. Do sad nisam imao nikakav smartphone, a na iPhone sam se odlučio zbog ogromne razlike u kvaliteti izrade, funkcionalnosti i općenito user friendly sučelja, u odnosu na istale smartphoneove. Moram priznati da su sve te priče oko veličine ekrana čiste gluposti. Točno ono što je puno ljudi na ovoj temi reklo, ne treba više od 3.5" mogu fino palcem preko cijelog ekrana, bilo gdje stisnut, bez da moram mobitel premještat ili ga držat s dvije ruke. do sad sam, prije kupnje iPhonea imao prilike probati kojekakve nokie, samsunge, sony ericssone, htc-ove, čak i dell streak. ali nijedan me nije oduševio kao iPhone. do sad sam imao prilike s vremena na vrijeme koristiti iPhone 4, i 4S je u odnosu na njega i više nego ugodno iznenađenje. Za sve one koji tvrde da se ne vidi neka razlika, moram priznati da razliku, čak i ja, kao laik na području smartphoneova vidim. Em je mobitel drastično brži, 30s za bootanje bez jailbreaka, oko 35 sa jailbreakom, dok iPhoneu 4, jailbreakanom treba ravno minuta da se boota. U igrama se baš vidi tih 20-30 frameova više, posebno ako se igra neka zahtjevnija igra, poput Infinity Blade 2. Ekran mi se čini kvalitetniji, ne samo boje, koje su nešto toplije nego na iP4, nego i odaziv na dodir, kako s folijom, tako i bez nje. zvučnici su osjetno glasniji. Baterija se troši brzo, ali opet, ovisno o brightness postavkama i korištenju mobitela. ja svoj punim dvaput dnevno, ali ja ga i intenzivno koristim, jer komp sve manje i manje palim, eventualno da streamam muziku ili video. Baterija vam uglavnom traje proporcionalno vremenu korištenja i što vam sve radi... Ako vam je upaljen i wifi, bluetooth, lokacijske, ovo ono, hrpa gluposti i svjetlina ekrana pojačana do kraja, bateriju troši oko 20% po satu. nekakvim normalnim korištenjem, za pozive i poruke, eventualno malo muzike ili slikanja, baterija traje i 2 dana.

Siri... ako znate pričati engleski, bez da fufljate, znate složit gramatički ispravnu rečenicu, onda nećete imati problema s korištenjem Siri. Nakon instalacije tweakova sa cydie, mogućnosti se drastično povećavaju. naglasak pri korištenju siri ne utječe značajnije na funkcionalnost, na koju više utječe sintaksa.

Jedina zamjerka Apple kod iPhonea su slušalice. Za uređaj koji toliko košta su mogli barem dati Sennheiseru ili drugom proizvođaču slušalica da slože sluške koje neće imati toliko prazan, metalan zvuk. Kronično im fali bassa, iako su slušalice, ako se koriste isključivo za razgovor, odlične. Nema buke, skoro je u potpunosti eliminirana, jeka se jako rijetko čuje, više ovisno o okruženju...

E sad, kupiti iPhone 4 ili iPhone 4S?

Da sam otprije imao bilo koji iPhone, ne bi kupio 4S, nego bi čekao da izađe iPhone 5 i onda njega kupio. S obzirom na to da mi je ovo bio prvi smartphone koji kupujem, uzeo sam 4S, i kad dođe iPhone 5, prodati ću ga i uzeti peticu...

Za sve one koji stalno imaju nekakve zamjerke i nešto protiv iPhonea, a nisu ga nikad imali, moram reći da pričaju gluposti. Pogotovo kad kao jedini argument koriste veličinu ekrana.

Oni koji kažu da galaxy poždere iPhone po performansama, opet pričaju gluposti. jer su svi telefoni na androidu, koje sam do sad imao prilike isprobati, jaki samo na papiru. Nijedan, ali ama baš nijedan nije sposoban normalno raditi sa svim upaljenim aplikacijama bez da zablokira, dok na iP 4S nisam imao nikakvih problema ni sa stotinjak aplikacija popaljenih...

Mobitel je u ovih mjesec dana korištenja gašen samo dvaput, i to jednom, odmah prvi dan, kad mi se baterija ispraznila i drugi put, prije jailbreakanja, dok prijatelji svoje, android pametne telefone moraju puuuno češće gasit, jer počinju blokirati, a da ne spominjemo da ni jednom ekran na dodire ne reagira kao iPhone.

Poduži post, ali se nadam da će biti vrijedan čitanja.  ;)

Ako se netko od androidaša ne slaže samnom oko performansi uređaja, neka citira dio posta s kojim se ne slaže i potkrijepi argumentima, poželjno screenshotova.

Kao što sam rekao, novi sam u svijetu smartphoenova, tako da sam za nekakav "kvazibenchmark" uređaja koristio http://browsermark.rightware.com, pa androidaši, napravite 2 testa, jedan bez ijedne upaljene aplikacije i onda sa upaljeno 50ak aplikacija.

3 2 hvala 3
13 godina
protjeran
iPhone 4S

Posjedujem iphone 4s od Listopada prosle godine. Na njega sam presao sa iphonea 3gs. Imao sam problema s trajanjem baterije ali sam te probleme elegantno rijesio iskljucivanjem location services-a za vecinu sistemskih stvari. Ekran je nijansu-dvije zuci nego u usporedbi s 3gs/4 ali kada se gleda u sam mobitel - apsolutno nista se ne primjeti. Retina display rastura, kao i na obicnoj cetvorki. Sto se tice pokretanja igara - brzi je bar 30-ak posto u odnosu na normalnu cetvorku i barem 50% u odnosu na 3Gs. Imam flat DATA pretplatu  na njemu tako da dobijam push notifikacije za vecinu stvari i koristim ga cesto za gledanje videa i shareanje interneta - znaci zaista jasem po njemu, a pridvecer ga uzme moj sin u ruke i igra igrice ... uglavnom punim ga svaka 2 dana. Siri radi kao i sto je reklamirano ali meni osobno je upitno cemu sve to. Dok ja to lijepo izdiktiram, pa dok iphone posalje upit na siri servere, pa dok dodje odgovor ... otkljucam telefon i ukucam sta trebam.

Tko god ga gleda i zeli si ga uzeti - mogu preporuciti. Ima na dx.com za njega silikonska zastita koja izgleda kao analogna kazeta - par $ ali predobro izgleda.

colonello bastardo
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
tomo007 kaže...

mislim da je, bar sto se mene tice, nikad necu nesto veliko dugo drzati u telefonu, recimo ako je video velike velicine, prebacio bi ga na pc, a i ostalo npr applikacije, igrice, to kad se isproba, bar ja licno, izbrisem nakon nekog vremena, a mjenjam necim novim, nekako je ruzni vidjeti kad ti je ono pre meni natrpan

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

još jedno pitanje... koji case da uzmem? silikonski ili plastični? koji je bolji za padove? kojeg koristite?

0 0 hvala 0
14 godina
iPhone 4S

uvjek bi izabrao silikonski, i to onaj sto pokriva i ledjni dio iphonea :D

0 0 hvala 1
15 godina
SiCH kaže...

Kao što sam rekao, novi sam u svijetu smartphoenova, tako da sam za nekakav "kvazibenchmark" uređaja koristio http://browsermark.rightware.com, pa androidaši, napravite 2 testa, jedan bez ijedne upaljene aplikacije i onda sa upaljeno 50ak aplikacija.

ja dobio rezultat na ip4s-       87742.

nemam pojma kaj to znači :? a kada stisneš na 'compare to other phones', veli ovo

lg optimus 3d-                          47337

sgs2 (DEFAULT BROWSER)-      35139

htc desire-                               25758

16 godina
neaktivan

ma pusti te compare to other... ja sa desireom dobijem u stocku 52000, sa SGSII nisam ni probao, ali naravno da će tu iPhone dominirat, jer je njegov stock browser najbolji. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Evo ovako, pošto sam vlasnik iPhone-a 4S, vidio sam jedan gadget koji mi izgleda super.

Našao sam na DealExtreme-u i na eBay-u. E sad, koliko sam skužio, na njemu je moguće pomoću bluetooth-a sa iPhone-a slušati pjesme pomoću slušalica.

To mi dobro dođe, jer stalno onda moram vaditi mob iz džepa, a ovako bi samo prikačio na jaknu gagdet i ukopčao slušalice.

Mene zanima ima li itko iskustva s ovakom uređajem, i ima li neki takav proizvod malo poznatije marke, jer mi se ne čini baš kvalitetan ovaj Bluedio Z1.

ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
iPhone 4S

Evo must-have tweakova, pa ako nekoga zanima:

http://isvijet.com.hr/najbolji-tweakovi-za-iphone-4s/

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
iPhone 4S

imam iphone 4s koji sam dobio iz francuske .. ali ! aktiviro sam ga i jailbrakeovo sa green poisionom .. ali neznam kako da ga unlockujem ... ima iko ikakav nacin??

ja sam ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone 4S

Nema unlocka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

razočaran sam {#}

dođem u tcentar i nemaju iphone u simpa paketu... nema ni u web shopu.... neznaju ni kad će biti....

tomo007.net63.net BUG tečaj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

može mi netko napisat dal garancija od tmobilea vrijedi bez računa?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomo007 kaže...

može mi netko napisat dal garancija od tmobilea vrijedi bez računa?

Meni su iPhone 4 uzeli normalno bez računa, nisu me ni pitali.
Nosio sam da mi poprave home tipku. 

Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
15 godina
neaktivan
Koliko im je trebalo da ti ga poprave?
Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
13 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Cca 2 tjedna. Ali nisu ga popravili...tipka mi je onako, jedan dan radi, drugi ne i tako. Kad je došao sve je u redu radilo, to je bilo negdje u 11. mjesecu, na papiru koji sam dobio piše da na uređaju nisu pronađene nikakve poteškoće.
Evo meni prije tjedan dana opet počeli problemi, ali mi je garancija istekla 1.1. Morat ću ga odnesti u SERVIS.

Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
14 godina
iPhone 4S

ma skini sebi onaj ko neki launcher ne znam kako bih ga nazvao za iphone, sve radis preko displaya, home tipka je postala suvisna

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
iPhone 4S

Kome je krepala Home tipka, obavezno skinuti Zephyr !

http://isvijet.com.hr/zephyr-multitasking-pomocu-gesti-potreban-jailbreak/

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone 4S

pozdrav

uzeo sam 4s danas i odmah naletio na problem

prilikom spajanja na router siemens sx763 nakon sto upisem wpa pass koji mi normalno radi za računalo i laptop ovdje mi se pojavi "unable to join the network"

kako da to riješim,

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
Slash 666 kaže...

Cca 2 tjedna. Ali nisu ga popravili...tipka mi je onako, jedan dan radi, drugi ne i tako. Kad je došao sve je u redu radilo, to je bilo negdje u 11. mjesecu, na papiru koji sam dobio piše da na uređaju nisu pronađene nikakve poteškoće.
Evo meni prije tjedan dana opet počeli problemi, ali mi je garancija istekla 1.1. Morat ću ga odnesti u SERVIS.

To je i mene strah, ostavio sam im ga prije tjedan i pol, nekad tipka radi, nekad ne. Samo mi treba da ga vrate kao ispravnog.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
iPhone 4S

U svezi home tipke pročitajte malo ovdje. ako imate sreće možda vam i pomogne...

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
dongino13 kaže...

pozdrav

uzeo sam 4s danas i odmah naletio na problem

prilikom spajanja na router siemens sx763 nakon sto upisem wpa pass koji mi normalno radi za računalo i laptop ovdje mi se pojavi "unable to join the network"

kako da to riješim,

Probaj u opcijama rutera upisati WIFI address iPhonea

15 godina
neaktivan

riješio, hvala

16 godina
neaktivan
iPhone 4S

napokon mi došao telefon :D

s obzirom da nemam micro sim, jel mi pametno i po kojem tutorialu izrezat ju?

edit... sredio sim,

sad me zanima jel se kako može data promet isključit totalno?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 11:29 (tomo007).

0 0 hvala 0
15 godina
iPhone 4S

postavke- općenito- mreža- mobilni podaci off

i kad si tu odmah isključi i data raming

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
iPhone 4S

instalirao sam max tv aplikaciju
registrirao se na moj t com