meni niti jedan ne radi kako treba
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

na njuskalu ih ima kolko oces

a siri?
s tim da ak se iphone ne jailbreaka ne vrjedi nista,a tek se onda vidi kolko je brzi od 4-ke a tek graficki.... 7x je jaci...
iphone 4 ima ispti gpu kao i 3gs,tak da igre na iphonu 4s ubuduce nece bit igrive na 4-ki

a siri?
s tim da ak se iphone ne jailbreaka ne vrjedi nista,a tek se onda vidi kolko je brzi od 4-ke a tek graficki.... 7x je jaci...
iphone 4 ima ispti gpu kao i 3gs,tak da igre na iphonu 4s ubuduce nece bit igrive na 4-ki
Nismo u 2008. vise..
Zna li netko gdje bih mogao naručiti futrolu za iPhone 4S,kožnu i da se može zakačiti za opasač. Gledao sam po nekim mjestima i nikako ne mogu naći. Kupnju trebam obaviti službeno (dakle,uz račun) jer to naručujem preko firme.
Hvala.
Downgrade for A5 devices ( iPad 2/3 and iPhone 4S) now possible!!!
- redsn0w 0.9.11b1 for Windows ( run as Admin )
- rednsn0w 0.9.11b1 for OS X
2 pitanja:
Jel postoji mogucnost da ogranicim nekako mjesecnu potrosnju interneta,tj. da postavim neki limit preko kojeg nemogu?
Kako se moze iskljucit ono da mi bljeskalica bljeska kad me netko zove,primim poruku,stige mi notifikejsn?
2 pitanja:
Jel postoji mogucnost da ogranicim nekako mjesecnu potrosnju interneta,tj. da postavim neki limit preko kojeg nemogu?
Kako se moze iskljucit ono da mi bljeskalica bljeska kad me netko zove,primim poruku,stige mi notifikejsn?
1.preko određenih appova se to mislim može, ali obično ti koštaju, a besplatne verzije ne nude tu mogućnost već samo opciju praćenja količine prometa, bez ikakvih notifikacija i sl.
2. settings -> general-> accessibility -> LED flash for alerts
pozdrav, imam pitanje. dok sam bio na 3G, zbog slabog signala mi se pojavilo E, i zatim ovaj neki kruzic. kaj znaci taj krug?
To je GPRS, na tom podrucju nema Edge signala.
pozdrav, imam pitanje. dok sam bio na 3G, zbog slabog signala mi se pojavilo E, i zatim ovaj neki kruzic. kaj znaci taj krug?
To je GPRS, na tom podrucju nema Edge signala.
hvala
edit: ništa, riješio...
imam problem..naime, danas od negdje pola 4 pa na dalje nikako nisam mogao spojit na 3g,dosao doma nece ni na wi fi...i postavke mi zablokirale,kad kliknem na njih sve je prazno..nit nemrem ugasit mob
jel imao netko slicnih iskustva?
edit: ne moze se nit punit :S
Dakle ovako ljudi imam iphone 4 ne s i sad i moj fren isto ima iphone 4 ne s e sad on je prekjucer nadogradio softver na ios6 a meni nema te opcije nadogradi softver i sada pomagajte sta da radimm ( Update je stigo za svee iphone a ko to za moj jedino nema ) Hvala !!
Jesi jailbreakao, instalirao koji tweak? Napravi update preko iTunesa, kad spojis na komp stisni check for updates i nadogradi...Ako vec nisi spremi si SSH Blobove, a ako si jeilbreakao ovo moje ce te samo dovesti do problema, ako si JB, odi u temu iPhone Jailbreak te ako silno zelis na iOS6, tamo ti je sve lijepo objasnjeno...
Bok,
zanima me kada gledam po oglasu... šta znači, otključan na sve mreže a pritom novi.
zar nije trebao barem biti otvoren da se to napravi.
I drugo, ako je kodiran na primjerice VIP, koliko košta da se otključa na sve mreže i gdje se to radi ?
Kao što vidite, nisam baš upućen u Iphone pa vas molim pomagajte...
HVALA !!!
Ljudi kakva je situacija kod odkodiravanja 4S? Kupio bi jedan koji ide samo na vip, ali mi treba na t-mobile.
Ljudi kakva je situacija kod odkodiravanja 4S? Kupio bi jedan koji ide samo na vip, ali mi treba na t-mobile.
Opcija je ili 700+kn factory unlock, ili Gevey SIM, ako dolazi s Firmwareom nizim od 6, sto u vipu jos uvijek dolazi...
Bok,
zanima me kada gledam po oglasu... šta znači, otključan na sve mreže a pritom novi.
I drugo, ako je kodiran na primjerice VIP, koliko košta da se otključa na sve mreže i gdje se to radi ?
HVALA !!!
Ako je otkljucan na sve mreze onda je tako i kupljen (ukoliko je vacuum pakiranje)
Ako nije vacuum pakiranje, odma znas da je otvaran, i s tim oprez!
Bok,
HVALA !!!
...Pardon na duplom postu....Kod operatera oko 100 eura unlock, a postoje i alternative koje moras proucit detaljno jer postoje i mane, ali na oglasima, kako sam vec rekao, bez sumnje postoje tvornicki otkljucani tako da to nije problem...
Pozdrav svima, da li zna netko za neki fičr ili aplikaciju(možda i iz Cydie) koja omogućuje da se spremi screenshot svih smsova, i da negdje piše njihov broj?
Restore na 5.1.1 preko redsn0wa :)
http://blog.iphone-dev.org/ procitaj ovo boldano pod 1., pise ti tamo za 4s 5.1.1->5.1.1
EDIT: takozvana re-restore, http://www.idownloadblog.com/2012/09/19/re-restore/
za tutorijal za rerestore youtubeaj ili guglaj jos malo, iako mislim da je prek redsnowa sve objasnjeno ;)
Može li mi netko reći kakvo je stanje sa otključavanjem 4s-a? Jel postoji gevey sim za ios 5 baseband i za ios 6 ili nepostoji nikakav unlock?
Ja bih kupio 4s ali sam na tele2 pretplati pa me to muči.
Da li je netko preko iphona gledao prijenos utakmica i kako( direktno preko browsera ili preko nekog programa)?
Može li mi netko reći kakvo je stanje sa otključavanjem 4s-a? Jel postoji gevey sim za ios 5 baseband i za ios 6 ili nepostoji nikakav unlock?
Ja bih kupio 4s ali sam na tele2 pretplati pa me to muči.
Za baseband od iOS5 postoji, za baseband iOS6 ne, ne mozes napravit ni baseband preservation tako da ako si na iOS6 trenutno si u banani
Da li je netko preko iphona gledao prijenos utakmica i kako( direktno preko browsera ili preko nekog programa)?
EDIT: Kriva tema kolega, moje isprike
Zašto bi to bilo off topic?