iPhone 4S

poruka: 655
|
čitano: 170.417
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: iPhone 4S
Mojpismonosa kaže...

Za baseband od iOS5 postoji, za baseband iOS6 ne, ne mozes napravit ni baseband preservation tako da ako si na iOS6 trenutno si u banani

EDIT: Kriva tema kolega, moje isprike

Hvala! {#}

U međuvremenu sam ga nabavio, imam ga vec neki tjedan-dva. Držim ga na ios 5.1.1. sa geveyem otkljucanog. Odličan nema šta! {#}

A i čujem da ios 6 nije tako sjajna nadogradnja, da se izbrise youtube aplikacija, umjesto google karti dodu apple karte koje nevrijede van US-a, makne se facebook integracija etc.

''We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails''
13 godina
protjeran
Youtube app skines sa app store- a u roku keks. Cak mi se cini boljom nego prije. Umjesto google mapsa dodju apple mape koje rade uredno i kod nas, samo sto bas ne valjaju (barem ne do iduce nadogradnje). Kao alternativu imas waze (free) ili npr scobbler (0,99 usd). A facebook integracija se DOBIJE, a ne obratno:)
14 godina
neaktivan
iPhone 4S

Itko zna kad će JB za 6.0.1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone 4S

jel ga se isplati updateat na 6.0.1?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone 4S

Onaj tko planira JB neka NE pravi update na 6.0.1. Na 6.0 može, ali ne i na 6.0.1.
Tako kažu hakeri. :) 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Onaj tko planira JB neka NE  pravi update na 6.0.1. Na 6.0 može, ali ne i na 6.0.1.
Tako kažu hakeri. :)

NE!! Krivo!

Hakeri kazu, ako vec jeste dobili uredaj s 6.0, da ga ne radite update na 6.0.1!!!

Moto jailbreakanja: "Stay as low as possible"

Samo bi budala napravila update sa iOS5 na takvom uredaju, jer je neki pero peric

napisao da ce izac za 2 dana, ostanite na cemu jeste, kad izade ionako ce cijeli svijet brundat o tome unutar sat vremena

od izlaska, tako da da nema ni potrebe za spamom vi koji pitate je li izasao!

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
14 godina
neaktivan
iPhone 4S

Ako stavim svoj 4S na 6.0 jel mogu onda JB?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S
Ne mozes! Jednostavno, i pitanje je kad ce se moc, zato se prvo 1000 puta upitaj treba li ti jailbreak, treba li ti iOS6, pa odluci
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone 4S

sto je novo na tom 6.0.1? danas mi je izbacio da mogu 4s updateat,pa da vidim da li se isplati ili ne?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S
U odnosu na 6.0.0 nista osim mreznih fixeva (uglavnom za iPhone 5 i iPad 3,4), dakle nece vidit nista, neki mizerni bugovi i propusti koje je gotovo nemoguce primjetiti. Ako si na iOS5 nemoj, ako si na iOS6 a nadas se jailbreaku, takoder nemoj, a ako nista od toga, napravi update, moj savijet ti je da ga napravis preko iTunes updatea, ne OTA (bez racunala) jer ces kasnije u slucaju spremanja shsh blobova imat problem (tj neces ih ni moc spremit). Lijepo bi bilo da to napravis makar pod izlikom da kasnije za vece pare mozes prodat mob...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone 4S
Zašto mi na youtubeu ne zeli izlistati nijednu official pjesmu? Nijedan official videospot ni nis slicno? Recimo ukucam Biffy Clyro- Mountains i izbaci mi samo neke covere i to..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone 4S

neke stvari nisu dostupne preko mobitela, doduše s youtubeovom aplikacijom sve mi je radilo dok s appleovom pola nije htjelo

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

@plahi Igra se DiRT 2, huh ^^?

isti slucaj s istom pjesmom prije 3 dana :) u biti Jubito tek odredene videe dade pogledati na mobilnim uredajima,

ne radi se tu samo o iPhoneu, vec i Androidima i WP itd (tableti nisu iskljuceni) u biti postoji li

nacin da se pogledaju svi, to ne znam, no vrijedno je istrazivanja :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 23:01 (Mojpismonosa).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Evo rijesenja:

Upisi u adress bar:

www.youtube.com/?nomobile=1

(bas moras upisat, drukcije je ako stisnes na mobilnoj stranici "Desktop")

spremi si u bookmarkse, i onda nades i play, meni radi, 3GS, 5.1.1, evo i link (youtube.com/watch?v=NfzwM4pdyxU)

i da, zao mi je sto ne pisem u novi red ali ne radi mi to prek moba :(

koliko god ja praznih redova stavio on sve u jedan red, cak i visestruki razmaci tretirani kao jednostruki

EDIT: ispravljeni redovi

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 23:01 (Mojpismonosa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iPhone 4S

I 4S- Crni ili bijeli ? Nedoumica. Znam da nema razlike osim u boji.

Sta vi kazete? S time da frend radi naljepnice pa mogu uzet bilo koju. Crna,bijela,plava... itd..

13 Crni
5 Bijeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone 4S

Ima ko neispravan punjac od Iphone-a 4s ili 4?

Tonco
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
iPhone 4S

Mislite li dali ću moći nabavit iphone 4s u 5 mjesecu 2013 a da je ispravan i dobar! (mislim na njuškalu naravno).

0 0 hvala 0
16 godina
Zašto ne? Npr., ja imam 4s kupljen prije ravno 1 godinu i recimo za oko 1 godinu mi istiće ugovor i tada ću uzimati novi mobitel (možda i prije ako nekakva dobra ponuda bude) pa ću tada prodavati svoj a ne vjerujem da sam jedini koji mazi i pazi na svoje stvari. Nakon 1 godine uporabe na mobitelu se skoro ni ne primjete tragovi korištenja a niti mi je ikada ispao. Naravno, treba imati sreće pri kupovini ali uvijek se nađe dobro očuvanih mobitela (a i ostalih stvari). Lp
Scorp21
17 godina

Kupio u VIP-u 4S sada u subotu. Htio peticu ali je nema do ko zna kada. Za sada sam prezadovoljan. Btw kako flipam otvorene aplikacije?

17 godina
neaktivan
iPhone 4S

2x pritisak na "home" tipku

0 0 hvala 1
17 godina

Kako čuvate svoj 4S. Ja kupio futrolu i silikonsku masku pa mi jadno igleda. Danas sam kupio par folija ali mi nije držalo kako treba kao da su stare :( da naručim preko ebaya folije ili kako da ga najbolje čuvam?

17 godina
ParaNO1d kaže...

Kako čuvate svoj 4S. Ja kupio futrolu i silikonsku masku pa mi jadno igleda. Danas sam kupio par folija ali mi nije držalo kako treba kao da su stare :( da naručim preko ebaya folije ili kako da ga najbolje čuvam?

U početku sam imao nekakve futrole ali mi nije baš izgledao ok s tim pa ga koristim već više od godinu dana bez ičega. Malo se izgrebe ali dosta je otporan pa sam zadovoljan i korištenjem telefona na taj način.

17 godina
Sil kaže...
ParaNO1d kaže...

U početku sam imao nekakve futrole ali mi nije baš izgledao ok s tim pa ga koristim već više od godinu dana bez ičega. Malo se izgrebe ali dosta je otporan pa sam zadovoljan i korištenjem telefona na taj način.

Izgrebao ti se iza ili ekran?

17 godina
ParaNO1d kaže...
Sil kaže...
ParaNO1d kaže...

Izgrebao ti se iza ili ekran?

Ništa strašno. Crtica tu i tamo, i naprijed i iza, ali ništa što bi smetalo.

17 godina

Kako trajno mogu obrisati inboxe s Facea? Na laptopu su obrisani, dok su na iPhoneu isti ti vidljivi... Na laptopu sam baš obrisao ne arhivirao, na mobu mogo samo arhivirati, a kako to onda da obrišem?

14 godina
ParaNO1d kaže...

Kako trajno mogu obrisati inboxe s Facea? Na laptopu su obrisani, dok su na iPhoneu isti ti vidljivi... Na laptopu sam baš obrisao ne arhivirao, na mobu mogo samo arhivirati, a kako to onda da obrišem?

Moras otici na facebook u safari, nemres direktno iz appa.

13 godina
neaktivan
iPhone 4S

dobit cu ovaj mob pa me zanima, bio sam na andridu cijelo vrijeme. dali 4s pokrece sve igrice s storea i sta se dobiva sa JB

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
anonymous_Zg kaže...

dobit cu ovaj mob pa me zanima, bio sam na andridu cijelo vrijeme. dali 4s pokrece sve igrice s storea i sta se dobiva sa JB

Da iPhone 4s pokrece sve igre na strou. Za jb neznam sto se sve tocno doiva posto nikad nisam jailbreakao.

17 godina
gamer34 kaže...
anonymous_Zg kaže...

Da iPhone 4s pokrece sve igre na strou. Za jb neznam sto se sve tocno doiva posto nikad nisam jailbreakao.

Ako napraviš JB možeš skidati sve aplikacije iz AppStorea bile one free ili se plaćale. Kada napraviš JB pojavi ti se ikona slična AppStoreu i preko nje onda skidaš sve što poželiš. Ako napraviš JB u HR ti ne vrijedi garancija. Srećom postoji rollback za JB pa ako ti se nešto pokida na mobu i trebaš na servis nema beda

14 godina
Jel izasao jb za 6.0.1?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice