Eto mene opet!:)Uplovdo sam video na youtube i imam oko 50 viewsa ali kad upisem naziv videa i kad mi ga izbaci na ekran onak malog s drugim video-ima prije nego li ga otvorim pise da imam 0 views-a? Kako?A kad otvorim pise normalno 50!
YouTube - tips & tricks
- poruka: 875
- |
- čitano: 508.407
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
YouTube projekt otkrivanja glazbe. Nakon upisivanja izvođača (ili naziva pjesme), YT napravi playlistu sa 100 najboljih izvedbi.
Pozdrav!
Imam jedan cudan problem kod fullscreen videa na YouTubeu.
Jedamput slika izgleda uzasno lose, a drugi put savrseno.
Ovo prvo izgleda ko da je video povecavan "nearest neighbour" algoritmom, a drugo kao da je npr. "bicubic".
U oba slucaja je sve isto:
-pronadjem video na searchu
-kliknem na njega
-odaberem 480p
-kliknem full screen
Tko mi zna rjesiti ovaj problem?
Slike u prilogu
Pozdrav!
Ovo prvo izgleda ko da je video povecavan "nearest neighbour" algoritmom, a drugo kao da je npr. "bicubic".
U oba slucaja je sve isto:
-pronadjem video na searchu
-kliknem na njega
-odaberem 480p
-kliknem full screen
Tko mi zna rjesiti ovaj problem?
Slike u prilogu
Možda je do flash playera,pokušaj instalieati najnoviju verziku adobe flash playera.Pokušaj i sa nekim drugim brovserom otvarati you-tube video(mozila,opera,chrome,safari...).
Tko mi zna rjesiti ovaj problem?Slike u prilogu
Možda je do flash playera,pokušaj instalieati najnoviju verziku adobe flash playera.Pokušaj i sa nekim drugim brovserom otvarati you-tube video(mozila,opera,chrome,safari...).
Hvala na savjetima.
Isproban najnoviji Flash player - ista stvar.
Sad cu jos isprobati i druge preglednike.
Ej jel zna netko šta youtube planira, ako se nevaram uvodi 3D. Evo jedan primjer gdje se dobro vidi:
Vidim troduplo, u crveno-plavoj xD
Haha, izgleda da kad browser namjestim da radi na primarnoj grafičkoj kartici prikaziva video u 3D.
Ehh.
Imam i ja problem sa YT, pa da ne otvaram novu temu. Naime, kada je video 1080p i kad odem na full screen, video je crn (bez obzira koji je kvalitet videa), a audio ide normalno.
Klipovi koji su do 720p prikazuju se normalno.
EDIT: Iskljucio sam hardversko ubrzanje i rijesio problem.
Jel netko osim mene ovo primjecuje?
Onaj tko je imao Cosmic Pandu, znati ce..Znate kako je video prozor bio velicine 720p?
I onda kad su maknuli Pandu, maknuli su i to, i onda su prije koji mjesec opet vratili 720p prozor, i opet ga maknuli nakon nekog vremena..
A sada su ga prije par dana opet vratili..neznam jel to imate i vi, ili je meni zbog extenzije ExtendTube na Operi..
Zasto ne ostave vise na ovome nego stalno mijenjaju?Evo ss
imali neki dobar yt view bot netko od vas
Ok imam problem sa YT-uom.
Filmic jedan sam uploadao prije 5 dana u duzini 32 min.
Sada sam uploadao od 28 min i kaze da je video ODBACEN jer je pre dug???!?!
Koji K??
Kako je prihvatio onda onaj od prije 5 dana? Sta napravit da nemoram ponovno uploadat?
U video manager na YTu ga nemogu prebacit jer mi neda.
Molim pomoc-hitno !
Hvala
dim ogu aktivirati cosmic pandu?
dim ogu aktivirati cosmic pandu?
https://www.youtube.com/testtube
Sve je ovdje,ako nema ovdje,onda nemozes :)
Cosmic pandu su ukinuli, ima vec dosta, kasnis..ali vecina stvari iz cosmic pande je sad implementirana u ovaj youtube, tako da skoro i nema potrebe..
Možda zbog konverzije?
Uploadao sam i prije videozapise snimljene tim digitalcem i kada uploadam preko žice (LAN iliti ethernet kabl) nema tih "artefakata" odnosno deformacija
Imam problem sa jednim videom nemogu ga gledati radi regionalnog ograničenja, probao sam sa različitim rješenjima na netu ali preko niti jednog mi ne radi. Molim pomoć?
PROBAO SAM SA:
PROBLEMATIČNI VIDEO:
NAĐEN NA STRANICI:
http://www.canonrebelxsdigitalslr.com/canon-rebel-digital-slr-camera/the-gadget-show-web-tv-episode-80-canon-550d-full-hd-digital-slr-jaycut
Imam problem sa jednim videom nemogu ga gledati radi regionalnog ograničenja, probao sam sa različitim rješenjima na netu ali preko niti jednog mi ne radi. Molim pomoć?
PROBAO SAM SA:
PROBLEMATIČNI VIDEO:
NAĐEN NA STRANICI:
http://www.canonrebelxsdigitalslr.com/canon-rebel-digital-slr-camera/the-gadget-show-web-tv-episode-80-canon-550d-full-hd-digital-slr-jaycut
Pokušaj sa extenzijom ProxTube.
Ukoliko ne uspiješ samo u url-u zamijeni dio /watch?v= sa /v.
Ništa ni sa ProxTube. A ni od dodavanja v.
Učitavač taj videozapis nije učinio dostupnim u vašoj zemlji.
Sorry, ProxTube was not able to unblock this videjvinkovic@gmail.com. Maybe this video is blocked in the US.
Imali neko drugo rješenje?
Ništa ni sa ProxTube. A ni od dodavanja v.
Učitavač taj videozapis nije učinio dostupnim u vašoj zemlji.
Sorry, ProxTube was not able to unblock this videjvinkovic@gmail.com. Maybe this video is blocked in the US.
Imali neko drugo rješenje?
Pokušaj preuzeti video na računalo i onda ga pogledaj. Za to imaš nekoliko extenzija Firefox, Chrome, internet stranice ( http://keepvid.com/ ) ili u url-u ispred youtube upiši kiss (npr. http://www.kissyoutube.com...)
Žao mi je ukoliko ne ide, jedino mi pada na pamet da probaš sa nekoliko različitih proxyja ili preko tunlr.net (mijenjanjem DNS-a) koji osobno koristim za pristup Hulu-u i Pandori (U.S. only).
Jeste li primjetili kako kad sa stijelicama na tipkovnici lijevo-desno premotajete video naprijed-nazad, a sa gore dolje strijelicama pojačavate i stišavate zvuk?
Jeste li primjetili kako kad sa stijelicama na tipkovnici lijevo-desno premotajete video naprijed-nazad, a sa gore dolje strijelicama pojačavate i stišavate zvuk?
Da.
Poz, ne znam dal je ovo dobra "tema" za moj problemčić, a diče se Firefox-a. Imam mozillu firefox 13. Za skidanje videa koristim real player. Kada ja kliknem na "download" meni odabrani video skine ali mi ga skine u html formatu {#} Dali znate što bih trebao napraviti da mi skida kao i inače u fly. Inače dok sam koristio Moziilu firefox 11, sve je bilo uredu to se počelo pojavljivati u 12-toj i 13-toj inačici. Čitao sam na jednoj web stranici da yt "testira" novi html 5 pa da zato real player i mozzila ne "skidaju" odabrani video sadržaj baš "kako bi trebali" Na slikama vam je moj problem. Hvala vam !!
Poz, ne znam dal je ovo dobra "tema" za moj problemčić, a diče se Firefox-a. Imam mozillu firefox 13. Za skidanje videa koristim real player. Kada ja kliknem na "download" meni odabrani video skine ali mi ga skine u html formatu {#} Dali znate što bih trebao napraviti da mi skida kao i inače u fly. Inače dok sam koristio Moziilu firefox 11, sve je bilo uredu to se počelo pojavljivati u 12-toj i 13-toj inačici. Čitao sam na jednoj web stranici da yt "testira" novi html 5 pa da zato real player i mozzila ne "skidaju" odabrani video sadržaj baš "kako bi trebali" Na slikama vam je moj problem. Hvala vam !!
Isprobaj Freemake Video Downloader i vjerujem da ćeš odustati od real playera.
Isprobaj Freemake Video Downloader i vjerujem da ćeš odustati od real playera.
Slažem se! Najbolji!
Svi njihovi proizvodi su odlični ali trebaju još malo dorade i opcija..
Neznam jeli ovo već netko postao, ali da ne tražim sada...
dole u traku stavite link s yt-a i convert kad se pojavi video samo download...cijela filozofija :)