svi vi pljujete po t-comu ccc........
ja ga imam prek 2 godine i NIJEDNOM mi nije pukla veza (osim kad je grom rokno tam nekaj pa nije bilo 6 sati veze)
t-com malo malo skuplji al je sto puta kvalitetniji
ja ga imam prek 2 godine i NIJEDNOM mi nije pukla veza (osim kad je grom rokno tam nekaj pa nije bilo 6 sati veze)
iss kak svi brane t-com.. pa ja ne mogu vjerovatt mislim ne svi, ali ima vas dosta. ja sam mislio da ce se ovo pretvoriti u nesto kao onaj thread o iphoneu svojedobno. tcom ima dobre usluge, samo sto ih ja nisam spreman platiti. i ne mozda toliko zbog apsolutne koliko zbog relativne cijene.
@pixelatem: da svi razmisljaju kao ti mislim da bi internet na t-comu kostao ili bar mogao kostati oko 100€ mjesecno.
imam iskon od kad koristim net, prije sam imao t-comovu infrastrukturu a iskonovu uslugu, od pojave duo paketa sam kompletno na iskonu. apsolutno nikad nikakvih zamjerki.
u ukupno 100 (sto) kn mjesecno uracunata mi je pretplata za telefon i internet 5mbit + flat rate. mislim da bolje ponude definitivno nema. imam frenda na amisu koji placa 170 kn mjesecno kompletnu flat uslugu. flat internet, flat voice, pretplatu za telefon i pretplatu za internet 4mbit. to mi se cini kao druga najbolja ponuda na trzistu- niti on nikad nije imao većih problema.
amisu je koliko je meni poznato sigurna i stabilna veza btw. politika kuće tako da čisto sumnjam da si dopuštaju luxuz da budu šlampavi kao optima.
jos da se malo vratim na t-com- mislim da ih je definitivno počelo svrbit što im se najveci rudnik poceo zatvarati- Zagreb. Ipak je ovdje najveći broj ljudi koji imaju obje ili sve tri usluge, a i konkurencija ima najrazvijeniju infrastrukturu.
Znam da nemam pretjerano poznanika koji jos koriste T-com. A mislim, sto reci, i iz bilance na burzi se isto štošta moze pročitati.
Mene kao što rekoh na početku kod t-coma konkretno ne smeta viša cijena- problem je zapravo u sitnim i zapravo vrlo gnjusnim detaljima..
evo primjer cu dat s mojom bakom dragom. isto živi u zagrebu i ne bi ona "iz poste" jer "na posti" je cijeli zivot. i dobi ona prosli bozic od mene bezicni telefon- siemens neki gigaset. i pazi, ona mora placati 15 kn mjesecno da ima uslugu prikaza broja koji zove. osobno mislim da je to gnjusno i bezobrazno jednako kao što je gnjusno i bezobrazno da su sve penziće koji se općenito ne kuže u stvar namjerno ostavili na tarifi u kojoj je minuta još dan danas obračunska jedinica. takvim gestama pokazuju zapravo koliko im je stalo do korisnika. da se nastavim na primjer.. kad sam vidio prvi takav racun a to se taman preklopilo s iskonovim puštanjem iskon.tel usluge; prebacih baku svoju dragu nesvjesno na iskon.tel, ni sama jadna ne zna sta joj bi.
jer ponavljam- ovih 15 kn je apsolutno neobjasnjivo, neposteno, gnjusno i pokvareno a takvima nemam obicaj davati novac ni za sto.
tak je relativno/individualno dal je bolja optima ili t-com ili iskon! ovisi kakve ste srece... :)
ja sam skoro 3 godine bio na t-comu, imao flat i radilo je sve bez problema... sada sam na optimi flat vise od godinu dana i opet sve 5 samo jeftinije!
Moram reć da sam do prije par miseci ima t-šrot i kad god bi bilo nevrime bi pucala veza, a usluga im je katastrofa. Zbog lošeg t-šrota sam sada na b.netu i sve je super.
Ta pucanja veze na optimi su posljedica propusta u firwareu Edimaxovih routera i rupa i rupica u windowsima.
Imate zakrpu na optiminom blogu. Inače, bolje edimax nego T-comova Kasda. Ta mi se jednom zapalila.
Normalon, od operatera nikad nećete dobiti kvalitetat router... ako želite kvalitetu - kupite si dobar router.
Ta pucanja veze na optimi su posljedica propusta u firwareu Edimaxovih routera i rupa i rupica u windowsima.
Imate zakrpu na optiminom blogu. Inače, bolje edimax nego T-comova Kasda. Ta mi se jednom zapalila.
Normalon, od operatera nikad nećete dobiti kvalitetat router... ako želite kvalitetu - kupite si dobar router.
Usporedio sam t-com i optima internet:
T-com max-adsl mjesečno: Flat: 99.00 kn + brzina: 2mbit\s 79.00 kn mjesečno ukupno: 178.00 kn
Optima optiDSL mjesečno: Flat: 50.00 kn + brzina: 2mbit\s 68.00 kn mjesečno ukupno: 118.00 kn
Ako mi ne vjerujete pogjedajte sami:
T-com:
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp
Optima:
Evo samo da vam kazem Optima je isplatljivije rjesenje ali ona PROPADA!
Ona je u dugovima do jaja, nece joj banka vise kredite dati, venture capital je ulozio pun k***** love u njih koja je propala, pa vise nema ulaganja, Optima nazalost propada...
Osobno koristim usluge T-coma.Ponekad kad negdje zapne moras bit uporan u nazivanju SZK ali potrude se otklonit problem sto prije bar u mom slucaju.Sad malo o Optimi.Frendici sam reinstalirao xp jer je bio pun virusa (nikad nije ni imala AV).Posljedica toga je da joj je Optima iskljucila adsl zbog sirenja virusa sa njenog kompa (tako su obrazlozili) ali i promjenili pristupnu sifru za adsl bez da su je obavijestili.Nakon sto sam 100 puta podesavao ruter odlucio sam nazvati Optiminu SZK a kad mi tamo neka zena kaze:˝˝Trenutno nema nikog iz tehnicke podrske.Ostavite broj pa cemo vas mi nazvat u najkracem roku.˝Wtf?!Eh da.Nazvali su za 2 tjedna i napokon dali novu sifru.Uzas!
Na Optimi (tel+net) sam otprilike godinu dana i nemam ništa nego riječi hvale, veza je u potpunosti stabilna i ne puca. Usluga je sasvim ok, a cijena višestruko niža nego u T-scuma...kod njih sam ranije plaćao 100 kuna za 2 gige prometa, a danas sam na Optiminom flatu za 88 kuna...pa vi računajte kolika je to razlika. 
Btw, netko je napisao da je iz Zadra i da je veza loša i puca...evo i ja sam iz ZD-a i sve je u najboljem redu.
Imam jedno pitanje.
Sad sam na wirrelesu, ali namjeravam preći na Optimu, zanima me jel se preko Optime može igrat Cod, Urban tError Online?
Mislim, jel steka, jel bude velik ping i to. I jel veza Optime puca ili je stalno u redu?. Hvala :D