pa na šta hoćeš,MAXadsl ili šta već..mora bit tu..piše da se tu nadograđuju postojeći..
Ne snalazim se baš na tom novom dizajnu.....Budem ja nazvao pa reko da oni to promjene sami
pa na šta hoćeš,MAXadsl ili šta već..mora bit tu..piše da se tu nadograđuju postojeći..
Ne snalazim se baš na tom novom dizajnu.....Budem ja nazvao pa reko da oni to promjene sami
Tak sam i ja napravio.Ali lol
"Dobra večer, Mirna pri telefonu, kako vam mogu pomoći?" // Vjerojatno tipična rečinica iz onih knjižica šta dobiju hahaha
"Dobra večer, ovako, malo sam zapeo pri promjeni MAXAdsl paketa, ne mogu nikako promijeniti paket na onim novim stranicama moj t-coma"
"Gospodine,molim da malo detaljnije opišete svoj problem" // Lol koji je to k, automat ili, i onako se ja malo nasmijem i odgovorim opet
" malo sam zapeo pri promjeni MAXAdsl paketa, ne mogu nikako promijeniti paket na onim novim stranicama moj t-coma"
"Čekajte sad ću provjeriti..." // I opet jedan lol hehe šta tu ima provjeravat
"Da da, a jeste se prijavili u korisničke stranice"
"Jesam"
"Onda biste trebali u T-Com webshop...." bla bla sta je vec rekla i odem ja tako kako je rekla i uspijem kao "narucit" paket
"Evo rijesio sam sve to i sad kad sam pritusnuo OK izbacila mi je nekakva greska" // al ozbiljno je bila neka greska, terminal error ili sta vec
i tak mi brbljamo i nist na kraju da ce me obavjestiti e-mailom, i ja im dao e-mail i sad cekam
"Dobra večer, Mirna pri telefonu, kako vam mogu pomoći?" // Vjerojatno tipična rečinica iz onih knjižica šta dobiju hahaha
"Dobra večer, ovako, malo sam zapeo pri promjeni MAXAdsl paketa, ne mogu nikako promijeniti paket na onim novim stranicama moj t-coma"
"Gospodine,molim da malo detaljnije opišete svoj problem" // Lol koji je to k, automat ili, i onako se ja malo nasmijem i odgovorim opet
" malo sam zapeo pri promjeni MAXAdsl paketa, ne mogu nikako promijeniti paket na onim novim stranicama moj t-coma"
"Jesam"
"Onda biste trebali u T-Com webshop...." bla bla sta je vec rekla i odem ja tako kako je rekla i uspijem kao "narucit" paket
"Evo rijesio sam sve to i sad kad sam pritusnuo OK izbacila mi je nekakva greska" // al ozbiljno je bila neka greska, terminal error ili sta vec
i tak mi brbljamo i nist na kraju da ce me obavjestiti e-mailom, i ja im dao e-mail i sad cekam
Nece te obavijestit k*rca,samo tako govore da se rijese problema a od problema biže to in nikako nije dobro,otiđi u najblizi t-com centar i onda in tamo sve objasni i nek ti to rijese otamo,nemoj bit milosrdan jer ce te i danje uzdrav mozak,ako te budu z*jebavali traži šeficu.
ako si dobio aktivacijski kod ,kad se logiraš,odi na t-centar online ,mislim da se tamo uzimaju novi paketi
I kud onda?
Kad se logiraš odeš na T-Centar Online - na lijevoj strani u izborniku odabereš Internet - MAXadsl i tu odabereš paket koji hoćeš.
Ma najbolje odšetat do T centra i tamo s ljudima to sredit.. Barem u Sisku to ide glatko
E ljudi kako da sad promjenim paket, nova je stranica pa neznam, i ako danas odaberem flat hocu li sutra imati flat ?
pls pomoc jos danas da mogu sutra imati flat jer sad sam na 10 GB =( kako da promjenim ?? =(
EDIT: JEL ovo moram kliknuti za promjenu paketa ?
najsigurnije odeš u tcentar i kažeš onoj teti da ti promjeni i gotovo
najsigurnije odeš u tcentar i kažeš onoj teti da ti promjeni i gotovo
Pa danas to trebam =( ocu sutra imati flat
pls pomoc jos danas da mogu sutra imati flat jer sad sam na 10 GB =( kako da promjenim ?? =(
vidi tu ako si se registrirao, odi na t- centar online i tamo ga promijeni...
Pa tu na T-centar online i trazim vec 2h
otiđi u t-centar..
prek neta to bas i ne funkcionira uvijek...ili jaku dugo traje..
odes u t-centar i tam napsies nalog, sigurnije je...
Na onoj slici koju sam gore postavio sam kliknuo zavrsi pise maxadsl flat (promet) i pise da je odabrano valjda je to to =D
Kad promijeniš paket mora ti stić i mail koji možeš ostavit na njihovim stranicama. Ne mora više bit bleso.blesic@os.t-com.hr, već može i gmail, yahoo itd.
Njihov mail ti mora stići i jedino si u tom slučaju promijenio paket.
Znači ovo im je sad promjena paketa on-line
jesu ga zakomplicirali sa ovim Moj-Tcom
Strasno komplicirano,samo triba malo mozga.
ako si dobio aktivacijski kod ,kad se logiraš,odi na t-centar online ,mislim da se tamo uzimaju novi paketi
I kud onda?
potvrdiš aktivacijski kod vratiš se na naslovnicu i imaš pri dnu stranice promijenite max adsl paket prometa klikneš to i paket koji želiš piše ti ispod dodaj u košaricu to potvrdiš i to je to :)
sve sreća ja prvo odgovorim pa onda pogledam kad je pitao :)
ove nove stranice su teška koma,promijenio sam paket na FLAT (barem mislim) al mi stoji da sam na 10 GB dok na "promijenite MAX adsl paket prometa" stoji da sam na Flatu, vidjet ćemo što će biti kad dođe račun...
Bude ti se sljedeći mjesec promijenilo
ove nove stranice su teška koma,promijenio sam paket na FLAT (barem mislim) al mi stoji da sam na 10 GB dok na "promijenite MAX adsl paket prometa" stoji da sam na Flatu, vidjet ćemo što će biti kad dođe račun...
Bude ti se sljedeći mjesec promijenilo
Ja sam im poslao zahtijev 20.01.10 i promijenili su, zvao sam ih.Al mi je svejedno bezveze što mi stoji i jedno i drugo(slike)
Pa preko user.t-com.hr stranice se paket može promijeniti još uvijek, ako se ne varam bili su opet uključili tu opciju natrag.
E da ne otvaram novu temu. Sto mislite jel se isplati uzeti prijenosni HDD 250gb i produljiti ugovor na 18 mjeseci minimalno ?
E da ne otvaram novu temu. Sto mislite jel se isplati uzeti prijenosni HDD 250gb i produljiti ugovor na 18 mjeseci minimalno ?
A uzmi, ak neces mijenjat operatera.
Da ne otvaram novu temu, samo da pitam jel se kome dogodilo ovo ili to nije ništa čudno. Već 2 godine imam internet od t-com-a brzine 4mbita i evo prije par dana nekoliko puta mjerim brzinu i sada je 1mbit. Jel su to oni meni smnjili brzinu ili?
Da ne otvaram novu temu, samo da pitam jel se kome dogodilo ovo ili to nije ništa čudno. Već 2 godine imam internet od t-com-a brzine 4mbita i evo prije par dana nekoliko puta mjerim brzinu i sada je 1mbit. Jel su to oni meni smnjili brzinu ili?
Vjerojatno nisu, nego ti je mala propusnost telefonske linije
To se i meni dogodilo. Ima stalno 4Mb i sad spalo na oko 2 -2,5
Vjerojatno nisu, nego ti je mala propusnost telefonske linije
A šta mu dosad nije bila mala propusnost pa je ima punu brzinu
pa, je li prije bilo 4mbit ili si tek sad ustanovio da ti je oduvijek smanjena brzina ??
Gdje mogu vidjeti koji paket koristim? Nigdje ne piše.
Lijepo nazovi 0800 9000 i oni ce ti promijenit paket samo im reci, te od sljedeceg mjeseca nastupa promjena. Znaci u tvom slucaju od 1.5.
"Jesam"
NEmoj cekat,jer neces docekat,meni tako graskom ugasili maxtv i cekao sam cijelo ljeto dok ih nisam zvao svaki dan da se javi neko normalan.