Sestricna je dosla sad kod mene da joj ne radi internet.Vidim da ima vise tema o internetu, ali ova je drukcija....znaci sestrin mali Eee nece na internet, prije je radilo normalno i sad odjednom nece, znaci spojeno je i signal je exellent ali kad pokrenem browser pise da stranicu nije moguce prikazati,probao i chrome i explorer, sto bi moglo biti sljedece?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
IP adrese, gateway dns serveri?
IP adrese, gateway dns serveri?
probao, nece. kad spojim kablom onda radi.
Sta si konkretno probao? Ima li ti wireless mreza ikakvu zastitu= Ako ima makni je.
Probao sam spojiti doma na svoj router wirelesom i pise da je spojeno i da dobro funkconira, sifru sam valjda dobro upisao, jel mislis da je to krivo upisane sifre?probat cu sad.
Krivo sam upisao key, nije 1234567890 nego 1234567891
Et. Prilikom problema sa wirelessom prvo se micu sve zastite. Svi po navici stavljaju najacu a nju ne podrzvajau svi uredjaji i onda se javlja ima veza nema protoka.
pozdrav. ja isto imam problema s wirelessom. pise da je konektiran , ali nece mi se otvoriti preglednik , kaze "adresa nije pronadjena". iskljucila sam zastitu ali svejedno ne radi. jel bi mi mogli pomoci nekako ???
@sylvieOpiši problem konkretnije, kako se spajaš na internet, što se dogodilo da sad odjednom neće, koji OS i ostalo?
Sto kaze sluzba za korisnike na tvoj problem?
evo imam isti problem...nece ni na kabel ni wirless,,spoji se i radi 5-10 min i izbaci sa neta...laptop jeu pitanju