Mobicity.com.uk - vaša iskustva

poruka: 423
|
čitano: 95.089
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Mobicity.com.uk - vaša iskustva
MARKOZD15 kaže...

Dobio sam neki papiric od LG-a neko cudo sa slovima korejskim, vjerujem da je to to, al potvrdeno je u Agramu da uz samo racun iz mobicity-a (posto je EU jamstvo) je garancija ostvariva (bio sam u agramu i rekli su mi to)

Također zvao sam agram i isto to su mi rekli.

11 godina
neaktivan

moto g kao 140 funti što je nekih 1370kn meni skinili na kraju 1440 kn s racuna,kaka je to shema? pay pal uzima,dostava sta? pisalo je free shipping s codom onim.dali zna itko zasto je to tako?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Preracunavanje valuta vjerojatno, vrag ce ih znati, meni su isto strusili bar 80kn kad sam N5 narucivao

0 0 hvala 0
13 godina

Naravno da uzma paypal ako niste naredili rucno da se ide po bankovnom tecaju..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
neaktivan
majdo kaže...

Naravno da uzma paypal ako niste naredili rucno da se ide po bankovnom tecaju..

a to ćete napraviti ovako :

http://www.bug.hr/forum/post/internet/ebay-pitanja-odgovori/4170310.aspx

Life is too short to remove USB safely
13 godina
Patrick_cro kaže...

Evo kontaktirao ih sada. Rekli da pogledam kasnije navecer tracking pa da vidimo jer ce se sta pomaknuti

Moja dva Nexusa su se sada dogegala do DHL-ove poslovnice u Manchesteru.

Nedavno sam sa sportsdirecta naručivao opremu, isto je išla DHL-om, od zaprimanja u DHL(srijeda) do primitka pošiljke(utorak) je prošlo 4 radna dana.

Dakle mislim da Nexusi stižu u ponedjeljak ili u utorak najkasnije. Iako je moj zadnji paket s mobicityja paket bio zaprimljen u utorak pa je stigao u četvrtak. Budemo vidjeli.

11 godina
neaktivan

moze jedno pitanje ko zna u vezi mobicitya? narucio sam prvi sebi moto g i jos mi nije poslan,i toliko me brat ubijo da sam moro i njemu narcut telefon tj nexus 4 ovaj na akciji,i sad imam 2 teelfona koji trebaju doc,dali ce biti ikakih prolbema na granici ili nesto slicno? da ispadne nesto sumnjivo nedaj boze?

0 0 hvala 0
16 godina
RondoVK kaže...

moze jedno pitanje ko zna u vezi mobicitya? narucio sam prvi sebi moto g i jos mi nije poslan,i toliko me brat ubijo da sam moro i njemu narcut telefon tj nexus 4 ovaj na akciji,i sad imam 2 teelfona koji trebaju doc,dali ce biti ikakih prolbema na granici ili nesto slicno? da ispadne nesto sumnjivo nedaj boze?

Kakvih problema? Na kojoj crnoj granici?!

Roba kupljena unutar EU ne podliježe carinskom pregledu jer EU i jest 'carinska unija'.

16 godina
Patrick_cro kaže...

sta UKFSHIP ne radi vise?

Ne samo to, sada su koačno skontali da je i Hrvatska u EU, pa ne skidaju PDV kao do sad. :(

13 godina
RondoVK kaže...

Hoce, ako na granici carinici skuže da dostavna služba vozi dva mobitela za tebe, nadrapao si, bolje odmah gledaj da prodas sve sto mozes prodati da mozes problem riješiti.. {#} hahahah

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
maxym kaže...
Patrick_cro kaže...

Ne samo to, sada su koačno skontali da je i Hrvatska u EU, pa ne skidaju PDV kao do sad. :(

ma kako? sad sam ja isao kao kupiti mobitel i i dalje ne uracunavaju.. ovaj kod je isteko da..

i kako je moguce da je tako Nexus 4 jeftin? koliko traje ta ponuda inace? ako nista kupit pa ga prodat za njuskalo za dosta vise para

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
maxy0 kaže...
maxym kaže...
Patrick_cro kaže...

ma kako? sad sam ja isao kao kupiti mobitel i i dalje ne uracunavaju.. ovaj kod je isteko da..

i kako je moguce da je tako Nexus 4 jeftin? koliko traje ta ponuda inace? ako nista kupit pa ga prodat za njuskalo za dosta vise para

U pravu si. Na prvom ekranu (Buy) ne mjenja VAT kad odabareš Croatia. Ali na Check-Out-u ipak makne VAT kada se odabere Croatia.

Znači još uvijek misle da smo 'kandidat za ulazak u EU). Lucky us. :D

11 godina
neaktivan
majdo kaže...
RondoVK kaže...

Hoce, ako na granici carinici skuže da dostavna služba vozi dva mobitela za tebe, nadrapao si, bolje odmah gledaj da prodas sve sto mozes prodati da mozes problem riješiti.. {#} hahahah

de nemoj me zajebavat čovječe si lud

16 godina

Mora te malo zezati kad postavljaš tako nesuvisla pitanja. :D

13 godina
RondoVK kaže...

de nemoj me zajebavat čovječe si lud

U svakoj temi gdje se spominje nekakva vrsta internet kupovine ta tema je prožvakana tisuću puta.. Ubuduće, lagano procitas ovo štivo za internet kupovinu, sve se na isto svodi, unutar EU nema PDV-a ni carine na poštanski promet, izvan EU ima, i tocka. 

11 godina
neaktivan

mogu se onda bogu molit samo sad....

0 3 hvala 0
16 godina

Baš ništa ne kontaš?!

Roba koju si naručio sa mobicity.co.uk (mobiteli) neće proći preko carine, nego samo putem kurirske dostave od mobicity-a do tvoje adrese, i nigdje nitko neće pregledavati što se u paketima nalazi. Tako da nema potrebe ikome se moliti, osim naravno za neku drugu nakanu.

13 godina
neaktivan
RondoVK kaže...

Ma šta mu pričate ljudi ima carine. Ja naručio domaće orahe iz Slatine u Zagreb, pa me na županijskoj granici ocarinili. Jadan ti sam..

17 godina

Ocarinili te zato šta nisi imao računa za njih ništa čudno jer to im je sada postala praksa da svakog zaj... čak i za sitnice ako nemaš računa. Ovo njemu dođe na kučnu adresu tako da nema nikakvog zaustavljanja. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Prijatelju prestani se tresti, ljudi se rugaju, a ti sve ozbiljno shvacas. Sto nisi u stanju sarkazam skuziti?!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Ma mislim da je on skužio. Ovo šta sam ja napisao se odnosi na događaj od prije par dana kada je frend kupio robu i nije imao računa za nju, nekakve gluposti hranu kupovao i policija ga zaustavila i pitali jer ima račun i na kraju morao platiti kaznu za to. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
RondoVK kaže...

Ma šta mu pričate ljudi ima carine. Ja naručio domaće orahe iz Slatine u Zagreb, pa me na županijskoj granici ocarinili. Jadan ti sam..

frajeru kolko imas ti godina? mislim ovako nesto necu ni komentirat.

15 godina

ako je npr. sutra moj paket ostao u zagrebu, jel moguce da dode vikendom? zivim od zg 40 km.. danas u 8 ujutro je bio u Mariboru paket

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
maxy0 kaže...

ako je npr. sutra moj paket ostao u zagrebu, jel moguce da dode vikendom? zivim od zg 40 km.. danas u 8 ujutro je bio u Mariboru paket

Najbolje ti je poslati upit DHL-u. Tako sam ja danas dogovorio preuzimanje na kraju radnog vremena, da ne ide sutra na dostavu.

15 godina
assassin.st kaže...
maxy0 kaže...

Najbolje ti je poslati upit DHL-u. Tako sam ja danas dogovorio preuzimanje na kraju radnog vremena, da ne ide sutra na dostavu.

a u zagrebu sam sutra do 3-4 h, a i dostavna sluzba mi je dpd.. i gdje tocno bude to u zagrebu kad dode?

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 21:11 (maxy0).
15 godina
neaktivan

Čisto da se zna, od jučer ne radi više ni CF15 kupon.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IvoP123 kaže...

A šta je ono bio taj kupon?

15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
IvoP123 kaže...

A šta je ono bio taj kupon?

smanjiva je cijenu za 15 funti.

11 godina
neaktivan
IvoP123 kaže...

dobro pa ste ga niste rekli vamo,ja prije tri dana narucim 2 mobitela to mi je 270kn :D ili mozda ja nisam vidio vamo u postovima taj kupon,znao sam samo za ukfship :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 10:21 (RondoVK).
15 godina
neaktivan
RondoVK kaže...
IvoP123 kaže...

dobro pa ste ga niste rekli vamo,ja prije tri dana narucim 2 mobitela to mi je 270kn :D ili mozda ja nisam vidio vamo u postovima taj kupon,znao sam samo za ukfship :/

eh.. jgb :D spominjano je više puta na temi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice