o cem ti pricas? di ti vidis da su oni ista sklopili? ajd odleprsaj....
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.172
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi jel se dijeli i nešto drugo osim maica ?
Da, dijeli se roba, elektronika, i iskustva.
Pod roba ilitiga Brands spadaju bordovi, torbice i takve stvari.
Elektronika znaš već, PSP, iPodi, igrice za konzole i PC, XBOX i sl.
Iskustva su ti koncerti, putovanja i takve stvari.
Hej, ako se nisi regao na PM mi pošalji svoi mail na koi da ti pošaljem invite.
Aid plz neam ni jedan invite :(
PozZ
PozZ
Nemam ni ja,pa ne zicam na forumu toliko ko neki
molim vas da mi netko pošalje pozivnicu za Lockerz na mail
skoscak@gmail.com
Poslo sam ti !
prijatelji moji...kako se mučite jadni da skupite 20 ljudi hehe, moj frend fejko mailove i pogodi šta- jučer mu došla majica LoL
može mi netko objasniti kak se prijavi na lockerz dok ti netko pošalje pozivnicu
može mi netko objasniti kak se prijavi na lockerz dok ti netko pošalje pozivnicu
Odeš pod registraciju .
Obično se regaš s time da trebaš imati onaj kod koji dobiješ od nekoga .
Imam jedan problem s Lockerzom koji mi prije uopce nisam imao. Ja koristim Mozzilu i postavio sam si da mi Firefox nikad ne pamti povijest. Sad kad se hoću ulogirati na Lockerz uvijek me vrati na stranicu gdje moram upisat email i kombinaciju. I sad mi piše ovo : It seems your browser does not accept cookies. To log into this site, you need to accept cookies. Ja to učinim i problem se opet pojavljuje.
Imam jedan problem s Lockerzom koji mi prije uopce nisam imao. Ja koristim Mozzilu i postavio sam si da mi Firefox nikad ne pamti povijest. Sad kad se hoću ulogirati na Lockerz uvijek me vrati na stranicu gdje moram upisat email i kombinaciju. I sad mi piše ovo : It seems your browser does not accept cookies. To log into this site, you need to accept cookies. Ja to učinim i problem se opet pojavljuje.
Imaju nekih problema sa siteom već 2 sata...Možda je baš danas Restock!
Znači i svi ostali imaju problem?
a kod mene se ne može ulogirati ... a mogao je jučer! stalno stoji na loadingu
Lots of restock rumors out there right now. While we're NOT announcing the exact times/date, it will not be before we process all amnesty emails and that will take a few days. Also, this next redemption is Z-list only. That means, only Z-listers will be able to redeem. There will be a general member redemption before the END of November. Thanks and we've got a lot of work today at Lockerz HQ :-).
znaci nema jos restocka niti nece objavit kada ce bit, trebalo bi bit ovaj sljedeci tjedan
PozZ
Nemam ni ja,pa ne zicam na forumu toliko ko neki
Haha pa nie nego sam vidio da ih dosta to radi.. Pa zašto ne bi i ja kad nemam ni jedan invite :PP
Lockerz offline o.O
I btw šaljite mi na pm zahtjeve xDDD
Cijeli dan site offline... valjda sad rade neki veliki update il nes
Neznam za vas,ali ja si radim mailove sa gmaila i yahooa,pa da budem z-lister,jer je clanove skupit teze nego neznam sta...
Evo posto sam bio malo na hladjenju (mnogo ti hvala nexem ) nsiam mgao sudjelovat u temi.
Ali evo danas cijeli dan nisam se mogao ulogirat na Lockerz ali sad am uspio.
Znaci sljedeci tjedan ce biti restock (najvjerojatnije.Bit ce only z-list a onaj general ce bit mislim krajem studenog ili odma poslije z-list redema.
Ja na z-list redemptationu planiram uzet PSP a na general Nitendo Wii.Imam 620 bodova.
Evo posto sam bio malo na hladjenju (mnogo ti hvala nexem ) nsiam mgao sudjelovat u temi.
Ali evo danas cijeli dan nisam se mogao ulogirat na Lockerz ali sad am uspio.
Znaci sljedeci tjedan ce biti restock (najvjerojatnije.Bit ce only z-list a onaj general ce bit mislim krajem studenog ili odma poslije z-list redema.
Ja na z-list redemptationu planiram uzet PSP a na general Nitendo Wii.Imam 620 bodova.
daj neki link, dokaz da je restock sljedeći tjedan.
@dado ne fali ti 9 nego 29 bodova kolko ja znam. poštarina je 20 PTZ hehe :P
fak, danas su me sjebali za 4 boda....
fak, danas su me sjebali za 4 boda....
Mene su sjebali za 26 bodova.. Al dobro nema veze.. valjda >:(
uh... pred novi restock sve ce vise biti ovakvih bugova i stranica ce sve cesce biti down...
e jel netko zna za onaj dvd portabl player koji je to tocno model ili bilosto o njemu? i onaj 8-gigabajtni ipod touch za 325 ptz, jel to 1., 2. ili 3. generacija?
Posto sam poceo prije par dana sa ovim da li ima neka posebna caka kako bi dobili vise poena osim sto kad si premium.
I kako ovo sa robom sto dolazi dodel neka određena kolicina i koja.
Hvala
Edit:Kad se moze kliknuti na ovaj TV i na ono pored njeg
uh... pred novi restock sve ce vise biti ovakvih bugova i stranica ce sve cesce biti down...
e jel netko zna za onaj dvd portabl player koji je to tocno model ili bilosto o njemu? i onaj 8-gigabajtni ipod touch za 325 ptz, jel to 1., 2. ili 3. generacija?
Za onaj DVD player neznam nista o njemu ali ipod touch od 8 gb ti je 2. generacija.
Sto se tice restocka mislim da ce bit ovaj tjedan (samo za z-listere) a onaj genearl ce bit par dana poslije.
Stranica im je cesto nedostpna a to znaci da je nadogradjuju (a mozda i rade onaj popis nagradi kao sto je zadnji put bilo).
Nego vi svi lijepo pripremite bodove i budite spremni ovaj tjedan.
offtopic:pls nek mi neko posalje invite na pm nemogu na jednoj temi bas za invitove zato sto je zakljucana
offtopic:pls nek mi neko posalje invite na pm nemogu na jednoj temi bas za invitove zato sto je zakljucana
daj mail svoj
NEMOŽE preko pp
Moguće da stavljaju igrice i tak nešt zato jer su rekli da će stranica sredinom 11. mjeseca izać iz bete.
pls pozivnica na pegula.00@gmail.com