Kad će Lockerz izać iz beta faze?
Kad će Lockerz izać iz beta faze?
Dosla je i meni majica.
Ocekujte slike uskoro.
samo me zanima ako mi iko moze rec kad se djele nagrade na eletronics jer svaki put pise more soon pa me zanima svako koliko dolaze te nagrade na eletronic podruciju hvala
ja vec na lockerzu nisam bio 2 dana posto sam se pomirio s tim da nikad necu nista dobiti jer ce svi sve pohvatati prije mene
samo me zanima ako mi iko moze rec kad se djele nagrade na eletronics jer svaki put pise more soon pa me zanima svako koliko dolaze te nagrade na eletronic podruciju hvala
Moglo bi svaki dan. Rekli su sigurno ne prije trinaestog (danas).
Ne, nezbunjujte ljude.
Lockerz.com ima puno više od 1 komada za svaku nagradu.
Molim vas, dosta je bilo više idijotarija, oni IMAJU para. Ako vas
zanima otkud, već sam napiso prije tak da potražite post.
a u kolko sati po našem vremenu dolaze proizvodi?
i kojeg datuma?
Ne, nezbunjujte ljude.
Lockerz.com ima puno više od 1 komada za svaku nagradu.
Molim vas, dosta je bilo više idijotarija, oni IMAJU para. Ako vas
zanima otkud, već sam napiso prije tak da potražite post.
Nađi mi jednu poruku u kojoj netko iz Lockerza garantira broj nagrada. Svaka ti čast ako uspiješ.
ja vec na lockerzu nisam bio 2 dana posto sam se pomirio s tim da nikad necu nista dobiti jer ce svi sve pohvatati prije mene
Sta si ti mislija das nesto dobit,ako nisi uporan e pa neide to tako u danasnjen svitu,triba bit uporan.
Random. Molim te da prekineš s tim idijotarijama, 5000 ljudi dobije PSP npr.,
znaci to je 1 komad, aha! 2 + 3 = 4. Ah imam 2 iz matematike, joj da.
lol?
Molim? Gdje si uopće našao informaciju da je 5000 ljudi dobilo PSP? Gdje si našao ikakvu informaciju o broju pojedinih nagrada?
Znaš li ti uopće koliko ljudi pokušava redeemati? Oni imaju oko 4 milijuna članova, neka samo 5% njih ima dovoljno bodova za redeem PSP-a. To je 200 000 ljudi. Imaju li oni toliko nagrada? Ako imaju, zašto ne žele komentirati o broju nagrada?
Baci se na računanje, brojke su na mojoj strani.
evo frend dobio majicu. ako hoćete slike, postat ću ih za par dana.
posto sam z-lister tjedan dana poslije njega tako da ju i ja očekujem za tjedan dana hehe.
imam mali problem sa lockerzom kad ocu poslat invite prijateljima pise mi ovo dolje
imam mali problem sa lockerzom kad ocu poslat invite prijateljima pise mi ovo dolje
Znaci da kad upisujes mail adrese one trebaju biti odvojene zarezom: a@gmail.com, b@gmail.com, c@gmail.com...itd.
Gle, imaju para i razloga za to da imaju vise od 1 nagrade, ja nisam reko da imaju 1 000 000 nagrada, samo da ih je bar 1000.
Nije to skupo, uopce. Pogotovo kad masovno kupuju i to preko firme i sve, skidaju im se svi porezi i dobivaju popuste na masovnu
kupnju, njih to kosta bar 50% manje nego nas, tak da...ja sam reko svoje, a tvoje daljne komentare ne želim ni slušat. Zato ne
tupi više.
DANAS MI JE STIGLA MAJCA!!!!!!!!!!!!
Sad ćemo vidjeti jer mogu dobiti nešto vrijednije...(ciljam na Amazon gift card 300funti)
Sad ćemo vidjeti jer mogu dobiti nešto vrijednije...(ciljam na Amazon gift card 300funti)
odkad ti vjerujes u lockerz? sta nisi ti otvorio temu lockerz je SCAM??
odkad ti vjerujes u lockerz? sta nisi ti otvorio temu lockerz je SCAM??
hehe čuj, kako vjetar puše...
dijelim lockerz pozivnice javi te mi na pm ili na email spotoner1@gmail.com
moze netko reci kad ce doci proizvodi kojeg datuma i u kolko sati imam dovoljno bod za sluske pa me zanima
moze netko reci kad ce doci proizvodi kojeg datuma i u kolko sati imam dovoljno bod za sluske pa me zanima
mislim da su rekli da neće reć kad će ponovno doć da ne bi opet nastala pomama kao prošli put kada su im preopteretili servere na par sati a kad se sve smirilo ničega nije bilo
znaci onda nis od nasih nagrada jer tesko da cemo pogodit vrijeme
Mislim da je tak i najpoštenije... Svi imamo jednake izglede.
Ko ima sreće ubost će nagradu, a kome se da sjediti cijeli dan pred kompom i refreshat stranicu, samo nek izvoli...
Slusajte ako je prevara ok,ako nije super,al sta imas izgubiti minutu i po sto provedes na sajtu,login log out i to je to,ako hoces i odgovoris na pitanje i dobijes extra bodova,mislim zar je toliki prob,ako je nemoj pljuvati po tom vec ignoriraj temu,jer vidim dosta ih je popljuvalo sa svojim znanstvenim objasnjenjima "kakve oni koristi imaju ako daju milinima nagrade"sta te briga bitno da daju a njihovu poslovnu politiku prepusti njima ko god oni bili i ako dobijes samo majcu socijalu vrijednu 20tak kn to je odlicno,neznam ko jos ista daje na netu za tako mini minimalno provedenog vremena na njihovom sajtu
nek neko da slike od onih kartica gdje piše čestitamo..... može i skenirano ali da se vidi cjela kartica
ajd sad njubovi koji su govorili da ce mw2 doci na lockerz .. nek se pokopaju .. hvala vam !
ajd sad njubovi koji su govorili da ce mw2 doci na lockerz .. nek se pokopaju .. hvala vam !
pa ne dobivaju isti dan prvo moraju sklopit ugovor... looool
pa vidim sklopili su ugovor -.-'
p.s. od tog lockerza svi cemo dobit samo majicu ... i to je to .. tu prica zavrsava ;)