E ako je neko primio nagradu (ili ko zna) jel može reći jel platio porez?pls
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.392.975
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Dundalo- I to je zato sto ce 1.12 cijene biti 4x vece ali ce biti oko 15 nacina za zaraditi bodove.. pa ce cak biti olje nego sada.
Ja samdobio nagrad i nisam morao platit nikakav porez.
kakvu nagradu
Picture or it didn't happened...
Evo ti slike.
Just belive it.
Jel mozemo vidjet sto si dobio?
Evo ti slike.
Just belive it.
Pa to je samo majica, mi smo mislili da si nesto zapravo dobio.
Mogu vam skenirat papair ako hocete na kojem pise da je od lockerza.
Mogu vam skenirat papair ako hocete na kojem pise da je od lockerza.
Kao što su i mnogi prije rekli: jedna stvar je dobiti majcu od 20kn, a potpuno druga iPod i slično vrijednosti nekoliko stotina dolara.
Jel itko od vas Lockerzana dobio ista vise od te famozne majce koja kosta 10 kn?
da ja sam mislio da si neki nagradu narucio
Jehemu kolacice vi ste ludi,non stop famozna majca ,da vam postavim pitanje ako posalju milijun majci i ako svaka kosta 10kn to je 10 milijuna kuna,znaci da se ne radi vec tu o malim novcima,znaci ipak su potroslili novce na korisnike
Jehemu kolacice vi ste ludi,non stop famozna majca ,da vam postavim pitanje ako posalju milijun majci i ako svaka kosta 10kn to je 10 milijuna kuna,znaci da se ne radi vec tu o malim novcima,znaci ipak su potroslili novce na korisnike
Slazem se.Ako su poslali majicu zasto ne bi i nesto vrjednije.
Sta je sajt non stop down,zar je moguce da je navala tolika jbte
Sta je sajt non stop down,zar je moguce da je navala tolika jbte
Eo sad radi :D
Jedva čekam da izađe iz bete ^^
lol previše je 20 invita za Z-list o.O :(
Imam jedno pitanje.... U adresi pod city trebam napisati selo u kojem živim ili najbliži grad?
Imam jedno pitanje.... U adresi pod city trebam napisati selo u kojem živim ili najbliži grad?
Pa napisi di zivis sta je to problem.
Jbt kako ne znate upisat adresu gdje zivite.Pitaj starce kad oni dobijaju postu na koju je adresu naslovljeno i to samo prepisi.
BTW nek mi se netko javi da igramo Modern Warfare 2 prek neta.(nemam orginal ali cu vam pomoc kako da igrate mp)
Omg nagrade su dosle pozurite.
Its redem time!!!
sve je nestalo
To znaci da je tolika navala da oni u jednoj turi ne mogu opskrbiti sve korisnike,ko zna koliko je ljudi u isto vrijeme narucilo istu stvar,kako mi se cini to su milijunske navale an lokerz
Its redem time!!!
Jesi ti sta narucio?
ja san na lockerz-u imala 122 boda i jedan dan san se prijavila i pisalo mi je samo 2 boda!
ma kaj ne vidite da vas perkan zaje... ako se slucajno i pojavi redeem now, to je bug... stranica im je opet katastrofa, ne prikazuje bodove, frendove...
Opterecena in je stranica dosta,često izbaciva,imaju srice da su mi vratili 150bodova "koje su uzeli".
I kad ce in više ova j*bena roba doc na lager da se istrosin.
Its redem time!!!
Ajd prestani sa tim TRIKOVIMA!
ZA SVE LOCKERAŠE:PRVI REEDEM će biti samo za Z-Listere i oni će potvrdu o reedemu dobiti mailom,dok ostali korisnici očekuju reedem krajem mjeseca kad ćete biti obavješteni točnim datumom na njihovom facebooku..Toliko od MENE HVALA!