tko vam je to rekao ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa pise u mailu 4PM do 8PM EDT.
Pa pise u mailu 4PM do 8PM EDT.
u mailu piše - 8PM - Midnight (ponoć) GMT.
pošto smo mi u GMT Zoni... nema rasprave od kad do kad je.
EDIT: zabunih se, mi smo u GMT+1 zoni.
znači od 21-01h ;)
sry, poz.
Pa da ali se sati ne slažu, a kakav je lockerz nebi mi bilo cudno da su oni fulali
e trebam jedan pouzdan odgovor..jel se moze primiti novac na AlertPay na koji jos nisam prijavio karticu

da...lrc se updateo vec....
Čižme ili torbicu ili hlače ili cvike.
ja imam 20ak itema u skripti pa koji uleti prvi...
niti ja niti mnogi drugi vidim po komentarima na twiteru
Pa bas ti i nije pametno da ides na to sto svi zele kad ces ionnako dobiti samo pare a ne proizvod.
ja idem na paypal 500$ :D
Pa bas ti i nije pametno da ides na to sto svi zele kad ces ionnako dobiti samo pare a ne proizvod.
ma bas me briga neka brzi pobijedi. neću se žilavit na reedemu za manje od 190$. pa nek me moja pohlepa košta da ništa ne osvojim....... ionako imam još 2 reedema poslije ovog ako ništa drugo uzet ću nekak jeftino na zadnjem
Ja nisam ni dobio mail valjda cu moci upasti jer sam stekao pravo po svim pravilima.
ma bas me briga neka brzi pobijedi. neću se žilavit na reedemu za manje od 190$. pa nek me moja pohlepa košta da ništa ne osvojim....... ionako imam još 2 reedema poslije ovog ako ništa drugo uzet ću nekak jeftino na zadnjem
Pa vrijednost nanoa ti je $140 ako ne i manje.
Cek...kad je onda reedem....jel neko sigzran da tocno kaze ???
Je li danas redemption između 9-01?
Zna li tko hoće li Extreme Redeemer raditi ovoga puta, jer prošli put nije radio? Postoji li neki drugi autoffil da radi?
da od 21-01 je redeem (u tom vremenu, nezna se u koliko točno)
Eh da, je li tko DOBIO email koji mu kaže da može sudjelovati? Jer, ja još nisam dobio, a trebao bi...
Čizme čizme haha.
Eh da, je li tko DOBIO email koji mu kaže da može sudjelovati? Jer, ja još nisam dobio, a trebao bi...
Mislim da još niko nije to dobio
Ja jesam, jos ujutro.
i ja sam dobio mail
neka vas nezabrinjava taj mail toliko ja sam dobio da sam u prvom pa nisam bio...tako da no sikiriki...idite i probajte i u proslom ljudi nisu mailove dobivali pa su bili u reedemu kao i u prvom...njihov mail servis je dosta los tako da nemojte ocajavati prerano...
nisam dobio mail...
btw. netko se smijao za cizme - samo se ti smiji dalje...
i netko je rekao za skriptu da ce uzet koji stigne - uzet ce ti onaj koji je 1. na listi... (mislim da si bio ti to vandale)
(neda mi se citirat :D)
znam da ide na pravu nagradu na listi ali ako je fresh out odmah nastavlja dalje i znaci koja prva dode do shippinga uzmimam nema puno biranja ionako su mi sve tu negdje mislim da je najmanja 70$ ili tako nesto opet win situacija...