nemoj me, 174? :O kaj kupio si puno referala ili? meni je ovo doslo nakon jedne godine mi se cini, vise se nisam ni nadao, kad mail za alertpay da su stigli neki novci :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da, biras izmedu paypala i alertpaya.
meni je prosle godine stigao cek od 25$ , kad sam nasao konacno banku u kojoj ga mogu unovciti, rekli su mi da moram 100 kn platiti samo da mi ga unovce, i ne isplati se, barem meni nije na taj mali iznos :/
PBZ:
uplata ceka do $200 - trenutno i bez nadoknade
$200-$500 - 20kn po ceku, cca 3 tjedna delay
$500+ 0.3% (ili 0.6?)% iznosa, delay
ZABA:
uplata ceka do $50 - trenutno, 50kn
$50+ - nekih 70kn (nisam siguran), cca 3 tjedna delay
(vrijedi za fizicke osobe i "normalne" banke navedene na ceku)
a isplata? isao sam u PBZ i prvo su komplicirali da oni to ne isplacuju, na kraju isplacuju ali s jako skupom naknadom.. :|

@Ruske GTI
Isao sam prije kupiti koverte i pitam za medunarodno slanje i kaze da se mora predati otvoreno. Otisao kuci i napisao adrese i odneo u postu. Tamo naljepi neku zelenu deklaraciju, na nju je napisala DVD i stavila X kod GIFT, zalijepila kovertu, izvagala i to je to
a isplata? isao sam u PBZ i prvo su komplicirali da oni to ne isplacuju, na kraju isplacuju ali s jako skupom naknadom.. :|
Kakva nadoknada isplate? Uplata je na tvoj devizni i dalje sa parama radis sta hoces (i naravno prijavis porez na kraju godine - zato sto si moralan gradjanin, a ne zato sto zahvaljujuci "provjeri po OIBu" riskiras kaznu :) ). Devizni u PBZ je nekih 10kn mjesecno.
Za ostale nepoznanice sa karticama
Imam OBICNI ziroracun u PBZ, koji je Visa Electron. Nju sam spojio sa paypalom (verificirao), iTunesom, eBayem... Mjesecnu naknadu ne placam zato sto sam student, a posto sam sad gotov, mislim da se placa 4 kn/mj. Za izvaditi ga morate samo doneti osobnu. I nakon cca mjesec dana dode kartica sa ona 3 broja odotraga koja su potrebna za upis u ebay, paypal...
Paypal ce mi sad na kraju mjeseca prebaciti besplatno te novce na tu visa karticu, a ja ih onda mogu dalje trositi ili podici na bankomatu, banci...
5$ se placa ako npr. hocu danas te novce, i ako imam npr. 20, oni mi prebace na karticu 15
Ako ima kakvih pitanja, pitajte
Kakva nadoknada isplate? Uplata je na tvoj devizni i dalje sa parama radis sta hoces (i naravno prijavis porez na kraju godine - zato sto si moralan gradjanin, a ne zato sto zahvaljujuci "provjeri po OIBu" riskiras kaznu :) ). Devizni u PBZ je nekih 10kn mjesecno.
ja sam dosao s tim cekom tamo i pitao ako ga mogu isplatiti, oni mi tako rekli i ja otisao dom s njim jer mi se nije isplatio :D morao bi pitati kako to na racun, jer sam mislio novce na ruku dobiti..:S
10 dana max, u svim bankama.
ja sam dosao s tim cekom tamo i pitao ako ga mogu isplatiti, oni mi tako rekli i ja otisao dom s njim jer mi se nije isplatio :D morao bi pitati kako to na racun, jer sam mislio novce na ruku dobiti..:S
Nema razlika u tome da li ti je novac u ruci ili na racunu :)
BTW Ako ti je cek stariji od 3 mj., zaboravi na unovcavanje.
@Dex ipak ima koristi tvoj mail :P
a? :D
redeem bude od 20-00 danas, ako ne lazu opet :P
redeem bude od 20-00 danas, ako ne lazu opet :P
A to vidio sam :D samo ako ne bude kise ja ode u setnjicu posto imam dogovoreno :D a ni mail nisam primio da sam u ovom reedemu XD
Jel dobio netko nesto u vezi redeema?!
Oni koji su redemmali,nemaju pravo vise sudjelovat jel tak?
Oni koji su redemmali,nemaju pravo vise sudjelovat jel tak?
Da ali oni pretezno imaju jos accova tako da cu biti u svim redeemima narvno osim 1. u kojme nisam sudjelovao!
dakle ja mogu danas ucestvovati u redeemu?
jer cekao sam cekao i legao spavati oko 2 ujutro.cini mi se nikad laske koliko pricate nije bilo osvojiti nagrade.
e jel vama dosao mail da ucestvujete u redemption veceras..meni nije,a treba da ucestvujem
@majka mozes danas sudjelovati
@air the up mislim da jos nitko nije dobio mail :/
@majka mozes danas sudjelovati
@air the up mislim da jos nitko nije dobio mail :/
al jarane ne pamtim kad je reedem bio ovako rano po nasem vremenu..zavalim se gledat tekmu dok se lrc ne oglasi
sta reedem je danas od 20-24 mislim da je to GMT 0 a mi smo GMT 1+ znaci kod nas 21-01 cool! inace bio je jedan reedem prije u 22h. kathy je rekla da poslije ovih 5x reedemova idu reedemovi po zemljama...
Congratulations, you are eligible for our next Redemption!
The Redemption will start on Tuesday, March 15th between 4pm and 8pm EDT (8pm to midnight GMT).
Evo tu usporedite vrijeme.
http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/na/edt.html
odlicno ako mognem veceras reedamati.
na sta ici od nagrada?
mislio sam na laptop?!
Ja večeras ak dobijem confirmation na drugom mejlu idem na PS3...Ako ne to, onda X360 Kinect...Ak niš od tog, onda barem Wii.
Ja nekuzim kako nisam dobio mail a unutra sam? ja idem danas kako god bilo...
nisam dobio nikakav mail a trebao bi biti u redemu...
ovo ce biti odlicno, lijepo rano su nam stavili, ajde...bit ce jako zanimljivo :)
i pitanje za korisnike LPA - sta nije bilo receno da vise nema captchi na filmicima? vidim da mi redovno se skida 10 kredita sa captcha trader-a nakon svakog filmica...bila je prica da vecina nema upisivanja, sta je s time? jel i vama skida 10 kredita svaki put?

aj ja idem na bilo sta sto vrijedi :D (btw kreirao sam na alertpayu acc , a paypal cu izbrisati ) :D
Znaci redeem, danas od 22 do sutra do 02.