Probaj ovaj kod prekopirati u notepad i sejvati kao bat pa probaj pokrenuti.Sretno i hvala na kodu!
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.562
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta se dobije sa tom skriptom, i neka netko detaljno opisi sta se i kako uradi ;)
Kathy Savitt sa twittera
Redemption coming one of the next three days. Just saying.
ja sam uspio najviše bidati za jednu stvar na 24/7 i pisalo mi je ovo:
btw pokušao sam ugrabiti Flip kameru
nakon toga sam dobio mail da nisam ništa dobio -.-
Nisi uspio bidati najvise dok ti je dosao taj mail.Trebao si refreshati pa bi vidio!
BTW sto se tice skripte ona nema veze sa ReCaptch-om.Google is not enough!
a za shuffle vis 1 minutu vodim xD
S njim je vec osvojeno par PSP-ova!
imas kakav tekuci/ziro racun na koji bi ti poslali novce?!
i daj, neka nekto napise kako ovo radi gore...nasao sma i ja na guglu istu skriptu, ali nigdje nema koraka kako i sto?!
i daj, neka nekto napise kako ovo radi gore...nasao sma i ja na guglu istu skriptu, ali nigdje nema koraka kako i sto?!
S TOM SKRIPTOM NEMOZETE NISTA!!!!TO NIJE ZA RECAPTCHU!
Zašto nam ti onda ne kažeš skriptu za captcha bypass kad ju već imaš?
iako ce reci sigurno nece napisati javno da svatko mozes putemo googla doci do nje! ima vise razloga zasto ja pretpostavljam! ako ju imaju svi onda on nema koristi! ako je skripta javna lockerz moze patchati propust...mislim da se reedem bez lrc pro neisplati a tek kad imas i skriptu imas sanse da dobijes nesto vece!
S njim je vec osvojeno par PSP-ova!
ako ga svi budu imali onda čak ni s njim nećeš moći dobiti
LOL dobra.Onda ce sanse svima biti iste i onda nitko nece nista dobiti i opet smo na istom!Da ti je i dam ona je povezana s LRC Pro-om
iako ce reci sigurno nece napisati javno da svatko mozes putemo googla doci do nje! ima vise razloga zasto ja pretpostavljam! ako ju imaju svi onda on nema koristi! ako je skripta javna lockerz moze patchati propust...mislim da se reedem bez lrc pro neisplati a tek kad imas i skriptu imas sanse da dobijes nesto vece!
I bez bypass skripte se mogu dobiti vrijedne nagrade kao iPod Nano sto sam ja dokazao!
kad sam mislio vece mislio sam imac,ps3 i tako nesto :-) al ok bez lrc pro je tesko ili gotovo nemoguce dobiti npr. ipod bilo koji!
LOL dobra.Onda ce sanse svima biti iste i onda nitko nece nista dobiti i opet smo na istom!Da ti je i dam ona je povezana s LRC Pro-om
I bez bypass skripte se mogu dobiti vrijedne nagrade kao iPod Nano sto sam ja dokazao!
Šanse će svima biti iste? Zar misliš da će šanse biti iste ako maloj nekolicini s bug foruma daš program, od ostalih 60 000 ljudi na Lockerzu koji nemaju program?
Šanse će svima biti iste? Zar misliš da će šanse biti iste ako maloj nekolicini s bug foruma daš program, od ostalih 60 000 ljudi na Lockerzu koji nemaju program?
Jos cu viditi.Ali opet ponavljam treba vam LRC Pro.
I da btw ovu skriptu ima oko 20 do 50 ljudi!
ok mene racunaj ja imam lrc pro :-)
ok mene racunaj ja imam lrc pro :-)
me too :)
večeras redeem
Details
Redeem!
2 hours, 27 minutes ago
You chose the items that will be available in today's Member's Choice redemption. Here they are: iPad, iPod Nano, iPod Dock and Aerial 7 headphones. We'll announce when the Redemption is live right here so stay tuned
Details
Redeem!
2 hours, 27 minutes ago
You chose the items that will be available in today's Member's Choice redemption. Here they are: iPad, iPod Nano, iPod Dock and Aerial 7 headphones. We'll announce when the Redemption is live right here so stay tuned
JEST!
Ljudi ima li tko onaj redemption checker? Treba mi hitno.
Nit imam LRC Pro nit bypass captcha
Imam onaj obicni Lordov i onaj toolbar lockerz--ov xD
Jbg ako ugrabim paypal 25$ letiiiiiiim odmah sebi kupujem Lrc pro :D
Nit imam LRC Pro nit bypass captcha
Imam onaj obicni Lordov i onaj toolbar lockerz--ov xD
Jbg ako ugrabim paypal 25$ letiiiiiiim odmah sebi kupujem Lrc pro :D
Sumnjam.Da je shop redeem bilo bi tesko a ovako ti je nemoguce!
You chose the items that will be available in today's Member's Choice redemption.
Redeem mora biti danas do 12 sati.
You chose the items that will be available in today's Member's Choice redemption.
To za todays vrijedi za Ameriku koja je u drugoj vremenskoj zoni od nas!
To za todays vrijedi za Ameriku koja je u drugoj vremenskoj zoni od nas!
Koliko je sad u Americi?
Je li realan ovaj 24/7 tj. jel moguce ista osvojit...ja sam dao bit na ipod touch
btw jel lockerz poceo ista placati carinu.