Što sad trebamo napraviti da bi ga dobili :)
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.186
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što sad trebamo napraviti da bi ga dobili :)
Prvo da vidim da li cu ja ista dobiti ;)
haj perkane imaj duse smiluj se nama obicnim smrtnicima da i mi nesto vrijedno dobijemo ..da osjetim tu srecu dok cekam da mi postar pokuca na vrata i uruci mi paket :)
Ako netko da dobar prijedlog njemu prvom skriptu!
stavi 50kn cijenu i vozi se mjesec dana dzabe u busu :)
stavi 50kn cijenu i vozi se mjesec dana dzabe u busu :)
Vozim se i ovako djaba ;) xD
Nas nekoliko najvise 5 smo aktvini u ovoj temi pratimo lockerz i nama urucis taj programcic :)
evo prijedlog,das meni prvom ja necu reci da sam dao :D...dajes samo preko privatnih poruka :D ionako nema puno ljudi u ovo lockerz temi
hahah
Otvori u browsweru 12 tabova i onda se pauzira i vi upisete captche u sve tabove.I kad hocete krenuti opet od pauzira i upisuje captche i samo bida!
evo prijedlog,das meni prvom ja necu reci da sam dao :D...dajes samo preko privatnih poruka :D ionako nema puno ljudi u ovo lockerz temi
Dati cu nekim ljudima preko PM-a sutra oko 20.00!
Ako ja sta dobijem danas dajem odmah veceras!
jel se mora imat ono nesto captcha kredit kao za onaj LPA
jel se mora imat ono nesto captcha kredit kao za onaj LPA
Ako hocete moze se i s tim a moze i bez toga (raditi ce sa bypasscaptchom)
haj ti ti provjeri dal radi pa budi dobar pa nam daj :)
Otvori u browsweru 12 tabova i onda se pauzira i vi upisete captche u sve tabove.I kad hocete krenuti opet od pauzira i upisuje captche i samo bida!
nisam shvatio...
kada on bida? koliko sekundi od kraja?
ajde ti to lijepo istestiraj
captche nikad nece same pocet pisat... po videu se ne trosi kredit nego dobijes kredit, nekad 100ptz a nekad samo 2 ptz...
nekuzim...ja sam skuzio da kad imas captcha treder da kad imas dovoljno credita captche ti se same upisuju :S ??
neznate pa sirite dezinformacije...
10 kredita = 1 upisana kepča
sad kako ces ti nabaviti kredite tvoja je stvar, dali ces platit za par hiljada kredita ili ces sam upisivati na onoj stranici pa dobivati za svaki kepču upisanu 5 kredita (ne isplati se, jer za jednu kepču koja ti se upise u lockerzu ti moras na toj stranici 2 tocne kepče upisat...a da ne kazem kako svako toliko nakon tocnog upisa ti pise da nije prihvacena) zato lijepo uzmite si za 10 dolara 50 hiljada kepci i na miru ste za 5 hiljada filmica na lockerzu (tj 1666 filmica koja se gledaju 3x)
Perkane nemam karticu, možeš li se to mailovima plaćati :) ?
jel to za 24/7?
pa ako taj tvoj program radi ti si fino uzmeš sve kaj oćeš s obzirom kolko ptz-a imaš pa onda daš i nama da i mi možemo potrošit svoje ptz-e.
evo ako radi ja ću rado i platit ako to znači da će mi se višestruko isplatit.
ovako..imam 3 akaunta lockerz...to je dozvoljeno koliko znam..ovaj captcha trader accaunt jel mogu koristit za svaki akaunt lockerz..valjda razumijete sta hocu da kazem
Skripta radi savrseno ali nikako da dobijem nesto >.<!!!
Kad bidam zadnjih 20 sec skoro svaki bid bude rejected,a kad bidam dok ima jos puno preostalog vremena svaki bude accepted!
Stvarno neznam koj k!
Jedno pitanje: ako ja stavim okladu na neki item (bid) i netko me pretekne hocu li ja izgubiti te bodove?
Jedno pitanje: ako ja stavim okladu na neki item (bid) i netko me pretekne hocu li ja izgubiti te bodove?
Ne
Kad bidam zadnjih 20 sec skoro svaki bid bude rejected,a kad bidam dok ima jos puno preostalog vremena svaki bude accepted!
Stvarno neznam koj k!
Možda ostali imaju bolji
Stvarno neznam koj k!
Možda ostali imaju bolji
Mislim da sam skuzio.Ono vrijeme sto pokazuje to nije pravo te kasni par sekundi tako da bi skriptu trebalo pokrenuti negdje oko 20 sec prije isteka!
Ostane taj PayPal oko 40 sekundi!
Koliko traje Instant Z-List
RECAPTCHA BYPASS
YOU LOCKERZ