Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.778
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
odjavljen
RE: Lockerz
Perkan777 kaže...
Axlus kaže...
Perkan777 kaže...
Axlus kaže...

E zna li tko neki program il neš kaj sam upiše captchu? Išao sam na captcha trader, al ne znam kako to funkcionira da mi samo upiše captchu.

Za videje ili za redeem?

Videje.

ODI u postavke onog programa koji sam dao i odi pod Captcha Trader te tamo upisi sve potrebno!

Wtf nisi mi dao nijedan program.

D=mc2, Deinstein
16 godina
protjeran
Axlus kaže...
Perkan777 kaže...
Axlus kaže...
Perkan777 kaže...
Axlus kaže...

E zna li tko neki program il neš kaj sam upiše captchu? Išao sam na captcha trader, al ne znam kako to funkcionira da mi samo upiše captchu.

Za videje ili za redeem?

Videje.

ODI u postavke onog programa koji sam dao i odi pod Captcha Trader te tamo upisi sve potrebno!

Onda nis.5 mailova na PM i regaj se s njima kad ti posaljem pozivnicu.Onda cu ti poslati "dodatak"

16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...
Axlus kaže...
Perkan777 kaže...
Axlus kaže...
Perkan777 kaže...
Axlus kaže...

Za videje ili za redeem?

Videje.

Onda nis.5 mailova na PM i regaj se s njima kad ti posaljem pozivnicu.Onda cu ti poslati "dodatak"

Perkan poslao sam ti mejlove na PM.

D=mc2, Deinstein
15 godina

Joj dajte me nemojte da sad tu ljude mucite s onim sto svako uz malu pomoc guglanja ili posjet na talkprizee.com (najbolji lockerz forum) moze pronaci...Samo da dobijete bodove ili tako nesto, ako je stvar u ovom programu onda je to jadno jer je program free...

Lockerz Play Extended

https://chrome.google.com/extensions/detail/eljjiaclpkhobadfgdfnpininckdcdej

Znaci radi se o programu koji automatski svrstava videe, i gleda ih...jos ako imate kljuc od bypass-a na konju ste...ili pisite captche na capchatraderu. :)

Eto, ako se ne radi o tom programu, onda moje isprike...

Ali eto vam dolje HVALA, pa mozete svi taj program iskoristit ;)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
odjavljen
x360gamer kaže...

Joj dajte me nemojte da sad tu ljude mucite s onim sto svako uz malu pomoc guglanja ili posjet na talkprizee.com (najbolji lockerz forum) moze pronaci...Samo da dobijete bodove ili tako nesto, ako je stvar u ovom programu onda je to jadno jer je program free...

Lockerz Play Extended

https://chrome.google.com/extensions/detail/eljjiaclpkhobadfgdfnpininckdcdej

Znaci radi se o programu koji automatski svrstava videe, i gleda ih...jos ako imate kljuc od bypass-a na konju ste...ili pisite captche na capchatraderu. :)

Eto, ako se ne radi o tom programu, onda moje isprike...

Ali eto vam dolje HVALA, pa mozete svi taj program iskoristit ;)

Meni ne treba to već da mi se captcha sama upiše nakon videa al ne shvaćam kako to djeluje kod captchatrader jer sam tamo upisao već dosta captcha i imam oko 600 kredita a captche nakon videa mi se  još uvijek ne upišu same.

D=mc2, Deinstein
15 godina
Lockerz

tako nije ni meni u pocetku...s vremenom je pocelo raditi predobro...

skupio sam 300 kredita da istestiram na 10 videa (koja su bila 70ptz - neki dan) i pogledao mi je program lijepo i upisao svih 10 filmica x3 u 10tak minuta cirka...

pa sam kupio za 10 dolara 50 hiljada kepči i sad cekam da bude neki 3x ili 5x ptz i da stavim da mi roka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
E ljudi da vas pitam , ja sma ne onom proslom reedemu prije igrica , redemao Instant Z-List i dosao mi je prije 7 dana e mail da mi je odobreno ....
Sad ja vas pitam kako sad to djeluje jel ce meni nesto doci na kucnu adresu ili ce mi se na lockerzu desiti ? kako ide to ??
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina

pa dobit ces z-list status i ako ide nekakva nagrada za njega prije se dobivala majica!

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
Lockerz

e jel znate jos kakve sajtove kao lockerz da se moze nesto osvojit

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

Moze mi ko pozivnicu poslat??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

daj e mail

15 godina
RuskeGTT kaže...

skupio sam 300 kredita da istestiram na 10 videa (koja su bila 70ptz - neki dan) i pogledao mi je program lijepo i upisao svih 10 filmica x3 u 10tak minuta cirka...

pa sam kupio za 10 dolara 50 hiljada kepči i sad cekam da bude neki 3x ili 5x ptz i da stavim da mi roka...

neznam ni ja složit da mi program sam upiše captchu. jel možeš napisat kako to složit?

http://kasperskyme.bloger.hr/
15 godina
KASA kaže...
RuskeGTT kaže...

neznam ni ja složit da mi program sam upiše captchu. jel možeš napisat kako to složit?

nemas beda, malo kasnije napisem tajnu uspjeha na kepča programu...sad sam tek dosao doma iz grada, zaleden sam, pa kasnije tu postam

15 godina
KASA kaže...
RuskeGTT kaže...

nemas beda, malo kasnije napisem tajnu uspjeha na kepča programu...sad sam tek dosao doma iz grada, zaleden sam, pa kasnije tu postam

15 godina
Lockerz

dakle lijepo skines si onaj LPA dodatak za chrome, valjda vec jesi

odes na chrome i tamo otvoris lockerz i odes na PLAY

kliknes tu na options

pa onda ti se otvori stranica na kojoj konfiguriras ovako po redu (ono sta sam izostavio tamo ti nije nista za promjeniti)

i sad mozes rokati lijepo trebalo bi sve raditi...valjda sam pomogao?

Moj PC  
3 0 hvala 4
15 godina

Eto Ruske TU, super sto ima jos postenih tipova, a ne regaj mi se pa ti posaljem nesto sto nades uz 5 minuta guglanja :/

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 10:18 (x360gamer).
15 godina
protjeran
Lockerz

@RuskeGTT  jel moram kupiti kredit da mi piše samo piše captchu ili imam početnih 300? :)

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

ruske hvala radi perfektno

http://kasperskyme.bloger.hr/

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

dakle lijepo skines si onaj LPA dodatak za chrome, valjda vec jesi

odes na chrome i tamo otvoris lockerz i odes na PLAY

kliknes tu na options

pa onda ti se otvori stranica na kojoj konfiguriras ovako po redu (ono sta sam izostavio tamo ti nije nista za promjeniti)

i sad mozes rokati lijepo trebalo bi sve raditi...valjda sam pomogao?

RuskeGTT car si, hvala ti puno.

D=mc2, Deinstein
16 godina
protjeran
x360gamer kaže...

Eto Ruske TU, super sto ima jos postenih tipova, a ne regaj mi se pa ti posaljem nesto sto nades uz 5 minuta guglanja :/

I reci mi sad kakve svrhe od toga?!

Sad svi koji dodju imaju isto bodova !!Na kraju dodje isto!

16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...
x360gamer kaže...

Perkane čekao sam negdje tjedan i pol da mi pošalješ taj neki "program", tako da shvatim da ga već imam. Zašto nisi napisao neke upute il neš?

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan
Lockerz

jel zna iko zas mi se play loada tako sporo na google chrom s tim svim programima

0 0 hvala 0
15 godina
FI4 kaže...

@RuskeGTT  jel moram kupiti kredit da mi piše samo piše captchu ili imam početnih 300? :)

neznam koliko imas na pocetku, mislim 100 ili tako nesto malo...mozes upisivati kepču da imas za 20tak kepči (to ti je 200 kredita) pa da testiras dali tebi radi...ako ti radi i ako imas paypal, kupis si za 10 dolara, 50kn, 50 hiljada kredita (ili koliko vec ti oces) i rokas...

Perkan777 kaže...
x360gamer kaže...

ja sam samo napisao konfiguriranje, posto ima ljudi koji neznaju kako se konfigurira...nisam ni ja znao kako se to sredi da radi, rekao mi je jedan forumas koji ovdje slabo pise, ujedno mu je ovo i poziv da bude malo aktivniji, ajmo ŠAKI...

ti si meni dao program, ok, ja sam instalirao i pokrenuo i nije radilo...bez konfiguracije nista...

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
FI4 kaže...

neznam koliko imas na pocetku, mislim 100 ili tako nesto malo...mozes upisivati kepču da imas za 20tak kepči (to ti je 200 kredita) pa da testiras dali tebi radi...ako ti radi i ako imas paypal, kupis si za 10 dolara, 50kn, 50 hiljada kredita (ili koliko vec ti oces) i rokas...

Perkan777 kaže...
x360gamer kaže...

ja sam samo napisao konfiguriranje, posto ima ljudi koji neznaju kako se konfigurira...nisam ni ja znao kako se to sredi da radi, rekao mi je jedan forumas koji ovdje slabo pise, ujedno mu je ovo i poziv da bude malo aktivniji, ajmo ŠAKI...

ti si meni dao program, ok, ja sam instalirao i pokrenuo i nije radilo...bez konfiguracije nista...

Mislim da se bas i netreba konfiguirati!

16 godina
protjeran
Lockerz

BTW Mislim zapoceti rad na Auto Bidderu!Ali je puno posla tu pa neznam.Da mi barem jedan clan forum pomogne oko Captcha bypassa {#}

Zna li netko skidati sa Sharecasha(Ako zna nek se hitno javi na PM)

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 17:05 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
E Perkane ili neko drugi bili mi napisali uputu kako da sebi napravim paypal ( a moram SLO praviti ) ??
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nabrzaka?? kaže...
E Perkane ili neko drugi bili mi napisali uputu kako da sebi napravim paypal ( a moram SLO praviti ) ??

Mislim da ti je bolje da za to odes na PayPal temu da ne oftopicarimo

15 godina
Perkan777 kaže...

Mislim da se bas i netreba konfiguirati!

bas da...jer cim sam ga skinuo onako kako je bio, upisao svoje podatke u vezi kepča trader stranice, nije radio...nikako i zivcanio sam kao koji k ce mi to...onda je uskocio šaki i preko teamview-a mi sredio ovako kako stoji na screenshotovima koje sam stavio prije...i radi...

15 godina
neaktivan
Lockerz
Ne bi skontao ovaj paypal xD
Imal ko da je sebi napravio da ga na pp nesto upitam ??

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
AUTO BID GOTOV :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice