Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.399.747
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Lockerz

sad am skoro redemao 15$, isao sam full polako, loadiralo mi stranicu po 2-3 minute...izracunao od dna koliko je paypal 5-10-15 isao treci od zada, nisu ni loadirane slike bile...udem u prize info stranicu, cekam jos 2min da loada math zadatak, udem na shipping stranicu, upisem sve osim drzave, klikam do besvijesti nemogu promjeniti nikako USA u croatia...s time i broj telefona...i naravno nemogu redemati...da sam uspio redemati bi mi trebalo negdje 6-7-8 min od logiranja do kraja redema....

ovo je uzasno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

uzeo 15$, trajalo je cijelu vječnost xD

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

kako si promjenio drzavu? meni se USA nije micalo...nikako da se otvori prozorcic da biram hrvatsku

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Lockerz
RuskeGTT kaže...

kako si promjenio drzavu? meni se USA nije micalo...nikako da se otvori prozorcic da biram hrvatsku

kliknuo sam na to i otvorio se izbornik, scroll dolje i oznacio croatia .. :/ sve šteka da to nije normalno :|

15 godina
Lockerz

ja sam dosao nakon skoro 10min tamo i sve upisao ali nisam mogao nikako otvoriti prozor drzava...nabijem ih! ocito je amerima sve namjesteno, da nemoraju to mjenjati i samo upisu i bok, cak i ako su imali probleme, ja drzavu nisam mogao mjenjati!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

cekam da se loada math zadatak za 10$...pa cemo vidjet

edit: cekam da se loada shiping stranica

edit: cekam da mi potvrdi redeem! sve sam upisao i drzavu, sad cekam da loada stranicu dali sam dobio ili ne

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 2:04 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

cekam da se loada math zadatak za 10$...pa cemo vidjet

edit: cekam da se loada shiping stranica

Meni se loado zadatak a nemam gdje stisnuti dalje

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
neaktivan
Lockerz

Imam pitanje kad sam redeemo 20$ pisalo je thank you! blabla i je bi sad trebao dobiti neki potvrdi mail za to da potvrdim ?

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

hahaha redemao sam 10$ ipak!

sva sreca pa je proslo 20min od pocekta redema i da mi trebalo sigurno 7-8 minuta od logiranja do redemanja! katastrofa! ali 10 je tu...ajde...

vidite na sta lici stranica, pol toga nema, isao sam sve napamet, vidio sam samo polja gdje bi trebale biti slike paypala, pa sam napamet, htio sam 15, ali nije ulazilo, valjda nije bilo vise...pa sam klik na drugu od iza, tj na 10$ i uslo jedva nakon par min, loadalo math isto par min, shipping stranicu isto par minuta, pa sam uspio nekako

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da za tjedan dva...

I ja pokusavam 10 jos loada math

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 2:08 (CroVandal).
15 godina
Lockerz

apperal je pun ali nikako uzet nešto

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

nema ti vise 10

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

uzeo sam 10 sad se borba nastavlja :-)

15 godina
KASA kaže...

apperal je pun ali nikako uzet nešto

mozes li mi rec par itema kojih ima? ima li onih traperica muskih? ima li onog pokrivaca za krevete?

15 godina
protjeran
Lockerz

ja 15$ sa svojim accom i pokušavam sa ostalima, ali login failed, a nisu banani accounti :/ odustajem, da potvrde ovih 15, ja sretan :)

0 0 hvala 0
15 godina

na drugom racunu sam do 5 dosao i sad vrti kao lud a nista....

Edit:Uspio...ajmo imam jos 2 :-)

Na kraju jos sam 5 uzeo hebiga nije lose al previse muke

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 2:25 (CroVandal).
15 godina
protjeran
Lockerz

gotov redeem :)

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

ma pustit će opet

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
KASA kaže...

ma pustit će opet

misliš? pa sve je otišlo, boli ih za dalje :/

15 godina

Enesce je prije reedema rekao da rade samo 2 servera od 8 i da ce se desiti to sto se je desilo...

15 godina
Lockerz

kakve veze ima to lagganje sa LRCom?

jedino da nisu govorili opcenito za lockerz servere...

ako sta ne poduzmu nabijem ih!

dobro ajde, ako odustanem, moje nagrade sve skupa prelaze 150 dolara...cisto ok...ali svejedno nabijem ih!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 2:30 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ne samo je to primjetio dok je radio update za lrc inace ja sam ga koristio danas i proslo je normalno ali sam ubio reedem script posto je samo usporavala sve jos vise! Ja ionako odem 2 puta mjesecno na lockerz toliko da mi acc neugase i da mogu reedemat svaki mjesec 200ak kn od neradenja nista nije lose
15 godina
Lockerz

e tolko su se pripremali za ovo a na kraju bruka...........

uspijel sam upecat nešto iz apereal kategorije te 5 dolara paypal

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

potrazi si tu stvar sa apparela u shopu i vidjet ces koliko para vrijedi i koliko ces dobit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

UZAS !!!! PRESPORO SA PUNOOOO LAGGA !!!!
al opet od 6 acc na 4 sam uspio redeemat...nezz ni ja kako!?! znam da sam na jednom uzeo hlace koje su oko 179$ i na drugima sam uze po sitnice tako da ako mi potvrdee tih sveukupno 200$ ja presretan!

PS sve rucno ukucavo...

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

daj mrs kako si upao na hlace!!!!!!!!!!!!! koliko sam ih ciljao pa nis...a mislio sam apparel ce biti sve out pa idem ja na paypal, na kraju je tamo ostalo 20 najvise dok sam ja uzimao 15, pa poslije nije vise bilo ni 15 pa sam morao 10 uzet!!!!

uzas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Cestitam svima na nagradama!

Kao sto rekoh trenutno odustajem od redeemova.

Uskoro (najvjerojatnije sljedeci tjedan) idem na ps3 iz shopa!

Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bokyyy kaže...

UZAS !!!! PRESPORO SA PUNOOOO LAGGA !!!!
al opet od 6 acc na 4 sam uspio redeemat...nezz ni ja kako!?! znam da sam na jednom uzeo hlace koje su oko 179$ i na drugima sam uze po sitnice tako da ako mi potvrdee tih sveukupno 200$ ja presretan!

PS sve rucno ukucavo...

pa kako? meni je bilo zatvoreno u 2:20, kaj fakat su pustili jos jednom? nadam se da ce ti odobriti sve {#}

16 godina
protjeran
Lockerz

Xbox stigao ja presretan.Sljedeci tjedan ps3 :)

Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

pa ja sam redeemovao skoro do 3 sata...i bili su mi na par sekundi ugasili ptzplace i ja mislio gotovo ja refresham kad ono pise comeing soon... ja opet kad ono izbaci za login...na loginu se patio dobrih 5 min...kad sam usao onda sam cekao jedno 3 godine da udje u apparel kad ja tamo a ono sve zeleno ja nisam mogo vjerovat...ja uzeo hlace ali sa acocuntom koji mi je bio flagged na regional redemu ali ovaj put sam iso bez LRC..mislim trebali bi mi odobrit al sve mislim da nece...kako se lagg sve vise smanjivao nagrade sve brze odlazile i jbg onda sam ubro 5$ paypal...onaj 2gb stick...i neku kapu neznam jel bila a.kurtz ili ben .... al sve u svemu zadovoljan sam samo da pederi odobre i ebem im mateer stvarno bi trebali poboljsat te servere!

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice