Prilikom dodavanja novog facebook profila,preko hotmaila na kojem imam već jedan profil sam izgleda izgubio taj novi profil,a koji vidim da je aktivan preko starog profila i čak se broj prijatelja povećava,jer sam na tom profilu poslao nekoliko zahtjeva za prijateljstvom.A prilikom otvaranja ovog novog profila dobio sam ovaku poruku:
You are receiving this message because you are trying to sign up for a Facebook account, but need to claim your email address first. To complete the process to claim this email address and use it to sign up for a Facebook account, please click the following link:i ovu:
If you didn't initiate the process to claim this email address, let us know at:
Izgleda da sam greškom pritisnuo na ove linkove,tako da više nigdje mi ne šalje obavijesti od tog novog profila,a dobio sam nekoliko potvrda o prihvaćanju prijateljstva.
Bio sam postavljao slično pitanje,ali izgleda nisam ga bio dobro formulirao pa sam dobio par bezvezni odgovora i neko me je preusmjerio i zaključao temu.Zar je moguće da od tog profila nemam više nikakvi obavijesti na hotmailu.