IWriter - Servis za pisanje članaka

poruka: 1
|
čitano: 6.966
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
IWriter - Servis za pisanje članaka

Logo Logo
 Za ovu gore navedenu stranicu su neki od vas možda čuli a neki ne pa ću vam predstavit ovaj program tako da svi čuju i razumiju. Prva i osnovna stvar je ta da ukoliko želite zarađivati na ovoj stranici morate poznavati Engleski jezik barem osnove. Vjerujem da su se neki kao i ja mjesecima igrali sa svim tim programima na internetu od kojih nije bilo nikakve zarade (ali niste ni ništa pametnog radili). E pa ovo je nešto drukčije. Vi se na ovoj stranici registrirate i postajete pisac koji prodaje svoje radove. Znači kada se registrirate kliknete na link Write Content i otvara vam se stranica sa zadacima koji se trenutno mogu izvršiti, tj. teme o kojima možete pisati. Nađete temu koja vam se odgovara i pišete o njoj. Cijene po kojima vas plaćaju su sljedeće:

Standard (svi članovi):

150 - $1.01

300 - $1.62

500 - $2.43

700 - $4.05

1000 -  $6.08

Premium (članovi sa 30 ili više članaka i ocjenom preko 4.0):

150 - $2.23

300 - $3.65

500 - $4.46

700 - $5.79

1000 - $8.51

Elite (članovi sa 30 ili više članaka i ocjenom preko 4.6):

150 - $3.44

300 - $5.67

500 - $8.10

700 - $10.13

1000 - $14.99

To je koliko dobivate, kao što vidite morate pisat članke s određenim brojem riječi. Također bi želio napomenuti da su ovo minimalne cijene, možete dobit i više. A možete dobiti i napojnicu. S ovom temom ću ja naprimjer dobiti 15$ zato jer je trenutno u tjeku akcija tako da napišete na nekom forumu koji koristite o ovom programu i dobijete nešto ovisno o tome koliko je popularan forum. Nema nikakvih refferal linkova, evo vam link stranice pa vi vidite dali želite ili ne želite baviti se ovakvim načinom zarade.

Ja sam od svojih poznanika prvi počeo s ovime, ali i veliki broj mojih prijatelja je počeo ovo koristiti kad sam im pokazao. Mislim da je ovo odličan način zarade džeparca. E da mislim da gore nisam napisao kako isplaćuju, minimalna isplata je 20$ a mogu isplaćivati ovako: svaki utorak, svaku drugu srijedu, svakog 5. u mjesecu i svakog 25. u mjesecu.

Za one koji gore nisu vidjeli link evo ga: http://www.iwriter.com

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice