Imam problema sa web browser-om - molim pomoc!

poruka: 18
|
čitano: 3.503
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Imam cudnih problema sa web browserom! Zadnja 4 dana pocelo mi se dogadjati cudne stvari! znaci:

-Koristim internet, msn, skype i sve! i samo nakon nekog neodredjenog vremena nemogu otvarati internet stranice!

nece ocitati ni u mozili ni internet exploreru! uopce! a skype, msn, wow, lineage II.... sve ostalo sto ima veze sa netom mi savrseno super radi! i tako sve dok nerestartam racunalo! kad to napravim opet mi sve radi i mozila i IE i sve! i nakon nekog vremena isto!!!

neznam sto bi moglo biti! pokuso sam ponovi dignuti windowse, promjenio ruter! kad pingam google nemam gubitaka! flushovo sam DNS

i tracert-ovanje goglea mi uspjesno obavi!!! sve eto ali stranice nece ostvoriti! molio bih neciju pomoc savjet ili nesto slicno!

-inace koristim: windows vista ultimate SP1, provajder mi je T-Com, ruter trenutni mi je speedtouch(Thompson) a sa strane imam i ZyXel i D-Link ali nepomaze!!!

HVALA!!!

nešo
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 0:28 (mitrovic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam točno shvatio što si napravio s DNS-om...

Probaj postaviti statičke IP adrese , a za adresu primarnog DNS poslužitelja postavi adresu routera, jer T-Com ima više DNS pervera, ak jedan ne radi, ide backup... Tako da ti DNS adrese kupi od routera

http://www.hdonweb.com Tutorijali-upute na HRVATSKOM jeziku

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam neki dan imao isti problem s Optimom DSL! Mozilla i IE nisu učitavali uopće web stranice (niti jednu) ali mi se MSN bez problema spajao na account! Pokušao sam i na drugi komp spojiti se na Mozillu i opet isti problem! Nije mi ništa bilo jasno, pošto imam 2 PC-a (3. nije spojen, a laptop nije bio doma) i koristio sam oba web browser-a! Pokušao sam restartarti PC (oba) i restartati DSL i opet je bio isti problem! Nakon par sati kad sam "puknuo", počeo sam zvati Optimin "internet helpdesk", ali sam prekinuo jer mi je na neki način bilo proradilo! Još neznam šta je moglo biti uzrok, i to na oba kompa!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Imam problema sa web browser-om - molim pomoc!
autorov komentar

flushdns - znaci da sam obriso sve stare dns zapise iz memorije! al ugl nepomaze! cekaj ali pitanje jos jedno! to postavljanje staticke ip adrese radim u ruteru? ili! jel ja sam na net probo sa 3 rutera i opet isto a recimo kad se s lapropom spojim na ruter radi mi se super!!!

nešo
17 godina
neaktivan

meni se isto dešava da mi se nakon nekog vremena stranice uopće neće otvarati.

kada restartam računalo sve radi odlično

?

mozilla, t-com, vista

0 0 hvala 0
17 godina
damir_zg kaže...

meni se isto dešava da mi se nakon nekog vremena stranice uopće neće otvarati.

kada restartam računalo sve radi odlično

?

mozilla, t-com, vista

Odnedavno mi se isto dogadja. Firefox jednostavno zablesira nakon nekog vremena i nece ucitavati stranice. Ali zanimljivo je da ostane kao aktivan proces koji se ne moze nikako iskljuciti. Probao sam sa par programa i ne da se. Pomaze samo restart racunala. Ne kuzim zasto se to dogadja ali ako se ne varam to se pocelo dogadjati kada se firefox apdejtirao na verziju 3.0.3
17 godina
neaktivan

Firewall? Koristite? Koji?   AddBlocker(i)?

"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

da koristim zone alarm! al nije to, bar nebi trebalo! jel i na laptopu ga imam a radi mi sve!!!

nešo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

postaviti statičke IP adrese , a za adresu primarnog DNS poslužitelja postavi adresu routera - evo kontam sad ovo napraviti, mislim jesam vec...

za sad radi ali vidjeti cu nakon nekog vremena... pa javim...

nešo
17 godina
neaktivan
mitrovic kaže...

da koristim zone alarm! al nije to, to je to :) bar nebi trebalo! jel i na laptopu ga imam a radi mi sve!!!

Zone Alarm je cudnovata biljka,ubaci svoj mrezni driver pa se onda ponasa eraticno.Klasika...ovo se vuce od kad se pojavio
I ponasa se na svakom sistemu drugacije.Disejblaj ga i pokusaj ponovo.
Za svaki slucaj ukljuci firewall od windowsa (ali nakon sto iskljucis Zone) 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
17 godina
neaktivan
autorov komentar
aha, nisam to znao nije mi se nikada do sada dogadjalo... koristim ga vec duze vrijeme preko nekoliko godina!!! ali oke! nisam nista ni cacko s njime! proobat cu to isto! nadam se da ce mi pomoc!
nešo
17 godina
neaktivan
autorov komentar

postaviti statičke IP adrese , a za adresu primarnog DNS poslužitelja postavi adresu routera

Zone Alarm je cudnovata biljka,ubaci svoj mrezni driver pa se onda ponasa eraticno.Klasika...ovo se vuce od kad se pojavio

I ponasa se na svakom sistemu drugacije.Disejblaj ga i pokusaj ponovo.
Za svaki slucaj ukljuci firewall od windowsa (ali nakon sto iskljucis Zone) 

nista nije pomoglo

sve isto

sta da radim
nešo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stavi rucno ove DNS-ove: 195.29.149.196 i 195.29.149.197

... ...sine spe

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
threadNo245 kaže...

Stavi rucno ove DNS-ove:  195.29.149.196 i 195.29.149.197

Moze i ovo (ovisno od providera)

Pre 1-2 godine sam imao potpuno isti problem samo sto kod mene browsanje nije radilo ali je radio POP3 protocol na Outlooku sto mi je bilo vrlo cudno.Mislio sam da je crno-belo,ili ima interneta ili nema.Svadao sam se sa podrskom,oni su poslali svoje ljude koji su proverili sve,promenili i modem ..i nista
Krivac je bio Norton Personal Firewall 2003 koji je eto odlucio zabraniti pristup svemu osim Outlooku.Reinstalacija firewalla je pomoglo
Drugo ne znam da dam savjet 
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Lazarus Long kaže...
threadNo245 kaže...

Stavi rucno ove DNS-ove:  195.29.149.196 i 195.29.149.197

Moze i ovo (ovisno od providera)

Pre 1-2 godine sam imao potpuno isti problem samo sto kod mene browsanje nije radilo ali je radio POP3 protocol na Outlooku sto mi je bilo vrlo cudno.Mislio sam da je crno-belo,ili ima interneta ili nema.Svadao sam se sa podrskom,oni su poslali svoje ljude koji su proverili sve,promenili i modem ..i nista
Krivac je bio Norton Personal Firewall 2003 koji je eto odlucio zabraniti pristup svemu osim Outlooku.Reinstalacija firewalla je pomoglo
Drugo ne znam da dam savjet 

stavio sam ja bio rucno dns-ove nije pomoglo! eto sad sam stavio bas te! al sumnjam et jedino zonealarm nisam uninstaliro! sad cu to upravo napraviti pa bum videl!!!

nešo
17 godina

Meni se problem počeo također pojavljivati poslije nadogradnje Firefox-a na 3.0.3 (anonimni kronični updater)!

I počeli su mi se pojavljivati procesi iexplore.exe i WLLoginProxy.exe koji su mi par puta (5+) "zamrznuli" komp na što ja p1zd1m! Ako zna neki program kojim bi mogao to spriječiti da se ne pokreće pri dizanju windowsa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Meni se problem počeo također pojavljivati poslije nadogradnje Firefox-a na 3.0.3 (anonimni kronični updater)!

I počeli su mi se pojavljivati procesi iexplore.exe i WLLoginProxy.exe koji su mi par puta (5+) "zamrznuli" komp na što ja p1zd1m! Ako zna neki program kojim bi mogao to spriječiti da se ne pokreće pri dizanju windowsa...

regedit, pa odšetaj u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
tu pobubijaj sve što se "divlje" pokreće samo, a ne treba
17 godina
neaktivan
autorov komentar

evo ga napokon PRORADILO!!!

Hvala Dragom Bogu! Ako imate problema s time deinstalirajte Firewall koji god da koristite i napravite novi korisnicki racun na windowsima i sve savrseno sljaka!

Hvala!!

nešo
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice