Hotmail - nemogućnost slanja sa domene

poruka: 10
|
čitano: 9.207
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Hotmail - nemogućnost slanja sa domene iz poduzeća

Pozdrav.

Valda sam ovo stavio u dobru temu. Dakle, imam problem sa slanjem mailova iz mojeg poduzeća (nazovimo ju: ime@poduzece.hr) na hotmailove adrese. Kada saljem mail sa bilo koje adrese moje domene na bilo koji hotmail dobijem odbijenicu, tj. ovo:

***********************************************************************************************

This is the mail system at host ls405.t-com.hr.

I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<xxxxxx@hotmail.com>: host mx1.hotmail.com[65.54.188.72] said: 550 SC-001
    (BAY0-MC1-F44) Unfortunately, messages from 195.29.150.135 weren't sent.
    Please contact your Internet service provider since part of their network
    is on our block list. You can also refer your provider to
   http://mail.live.com/mail/troubleshooting.aspx#errors. (in reply to MAIL
    FROM command)

**************************************************************************************************

Koliko sam shvatio, moja domena je na nekakvoj blacklisti od hotmaila. Da li je netko od vas imao takav problem ili je čuo za to, tj. kako da svoju domenu maknem sa te liste? Hvala.

P.S.

Testiranje sam radio i sa svojom privatnom adresom gdje sam u opcijama dozvolio prihvaćanje s moje domene ali ni to nije pomoglo. :(

P.P.S.

Neznam jel ovo bitno: Mailovi rade preko Exchange-a 2003, na Microsoft SBS 2003 serveru.

0 0 hvala 0
17 godina

itko?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Hotmail - nemogućnost slanja sa domene iz podu
kule kaže...

Koliko sam shvatio, moja domena je na nekakvoj blacklisti od hotmaila. Da li je netko od vas imao takav problem ili je čuo za to, tj. kako da svoju domenu maknem sa te liste? Hvala.

Točno, blacklistan si. Kontaktiraj svoje admine da riješe problem.

17 godina
Old Iggy kaže...
kule kaže...

Imam adminska prava, a i firma koja nam održava sustav nema odgovor na to... ;)

17 godina
kule kaže...
Old Iggy kaže...
kule kaže...

Imam adminska prava, a i firma koja nam održava sustav nema odgovor na to... ;)

Ma koja ti je to firma? {#}

Kontaktiraj svog ISP-a...

17 godina

mislis da oni mogu tu sta napravit? Ni meni nije jasna ta cijela prica...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Hotmail - nemogućnost slanja sa domene
kule kaže...

mislis da oni mogu tu sta napravit? Ni meni nije jasna ta cijela prica...

Security ekipa to treba riješiti. Kao ova ekipa koja ti održava nema nekog takvog, neka ga nađu ili pitaj ISP da ti preporuče nekog ako oni ne mogu.

Kakav ti je ugovor s njima?

17 godina

Gle,tamo radim kao inforamtičar + imamo godisnji ugovor s tom firmom o održavanju,al to nema veze... Trebam rijesit taj problem (više zbog mene kad oni vec ne mogu)... Zato pitam,ak je netko imao takav problem ili cuo sta o tome...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Hotmail - nemogućnost slanja sa domene
kule kaže...

Gle,tamo radim kao inforamtičar + imamo godisnji ugovor s tom firmom o održavanju,al to nema veze... Trebam rijesit taj problem (više zbog mene kad oni vec ne mogu)... Zato pitam,ak je netko imao takav problem ili cuo sta o tome...

Problem je u tome što all-in-one informatičar ne može samo tako riješiti problem, to nije nešto što samo pošalješ mail pa oni skinu firmu s blackliste, treba riješiti i zašto je došlo do toga. Zato pitam kakav je ugovor s tom firmom koja održava, tj. da li je pokriveno.

To je standardan problem, događa se i rješava svakodnevno, stoga samo treba naći nekoa tko je dobar u tom dijelu. Zato sam i rekao da pitaš svoj ISP može li pomoći ili da probaš angažirati nekoga trećeg.

17 godina

Hvala na savjetu,pokušat ću tako... :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice