DDoS napad na Index.hr

poruka: 129
|
čitano: 23.318
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: DDoS napad na Index.hr
tnakir kaže...

Koliko vas tu odrzava web servere? Nas 4 - 5? Top? Ne mislim na decka koji ima reseller nego nekog tko ima ozbiljan loaded web server... Tako da posvete clanak necem sto je sada aktualno medju njihovim korisnicima i radi neceg sto ce njih vecina zaboravit za tjedan dana... nema smisla...

totalno se slazem sa tobom! al moras priznat da bi nama to jako bilo zanimljivo :)

Danas sam neodlučan, ili nisam?
17 godina
tnakir kaže...

Koliko vas tu odrzava web servere? Nas 4 - 5? Top? Ne mislim na decka koji ima reseller nego nekog tko ima ozbiljan loaded web server... Tako da posvete clanak necem sto je sada aktualno medju njihovim korisnicima i radi neceg sto ce njih vecina zaboravit za tjedan dana... nema smisla...

Koliko nas zaista isti mjesec složi preporučenu konfu ili potrči kupit testirani best buy GPS? Koliko nas je potrčalo kupit 64-bitni procesor kad je tema jednom bila o istoimenom računalstvu?

Bit je u učenju. DDoS može popuniti fin broj stranica, 90% nas bi pristalo kad bi zamijenio recimo fotoaparate koji svima izlaze na uši Smijeh

Down goes the window, out goes the heat!
16 godina
neaktivan

Slazem se i sa tobom :) ali nekako mislim da je tema o ddosu vise za mrezu nego za bug. Naravno, gdje god ( i ako ) je napisu, sa zadovoljstvom cu je procitati.

Da se vratimo na temu indexa.... Sta mislite, jel imaju sanse nac krivce za napade? BTW, zamolba: Molio bih da se okanite politike u odgovorima. Odgovori tipa: hdz je kriv, srbi su krivi itd..su debilni pa ih odmah izbacite.

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
17 godina
DDoS napad na Index.hr

Da... to je vjerovatno podrucje koje mreza treba pokriti, a ne Bug...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
DDoS napad na Index.hr

U vezi ove teme je i današnja vijest na Index:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/google-usprkos-napadima-index-i-dalje-najposjeceniji-hrvatski-portal/454144.aspx

Zanimljivo je da se u njoj spominje anketa s BOL-a o domaćim portalima, pa je to potaknulo neke u komentarima vijesti koju sam linkao, da spomenu i ovu raspravu! Osmijeh

Uglavnom, neki se zgražaju nad zgražanjem! Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 18:39 (Miro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Miro kaže...

U vezi ove teme je i današnja vijest na Index:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/google-usprkos-napadima-index-i-dalje-najposjeceniji-hrvatski-portal/454144.aspx

Zanimljivo je da se u njoj spominje anketa s BOL-a o domaćim portalima, pa je to potaknulo neke u komentarima vijesti koju sam linkao, da spomenu i ovu raspravu! Osmijeh

Uglavnom, neki se zgražaju se nad zgražanjem! Smijeh

Malo su se zaj*** sa anketom među bug-ovcima.

Nek pročitaju komentare ovdje Smijeh

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
17 godina
DDoS napad na Index.hr

Hehe budu li kenjkali budemo mi organizirali jedan DDoS napad :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DDoS napad na Index.hr

Drago im je zbog ankete, jer kažu "Pametni vole index" Smijeh

Mi pametni? Šutim ;)

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Drago im je zbog ankete, jer kažu "Pametni vole index" Smijeh

Mi pametni? Šutim ;)

hahahahah

Nisam o tome razmisljo na taj nacin, svaka cast! :D

Nothing is true, everything is permitted...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice