eto.. baš skinuo najnoviju verziju Chrome-a, iznenadilo me ovo:
Pogodak.hr search engine
nisu mi jasni.. jer prije par tjedana sam instalirao na drugoj mašini i nije bilo Pogodka
EDIT; pool;
| 6 | teški FAIL |
|---|---|
| 4 | događa se, ništa strašno |
| 111 | koga briga |
eto.. baš skinuo najnoviju verziju Chrome-a, iznenadilo me ovo:
Pogodak.hr search engine
nisu mi jasni.. jer prije par tjedana sam instalirao na drugoj mašini i nije bilo Pogodka
EDIT; pool;
| 6 | teški FAIL |
|---|---|
| 4 | događa se, ništa strašno |
| 111 | koga briga |
2.411 Posts! And counting...
cek nerazumijem kaj ti nama sad hoces rec?
Pa pričamo o Googlu, gospodaru krađe (privatnih) informacija, on sigurno preko bilokojeg komada svog softwera, u ovom slučaju Chroma, lako sazna tvoju lokaciju i sl. i prema tome prikaže opcije.
Pa pričamo o Googlu, gospodaru krađe (privatnih) informacija, on sigurno preko bilokojeg komada svog softwera, u ovom slučaju Chroma, lako sazna tvoju lokaciju i sl. i prema tome prikaže opcije.
Pa sazna ti državu preko ISP-a, zar je drugo bitno?
Kod mene je to google nudio već zadnja 2 mjeseca kad god sam instalirao chrome. Zašto? Zato da nebi bio monopol, ti biraj tražilicu na browseru..
Fail je u tome sto trazilica Pogodak vise ne postoji.
evo nisam ni porčito ovu temu , da ne otvaram novu ova je prva o chromeu, danas sam reinstalirao chrome ali sada mi nema one opcije kad označim text desnim klikom piše "Search Google for blablabal"
help plis
evo nisam ni porčito ovu temu , da ne otvaram novu ova je prva o chromeu, danas sam reinstalirao chrome ali sada mi nema one opcije kad označim text desnim klikom piše "Search Google for blablabal"
help plis
da li je ta verzija stable, ili...da nije možda neka testna verzija u pitanju
eo ja sam maloprije napravio update chroma na verziju 11(stable,eo izašla maloprije), sve ok
da li je ta verzija stable, ili...da nije možda neka testna verzija u pitanju
eo ja sam maloprije napravio update chroma na verziju 11(stable,eo izašla maloprije), sve ok
Svaka beta 12 ima opciju "Search Google for....".
Koristim svaku novu betu kako izade i jos se nije dogodilo da nestane ta opcija.
Ako vas zanima razvoj i bugovi pojedinih verzija, mozete poceti sa ove stranice.
e ekipa ja imam jedan problem sa Chromom radi se o tome da je sve normalno bili stalno sam ga koristio i prije par dana nešto je počelo štekati naime kad idem pisati poruku tu na forumu sve super napišem šta mislim i sad nastupa problem nemogu poslati poruku klikam na "pošalji " ali ništa se ne dešava tako isti i na fejsu,sve sam probao šta sam znao deinstalirao sam ga ponovno instalirao opet isto,koristio sam CCleaner ništa ne pomaže zna li netko u čenu je kvaka
sorry dupli post.
e ekipa ja imam jedan problem sa Chromom radi se o tome da je sve normalno bili stalno sam ga koristio i prije par dana nešto je počelo štekati naime kad idem pisati poruku tu na forumu sve super napišem šta mislim i sad nastupa problem nemogu poslati poruku klikam na "pošalji " ali ništa se ne dešava tako isti i na fejsu,sve sam probao šta sam znao deinstalirao sam ga ponovno instalirao opet isto,koristio sam CCleaner ništa ne pomaže zna li netko u čenu je kvaka
Jesi ocistio cache?

mario1990 kaže...e ekipa ja imam jedan problem sa Chromom radi se o tome da je sve normalno bili stalno sam ga koristio i prije par dana nešto je počelo štekati naime kad idem pisati poruku tu na forumu sve super napišem šta mislim i sad nastupa problem nemogu poslati poruku klikam na "pošalji " ali ništa se ne dešava tako isti i na fejsu,sve sam probao šta sam znao deinstalirao sam ga ponovno instalirao opet isto,koristio sam CCleaner ništa ne pomaže zna li netko u čenu je kvaka
Jesi ocistio cache?
A kako se to radi ???

mario1990 kaže...Jesi ocistio cache?
A kako se to radi ???

može li netko pomoći
Hvala ali nije pomoglo ima li tko još kakvu ideju
Stavi log od hijackthis ovdje da vidimo. http://www.filehippo.com/download_hijackthis/
ne bas... 
stavi na imageshack
Ako ne mozes sve uploadati, provjeri sam log.
odi na ovu stranicu http://www.hijackthis.de/ i tu zalijepi sve, pa analyze.
I šta tu nevalja to je analiza
[X] - R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.sweetim.com
[N] - O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
[N] - O2 - BHO: (no name) - {D4CF558B-745C-44FF-854F-D6FCAE69B6E1} - C:\PROGRA~1\AA2A3.dll (file missing)
[?] - O4 - HKCU\..\Run: [Crave World Clock] C:\Program Files\CraveWorldClock14\CWClock.exe
[?] - O4 - HKCU\..\Run: [Uatkte] C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Uatkte.exe
[?] - O16 - DPF: {C8BC46C7-921C-4102-B67D-F1F7E65FB0BE} (Battlefield Play4Free Updater) - https://battlefield.play4free.com/static/updater/BP4FUpdater_1.0.27.2.cab
[?] - O23 - Service: Futuremark SystemInfo Service - Futuremark Corporation - C:\Program Files\Common Files\Futuremark Shared\Futuremark SystemInfo\FMSISvc.exe
edit. to je short Analyzing
Ajde snimi neki .doc ili .txt od cijeloga loga, uploadaj negdje na net i posalji mi link pa ti napisem sta ne valja.
Ajde snimi neki .doc ili .txt od cijeloga loga, uploadaj negdje na net i posalji mi link pa ti napisem sta ne valja.
evo link pa skini
edit:ako neće taj evo na Megaupoad
.
Evo sta mozes maknit (naravno na svoju odgovornost):
C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe -> ovo ti je samo java update, mozes slobodno to maknit
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://home.sweetim.com -> ostavi ako ti je ovo "Home page"
O4 - HKCU\..\Run: [Crave World Clock] C:\Program Files\CraveWorldClock14\CWClock.exe -> ako ti je ovo neki sat za desktop kojega imas instaliranog (ili neki drugi poznati program), onda nemoj brisat
Ima jos dosta nepotrebnih gluposti koje bih ja miocao da su na mome kompu, ali ne znam kako se snalazis u svemu tome pa nemoj ni dirat nista vise.
Log i nije bas nesto strasan.