Dajem dotu 2 za neku igru.
Dogovori na pm
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dogovori na pm
Kad si već spomenuo Dota-u 2, imam pitanje. I ja sam dobio tu igru pa me zanima jel sam dobio samo betu ili cijelu?
Dogovori na pm
Kad si već spomenuo Dota-u 2, imam pitanje. I ja sam dobio tu igru pa me zanima jel sam dobio samo betu ili cijelu?
Koliko sam skužio dota 2 će biti free, tako da si dobio ulaz u betu, ako ti ne treba pošalji cd key na pm :D
Dogovori na pm
Betu, igra kad izađe biti će free to play. Plaćat će se samo skinovi i slično, isti sistem ko u League of Legends.
Došli su novi achievmenti? Ima kaj za tržiti novo osim coala?
Ja i dalje nudim Evil Geniusa!
Dajem Orcs Must Die key onome tko mi gifta Renegade Ops, košta oko 30kn.
Nemam novaca na kartici, a igra je zakon, ovo mi je prilika.
Nudim Thief: Deadly Shadows.
Odlučio sam svoje dvije kopije Lead & gold darovati dečkima koji su se raspitivali, tako da core2man i entertainer javite mi se sa mailom ili steam imenom..
Sretan Božić!!
Ne mogu uopce krenut skidat Demo tako da vjerujem da moze
Edit: Ipak se ne moze napravit achievement u Adiosurf Demo
dajem 10 coala za bilo koju igru, ako je neka bolja moze i 20-30
Želiš FlatOut ili indie bundle #4?
Želiš FlatOut ili indie bundle #4?
može flatout, hb imam, koliko coala tražiš
Pa rekao si da daješ 10.
Pa rekao si da daješ 10.
pa mislio sam da ti je malo
evo trejdamo za 5 minuta ako ti stima
Ostao još jedan Orcs Must Die!, hajde ponude da i to riješim.
As I've said, ako neko oce, nudim Thiefa, pa i za par coala samo, da dobijemo svako po achievement za trade ak ništa drugo.
Ima li DMC fanova ovdje? :D Imam jedan Devil May Cry 3 Special Edition, a meni ne treba pa bih ga volio trejdati, ponude na PP :)
EDIT: Tradeano za Portal 2 :)
Nudim 2 igre "Braid" i "Shadowgrounds". Ponude na pm. Prihvacam igre i coal, kupone ne!
dajem 15 coal-a za L4D ili L4D2
Ako netko slučajno ima S.T.A.L.K.E.R CoP a da mu ne treba(ili ne ne voli takvu igru) da gifta bio bih neizmjerno zahvalan.
Meni se pojavio Portal 2 dio u Inventoryu a nemam tu igru sta sad ja mogu s tim??
Meni se pojavio Portal 2 dio u Inventoryu a nemam tu igru sta sad ja mogu s tim??
Nista to je bug
kak bug?igrao sam jamestown i ispunio onaj goal sta je trebalo i pojavio mi se 1 coal i to
Mjenjao bi GRID i ugalj za Bioshock 1 ili 2, ili Trine 2. Prednst ima Trine 2 :D
Imam za mijenjanje:
L4D 2
-50% NordicGames (izdavač)
-50% valve
i nekoliko coala
NAJVEĆU PREDNOST IMA: DotA 2 beta key
Hoćeš li Ors Must Die ili BF:BC2 Deluxe za L4D2?
Ostao još jedan Orcs Must Die, evo ko ne zna kakva je igra u pitanju IGN je dao ocjenu 9 ˝Amazing˝
imam 2x coal i 33% Valve ako netko hoće mjenjat za bilo što
i ako ima netko da mjenjamo coal za coal da ispunim onaj objectiv nek se javi na PP
Imam isto sto i kolega iznad + 50% off za Delve Deeper.
Ponudite sta imate.
Mijenjam coal i 33% Valve za bilo što..
I da pitam kako dobivate stalno neke poklone np. igre? ja sam dobio samo ovo dvoje i to je to, više ništa
Mjenjam coal,valve 33%,HL2,HL2:deathmach,HL2:Ep1,HL2:Ep2,HL2:Loast cosat za Portal 2.