Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Steam - pitanja i odgovori

Steam ti se ne lvla po potrošnji, nego po skupljenim beđevima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam već jedan beđ,piše da je 100 xp ali ne ubraja mi se.

0 0 hvala 0
14 godina

Posudi u nekoga america ili nesto i daj im pare na ruke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,imam neka pitanja u vezi steama,tacnije pitanje u vezi Witcher 3 Wild Hunta

1.Ako kupim original disk i uz disk dobijem kod za steam-da li je taj kod vremenski ogranicen tjst da li da toj kartici gde je kod pise: upotrebiti do 2016te ili neke druge godine ?

2.Da li Komplete Edition kad izadje nece biti uopste ukljucen steam i nece biti nikakvih kodova,keyeva i slicno sve na tim diskovima u pakovanju?

Hvala ljudi !

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
Box verzija za PC je DRM-free tj.GOG verzija nema kodova niti aktivacije na STEAM-u a još manje vremenskog ograničenja.Nisu najavili nikakav Complete Edition već samo Expansion Pack.I ako bude jednom to u kompletu,prije kraja 2016-početka 2017 god. ne treba očekivati nikakvu kompletnu ediciju.
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
13 godina

Imate li problema sa loginom preko browsera?

Naime vlasnik sam dva steam accounta i nekad ih switcham preko browsera kad logam, pretezno zbog betanja itema itd

Zadnje 2-3 sedmice imam problem sa steam browser login, naime ukucam user i pass, uradi sve kako treba ali me vrati na login poziciju. Kao kad se logate prodje verifikacija ali vrati na pocetak. Obrisao sam cache (google chrome) ali ne pomaze.

Jeste imali tih problema mozda? Halp

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
 ...imam problem sa steam browser login, naime ukucam user i pass, uradi sve kako treba ali me vrati na login poziciju. Kao kad se logate prodje verifikacija ali vrati na pocetak. Obrisao sam cache (google chrome) ali ne pomaze.

Jeste imali tih problema mozda? Halp

Meni se to nekada desi, logujem se, ali čim kliknem nešto odloguje mi se. Logujem se ponovo i onda se više ne odloguje, samo jednom to odradi i poslije uredno. Probaj preko nekog drugog browsera, tipa Mozille.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina
neaktivan

Pozz jel se moze dobiti acc lock ako kupim stam wallet preko vpna sa paysafe cardom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 7:29 (leoncropro).
16 godina
neaktivan
leoncropro kaže...

Pozz jel se moze dobiti acc lock ako kupim stam wallet preko vpna sa paysafe cardom.

Uusing a proxy or VPN to disguise your location is strictly against the Steam Terms of Service and may result in restrictions on your Steam account. 

www.eplati.com
15 godina
neaktivan

Ako se ne varam neki su kupovali steam wallet preko vpna sa psc-om, i nisu dobili nikakav ban, lock ili slično, jer nisu kupovali igre po nižoj cijeni što je itekako protiv steam pravila, mada nemoj mi vjerovati, nisam 100% siguran, treba da potvrdi neko to ko je dopunjavao wallet preko psc-a da bi bio siguran.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 9:49 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa u pravilima i piše da MOŽE dobiti neke restrikcije na accountu, a ne i da HOĆE.

Al kako god, ne vidim smisao kupovine walleta preko VPN-a, možda i postoji neka caka al ovako na prvu 50$ je 50$ kupio ih preko VPN-a ili ne...

www.eplati.com

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Poslao sam kolegi PM s objasnjenjem kako kupiti s psc. Takodjer ima vec u temi objasnjeno kako se to radi

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Špekuliše se da bi steam summer sale mogao započeti 11.06.

Živi bili pa vidjeli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Haker_x kaže...

Špekuliše se da bi steam summer sale mogao započeti 11.06.

Živi bili pa vidjeli.

Uvijek je tako pred dreamhack turnir 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Ako ikoga zanima moguceje je nadupunit wallet preko psca sa VPN bez acc locka
10 godina
neaktivan

Zasto na steamu nemam pes 2015 na popisu igara.Iz Crne Gore sam inace i ne mogu kupiti igricu jer nije na popisu .Da li postoji nacin da se dodje do pes-a 2015 preko steam-a.Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
masutko kaže...

Zasto na steamu nemam pes 2015 na popisu igara.Iz Crne Gore sam inace i ne mogu kupiti igricu jer nije na popisu .Da li postoji nacin da se dodje do pes-a 2015 preko steam-a.Hvala unaprijed

Moguće da je region lockana za tvoju regiju. Možeš ju kupiti negdje drugdje tipa amazon, g2play ili neki sličan servis. Mislim da bi moralo sve biti u redu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru :),moracu da probam tako da uradim

12 godina
neaktivan

ima koga da ima ovaj problem sa monster game?

"There was a problem trying to join a game. Please try again later."

od jucer mi to izbacuje i na browseru i clientu, nemogu nikako probati to -.-

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je jučer izbacivalo, vjerovatno zbog preopterecenosti. Danas radi uredno, pise tako kada hocu da udjem s nekim od prijatelja, ali kada kliknem play zasebno uredno ulazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja je*eno ne kužim kaj se uopće treba radit u toj igri 

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo rokaš ona čudovišta a lijevo radiš upgrade-e i imaju kao ciljevi i ako se ti ciljevi dostignu valve dadne neku igru na popust.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav!
Kako idu ovi popusti? Ako je Dirt Rally sada na 25%, jel postoji mogućnost od smanjenja popusta ili samo povećanja?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
chutac kaže...

Pozdrav!
Kako idu ovi popusti? Ako je Dirt Rally sada na 25%, jel postoji mogućnost od smanjenja popusta ili samo povećanja?

postoji mogucnost i da ce pasti  i povecati se..

jer imas i flash saleova i mozda bude bas taj game na vecem snizenju kao day deal ..

tesko je predvidati,no vecina igara ce zadnji dan biti snizena ponovno..

kupio 27,28 igrica u 2 dana :S sve su jeftinije no sto ne iskoristiti :P

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
15 godina
neaktivan

Da hoće Skandinavia DLC za ETS2 spasti za bar 50% :D

Šta mislite da li će spasti za bar 50% ? Sada je tek -15%, nije mi to neko snizenje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 0:03 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koliko nivoa ima ova igra?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ko će ga znati, resetuje se svaki dan, evo danas za sada 218. level, vjerovatno ih je steam napravio 400-500 ili više, da se ne može zakucati za 24h

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja sam trenutno Lv.498,a to kliktanje me živcira.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 9:56 (ApretaH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

I kako trenutno stojite s tim Monster Summer Sale karticama?

Ja zasada imam jednu duplu (Gold Helm) pa ako netko zeli razmjenu nek se javi.

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice