Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.264
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Steam - pitanja i odgovori
Zajeb kaže...
Hexfire kaže...
josiq kaže...

zna netko mozda kada steam da besplatne igre i ima ono vrijeme za koje ih treba skinuti tj kolko su jos besplatne, dali se u tom vremenu igra treba potpuno instalirati ili samo staviti da downloada a poslje se moze nastavit download?

Čim ti na Steam stranici klikneš da preuzmeš igru, ona se veže za svoj account (postaje "tvoja") i onda ju ti možeš skinuti kad god želiš. Danas, sutra, za Božić, koga briga.

On vjerojatno misli na COD: Advanced warfare. Igra je "njegova" do ponediljka. Nakon toga je na disku, ali je nemoze pokrenit.

To nije besplatna igra nego vremenski ograničen pristup punoj igri. Druga stvar je što ljudi pročitaju free i odmah misle da je sve njihovo.

A i ne vidim logiku iza pitanja, ako na samoj stranici piše do kad to traje.

Bilo kako bilo, trebao se bolje izjasniti o čemu točno govori. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Steam - pitanja i odgovori

Pozzz...Jel ima tko problema sa broadcastom?Posto meni ne zeli broadcast pokrenuti.Pise Broadcast status:Not Broadcasting.A kada stisnem na to.Pise broadcasting is not available at this time.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako uzmem EU only key sa Kinguina, neće biti problema?
Steam nas registrira kao da smo u EU?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ako uzmem EU only key sa Kinguina, neće biti problema?
Steam nas registrira kao da smo u EU?

Mislim da pod "EU" ne računa "Evropska unija" već "Evropa" kao kontinent

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Pozzz...Jel ima tko problema sa broadcastom?Posto meni ne zeli broadcast pokrenuti.Pise Broadcast status:Not Broadcasting.A kada stisnem na to.Pise broadcasting is not available at this time.

Ja sam imao problema raditi bilo kakvu vrstu Broadcast a na bilo kojoj razini kvalitete 4Mbs brzinom i 0.050 U, cak i krene ali definitivno nije stabilan. Tako da ako imas slicnu brzinu racunaj da je to do toga ako imas vecu trebalo bih ti raditi barem na 480p. Sami Broadcast za Steam je odlicno napravljen posto uopce ne utjece previse na perfomanse. 

15 godina
neaktivan

A ako preko Kinguina kupim EU key, ali sa SAD ip-a, jel može biti sranja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
L1nNk kaže...
Endymon kaže...

Ja sam imao problema raditi bilo kakvu vrstu Broadcast a na bilo kojoj razini kvalitete 4Mbs brzinom i 0.050 U, cak i krene ali definitivno nije stabilan. Tako da ako imas slicnu brzinu racunaj da je to do toga ako imas vecu trebalo bih ti raditi barem na 480p. Sami Broadcast za Steam je odlicno napravljen posto uopce ne utjece previse na perfomanse. 

Al evo,moj prijatelj ima oko 3 MB/s upload i 5 MB/s Download i njemu isto tako pise...

13 godina
neaktivan

Znas da ce biti dobar dan kad se probudis i prvo kaj vidis je ovo...

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Oprostite na ne-Steam pitanju; smije li se pri kupovini na G2A prilikom narudžbe napisati da sam iz zemlje izvan EU, jer ako stavim Hrvatska moram platiti još 25% VAT 

0 0 hvala 0
17 godina

svi to rade, slobodno

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isprobao IHS i moram priznati da je zakon!
Jedan komp vrti Batmana, a kilavi laptop ga prikazuje na TV-u :)

Jedini je problem što je igra dosta trzala(a vrtila se na 60 fps) i bacala "Slow monitor" grešku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Kupio sam igru preko Steama - Bioshock (ovo mi je btw prva kupnja) i neće se pokrenut...

Igru sam instalirao preko Steam aplikacije i kada sam ju pokrenuo pojavi se logo i nakon toga izbaci error poruku "bioshock.exe has stopped working".

Računalo je i više nego sposobno za vrtit igru, a OS je Windows 7 64bit.

Ima li tko ideju što da napravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DylanDog kaže...

Kupio sam igru preko Steama - Bioshock (ovo mi je btw prva kupnja) i neće se pokrenut...

Igru sam instalirao preko Steam aplikacije i kada sam ju pokrenuo pojavi se logo i nakon toga izbaci error poruku "bioshock.exe has stopped working".

Računalo je i više nego sposobno za vrtit igru, a OS je Windows 7 64bit.

Ima li tko ideju što da napravim?

Pogledaj ovo - 

Inace, ovo radi i za vecinu drugih igara. Prijatelju sam rijesio isti problem na jednoj drugoj igri, koristeći ovaj video. 

Hajduk živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 20:00 (bAKeth).
17 godina
bAKeth kaže...

Pogledaj ovo - 

Inace, ovo radi i za vecinu drugih igara. Prijatelju sam rijesio isti problem na jednoj drugoj igri, koristeći ovaj video. 

Ovo je riješilo problem...

Puno hvala!

11 godina
neaktivan

Hoće li neko napraviti zamjenu neke jeftine igre za Civilization III complete Steam key?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel igra tko Splinter Cell Blacklist, a da bi igrao u paru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav 

Hoće li biti kakvih problema sa steamom ako meni friend gifta gta5? hoče li radit normalno? pošto ja nemam trenutno karticu a on sebi uzima igru pa meni planira giftat (pa ja njemu dam pare).

Hvala unaprijed.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Pozdrav 

Hoće li biti kakvih problema sa steamom ako meni friend gifta gta5? hoče li radit normalno? pošto ja nemam trenutno karticu a on sebi uzima igru pa meni planira giftat (pa ja njemu dam pare).

Hvala unaprijed.

zašto bi bilo problema?

15 godina

Pa neznam vidim da ti giftovi su dosta jeftiniji a neznam iz kojeg razloga... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Pa neznam vidim da ti giftovi su dosta jeftiniji a neznam iz kojeg razloga... 

link? gdje uzima? prema tvom pitanju se dalo shvatiti da će kupit igru na steamu i giftati je tebi, ali očito nije tako.

15 godina

O steamu i pričam ali mi nije jasno recimo stranice kao g2play i kinguin imaju jeftinije giftove..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

O steamu i pričam ali mi nije jasno recimo stranice kao g2play i kinguin imaju jeftinije giftove..

pročitaj si malo ovu temu oko toga.

13 godina
neaktivan

Jedan info za sve nas koji imamo Dirt 3 u steam library...naime dodana nam je pored Dirt 3 nova igra naziva Dirt 3 Complete Edition...sa tom novom igrom smo dobili sve dlc-ove sa GFWL besplatno i igra više ne koristi glupi GFWL...ako pokrenete igru koju imate otprije ona i dalje koristi GFWL...svi koji imate box verzije ili digitalne verzije igre za GFWL sada možete taj key aktivirat na steamu i dobit steam Complete Edition verziju...jedini problem koji je ovdje nastao je taj da save fileovi sa GFWL verzije ne funkcioniraju na novoj verziji...

1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

A mi sa Dirt 2 dobili friškog..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chutac kaže...

A mi sa Dirt 2 dobili friškog..

Dirt 2 nisu uspjeli prebaciti mislim iz cistog razloga sto su istekle licence. Mislim steta a jer mislim da je on cak i bolji od trojke. Ali definitivno nas jos veze i to sto imamo i nas nature u igri :D

16 godina
Mahjongg kaže...

Jedan info za sve nas koji imamo Dirt 3 u steam library...naime dodana nam je pored Dirt 3 nova igra naziva Dirt 3 Complete Edition...sa tom novom igrom smo dobili sve dlc-ove sa GFWL besplatno i igra više ne koristi glupi GFWL...ako pokrenete igru koju imate otprije ona i dalje koristi GFWL...svi koji imate box verzije ili digitalne verzije igre za GFWL sada možete taj key aktivirat na steamu i dobit steam Complete Edition verziju...jedini problem koji je ovdje nastao je taj da save fileovi sa GFWL verzije ne funkcioniraju na novoj verziji...

znaci treba koristiti dirt 3 complete koja je portana na steamworks, a dirt 3 "obican" zaboraviti da ju uopce imamo jer i dalje koristi poznatu sotoninu kontrapciju GFWL (ako sam dobro shvatio).

Steam: charmander2005
13 godina
neaktivan

Tako je...

12 godina
neaktivan

Hocu napraviti s nekime trade offer za background, posalje mi lik trade offer, on ima neku svoju pozadinu koju bih zelio zamjeniti za neku od mojih ili Batman a ili Counter. Nakon klikanja ready to offer zadesi se error i odjednom nestane njegova pozadina koju je imao da bih dobio repliku od moje Batman pozadine. Stovise ja niti sam dobio od njega sto niti dao jedino sto se njemu iz castle pozadine stvorila moja replika Batman a a bio je trade error. U cemu je caka, cheater ili neki BUG ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hmm, pitam se kaj se dogodilo oko 19h po nasem lokalnom vremenu :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

A fakin gta v sranje se moze preloadat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice