opet je pao, vec 5. dan za redom ako sam u pravu...
dobro je, već sam mislio da opet kod mene nešto ne valja :D
opet je pao, vec 5. dan za redom ako sam u pravu...
dobro je, već sam mislio da opet kod mene nešto ne valja :D
crko -.-
Planiram uzet sa GMG-a Operation Flashpoint Pack (Dragon Rising i Red River). Obadva su za steam no Red River je zaključan za HR ili ovu regiju - neznam... pa neznam dali ću ga moći pokrenuti il će i dalje bit zaključan ako kupim?
Imam ti ja obje na steamu. Možeš igrat bez problema. Barem ja mogu, neznam zašto ti ne bi mogao isto
Planiram uzet sa GMG-a Operation Flashpoint Pack (Dragon Rising i Red River). Obadva su za steam no Red River je zaključan za HR ili ovu regiju - neznam... pa neznam dali ću ga moći pokrenuti il će i dalje bit zaključan ako kupim?
Imam ti ja obje na steamu. Možeš igrat bez problema. Barem ja mogu, neznam zašto ti ne bi mogao isto
zato jer kao i još neke igre koje želim i dostupne su u drugim regijama na steamu ali ne i nama (a ključevi se mogu kupiti, na nekim game key shop-ovima i piše da su worldwide), već samo dobijem ovu poruku "Oops, sorry! An error was encountered while processing your request: This item is currently unavailable in your region" pa me to brine, a i nema nikakve logike zaključavat neku igru samo iz njima poznatih razloga za neku regiju
zato jer kao i još neke igre koje želim i dostupne su u drugim regijama na steamu ali ne i nama (a ključevi se mogu kupiti, na nekim game key shop-ovima i piše da su worldwide), već samo dobijem ovu poruku "Oops, sorry! An error was encountered while processing your request: This item is currently unavailable in your region" pa me to brine, a i nema nikakve logike zaključavat neku igru samo iz njima poznatih razloga za neku regiju
Slobodno uzmi. Ja imam nekoliko igara kupljenih u raznim shopovima a koje su unavailable in your region na Steamu i bez problema sam ih aktivirao i igrao.
se mozda kome desilo da tjekom free weekenda ne moze skinuti igru koja se moze igrati?
nedugo dok je bio witcher htio sam skinuti, al dok sam kliknuo ono "click here to start downloading" nista se nije desavalo,
a sad dok je payday 2 isto mi se desava, kliknem to i baca me na store page...
jel tko zna zasto?
Jel netko ima problema sa STEAM-om?
Jel netko ima problema sa STEAM-om?
Steam je u banani već tjedan dana, možda i duže.
jeste primjetili da već nekoliko dana steam stavlja/mjenja novu ponudu u 18h a dosad je bilo u 19h
jeste primjetili da već nekoliko dana steam stavlja/mjenja novu ponudu u 18h a dosad je bilo u 19h
yep, mene isto zanima zakaj su promjenili...
Zna mozda netko,kada bi mogao opet Counter Strike GO opet na akciju???
najvjerojatnije na easter ili spring saleu
Mislim da su ameri vec promijenili na ljetno vrijeme. Opet ce se vratiti na 19.00 kada i mi maknemo sat.
steam trenutno šljaka ili ne ?
steam trenutno šljaka ili ne ?
Malo da malo ne.
Nope. Prečesto zajebaje zadnjih dana
Nope. Prečesto zajebaje zadnjih dana
Zadnjih dva tjedna.
nisan sretan al ok....sad bar znam da nije ništa do mene....
di su ona stara vrimena kad si za vrime instalacije upisa serial sa cd-a, uša u igru, klika na find servers i igra......sad triba steam, origin, gfwl, uplay i ko zna šta nas još sve čeka u budučnosti...nadam se da nebude treba u buducnosti fejs ili twiter za uč u neku igru jer nemam ni jedno ni drugo
U stara vrimena san kupova pirate za 50 kuna, sad kupujen originale za 30 :D Ali shvaćam o čemu pričaš. Meni je ok dok je jedan DRM. Ako će EA imat origin, neka ga ima, ako će ubi uplay, neka ga ima, ali zato želim da igra na steamu koristi samo steam. Nema isusa više da ću ja kupit ubijevu igru na steamu ako će to značit dupli DRM. Netko kaže da pretjerujem, ali meni je to tako ružno, osjećam se kao da ih moram molit da me puste upalit igru.
Pozz,zanima me jedna stvar.Prijatelj je napravio ovu WEB card is sada misli kupiti CS GO,da li nakon kupnje neke igre,se dobiva steam wallet ili mora jos nesto napraviti?
Pozz,zanima me jedna stvar.Prijatelj je napravio ovu WEB card is sada misli kupiti CS GO,da li nakon kupnje neke igre,se dobiva steam wallet ili mora jos nesto napraviti?
Kad je kupi, igra ce se pojavit u libary-u. Nista vise ne moras radit.
Izračunao sam taman da sam u prosjeku potrošio 17.84 kuna po steam igri. Jeftino jebote :D Plus mi je bizarno kako se sjećam cijena 99% igara :D
Brzina neta mi je 10/0.60 flat, steam mi je sam odredio Austriju kao bliže mjesto za skidanje i to nisam nikad mjenjo jedino što sam tu stavio je bez limita i da se skidaju stvari koje trebaju po potrebi no opet to ide prilično sporo pa me zanima koju ste državu stavili pod Download Region u Steamu? ...od nama bližih i graničimo sa njima na njihovim serverima su jedino
1 | Mađarska |
---|---|
2 | Italija |
Brzina neta mi je 10/0.60 flat, steam mi je sam odredio Austriju kao bliže mjesto za skidanje i to nisam nikad mjenjo jedino što sam tu stavio je bez limita i da se skidaju stvari koje trebaju po potrebi no opet to ide prilično sporo pa me zanima koju ste državu stavili pod Download Region u Steamu? ...od nama bližih i graničimo sa njima na njihovim serverima su jedino
Ma, šaltaj između frankfurta, mađarske, italije, pa čak i nekog od američkih gradova (washington, chicago), pa ćeš pogoditi neki koji nije opterećen pa da ide punom brzinom (dok je bila akcija za l4d2 prije nekih 2-3 godine, serveri su bili opterećeni, pa sam tak mijenjao servere dok nisam došao do nekog od tih s američkih prostora i onda je poteglo punom brzinom).
Jel se screenshotsi sa steama spremaju na steam cloud? Zanima me jer vidim da kod nekih izbrisanih igara mogu pogledat ss-ove, a kod nekih (F:NV) ne mogu, kao da ih nisam uzimao.
Jel se screenshotsi sa steama spremaju na steam cloud? Zanima me jer vidim da kod nekih izbrisanih igara mogu pogledat ss-ove, a kod nekih (F:NV) ne mogu, kao da ih nisam uzimao.
Dok izađeš iz igre u kojoj si radio screenshote, pita te da li da ih uploada, i koje, ili ne.
To je druga stvar, iman ih nekoliko uploadanih baš na svoj online profil, ali ima ih nekoliko koje nisam uploadao pa ih svejedno mogu gledat kad kliknem na tu igru u libraryu. A recimo za neke druge mi ih nema više kad kliknem na igru u libraryu.
Vjerojatno se svaka igra ne briše isto pa neka odmah pobriše i čitavi userdata te s njim i ss-ove, a neka to ostavi.
jel neko tko trguje na marketu dosao do onih 150 tj 200 prodaja di mora dati dodatni info i dali je dao..??
jel neko tko trguje na marketu dosao do onih 150 tj 200 prodaja di mora dati dodatni info i dali je dao..??
Ja se sjećam da sam to trebao. Mislim da je samo trebalo kliknut na neki link ili nešto. Ne sjećam se baš
Ovako, pošto je na steamu dozvoljeno imati više acceva me zanima jedna stvar. Smijemo li mi s jednog acca prebacivati (trejdati) stvari na drugi acc, npr. trading karte, emotikone, itd.?
Ako smijemo postoji li ikakva šansa da budemo za to kažnjeni?