Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Steam - pitanja i odgovori

Pitanje.

Pošto ne mogu ništa kupovati s marketa jer još nisam ništa kupio preko Steama zanima me ako ubacim 5 eura u Steam wallet dal budem onda mogao ili baš mora proć onih 30 dana nakon prve kupnje?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 13:44 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
RaskoIjnikov kaže...

Ovako, pošto je na steamu dozvoljeno imati više acceva me zanima jedna stvar. Smijemo li mi s jednog acca prebacivati (trejdati) stvari na drugi acc, npr. trading karte, emotikone, itd.?
Ako smijemo postoji li ikakva šansa da budemo za to kažnjeni? 

moguce je sve osim emoticona i nemoze ti se nista dogoditi zbog toga.

@Nisam Ja,Nisi Ti

mislim da nakon sto stavis novce   trebas cekati 7 dana da mozes kupovati i prodavati na marketu, al nisam 100% siguran

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan

Ovak imam pitanje:
Jel se moze preko onog Obiteljskog sheranja podjeliti Arma 3 i DayZ?
Igre su mi poprilicno zanimljive pa bih si poigro malo preko tog...

Naravno kada nadem nekog tko bi zelio napravit takav "trade".... 

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Pitanje.

Pošto ne mogu ništa kupovati s marketa jer još nisam ništa kupio preko Steama zanima me ako ubacim 5 eura u Steam wallet dal budem onda mogao ili baš mora proć onih 30 dana nakon prve kupnje?

Pouzdano ti mogu reći da mora proći mjesec dana i zavisi koji mjesec dakle 28 dana, 30 il 31

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
11 godina

Na steamu imam igru Garry's Mod, ali nažalost nemam Counter-Strike Source što zahtjeva većina servera (također nemam ni Half-Life). Vidio sam na mnogim mjestima da se mogu skinuti CSS teksture (još neke mogu, ali najaktualnije su za CSS), neki kažu da je to legalno, a neki kažu da nije. Koliko je rizično to raditi? Ima li netko iskustva s tim?

Da znam da je sigurno (da mogu proći bez kazne) skinuo bi si teksture, ali ako nije radije neću jer mi nije toliko bitno. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
RaskoIjnikov kaže...

Na steamu imam igru Garry's Mod, ali nažalost nemam Counter-Strike Source što zahtjeva većina servera (također nemam ni Half-Life). Vidio sam na mnogim mjestima da se mogu skinuti CSS teksture (još neke mogu, ali najaktualnije su za CSS), neki kažu da je to legalno, a neki kažu da nije. Koliko je rizično to raditi? Ima li netko iskustva s tim?

Da znam da je sigurno (da mogu proći bez kazne) skinuo bi si teksture, ali ako nije radije neću jer mi nije toliko bitno. 

Ja sam igrao 180h i skinuo si CSS teksture za edit mape na Garrys modu te nisam imao nikakvih problema s time. Po mom mišljenju slobodno ih skini, jer ja nikad nisam čuo da je neko spomenuo takvo nešto vezano za to. 

Steam, online igre, ostale stranice, Buby_24 čisto da se zna. :D
16 godina

Pozdrav.

Danas ću reintalirat windowse pa me zanima dal mogu kopirat mape od igra na drugi hdd i nakon kaj instaliram ponovo Steam da ih samo ubacim tamo tako da ne moram ponovo skidat?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 13:45 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Pozdrav.

Danas ću reintalirat windowse pa me zanima dal mogu kopirat mape od igra na drugi hdd i nakon kaj instaliram ponovo Steam da ih samo ubacim tamo tako da ne moram ponovo skidat?

Mozes, kopiras cijelu mapu steamapps i onda kad ponovo instaliras steam samo zaljepis ovo sta si kopiro u mapu od Steama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 13:58 (SuperDox).
16 godina

Reinstalirao sam windowse, ponovo instalirao Steam i tražilo me onaj kod koji dođe na mail i koji sam upisao. Danas pokušam napravit trade offer i piše mi ovo: 

"You have logged in from a new device. In order to protect the items in your inventory, you will be unable to trade from this device for 7 days."

... iako nisam prijavljen na novom uređaju već svojem kompu na kojem sam i do sad bio.

Dali je ikako moguće ako kontaktiram support da mi oni maknu tu "zabranu"?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 20:15 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa reinstalirao si Windowse, ne pamti po hwidu očito... Ne vjerujem

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

zanima me jedna stvar supportu sam poslao problem o rusenjima i slicno prije 3 dana jos nisu nista odgovorili pa me zanima koliko moram cekat jel uzeo sam pass koji se moze igrati do 15 6 ili takko nest a aj nemogu uopce jel mi se stalno rusi pa me zanima sto bih jos mogao napravit..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tomislavivic kaže...

zanima me jedna stvar supportu sam poslao problem o rusenjima i slicno prije 3 dana jos nisu nista odgovorili pa me zanima koliko moram cekat jel uzeo sam pass koji se moze igrati do 15 6 ili takko nest a aj nemogu uopce jel mi se stalno rusi pa me zanima sto bih jos mogao napravit..??

Ako ti nisu do sad odgovorili vjerovatno ni neće. Ja sam im isto poslao jedan upit no ne odgovaraju već par dana. 

Da žele odgovorit, čekao bi maksimalno 24 sata, ne duže.

13 godina

vidio sam na stranicama njihovim da imaju puno upita pa sacekat cu jos malo al zanima me jel postoji neki nacin da trazim refund ili nesto drugo..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
tomislavivic kaže...

Ako ti nisu do sad odgovorili vjerovatno ni neće. Ja sam im isto poslao jedan upit no ne odgovaraju već par dana. 

Da žele odgovorit, čekao bi maksimalno 24 sata, ne duže.

Steam Support je poznat po tome da mu treba 3-4 i više dana da odgovori nekad, rijetko kada odgovore u roku dan-dva

12 godina

Imam jedno pitanje.

Zaboravio sam koji password imam za steam, tako da se ne mogu prijaviti preko pretrazivaca, dok mi steam client  ima sacuvan pass. Ovdje pise kako uraditi kad si ''skroz'' odjavljen, ali nema nigdje kako kad je ''polovicno''! Mene zanima moze li se  promijeniti pass a da se ne odjavim i sa clienta, ili moram odjava pa onda regaining access? Znam da je malo cudna situacija, al ....ga! 

Edit:

Poslao sam mail support prije 6 dana ali nema odgovora.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 14:05 (marionezi82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel vama radi steam? Mene se nece danas uopce ulogirat?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
17 godina

Mene hoće, ali mi se čini da radi malo otežano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

svi su danas na steamu i čekaju RO2 for free...

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...

svi su danas na steamu i čekaju RO2 for free...

evo free ti je od 19.oo :)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina

Ako se nekome neda sad skidati odmah mogu može mi dati svoj steam ulogiram mu se, pokrenem igru, pa si skine neki drugi dan. Ja imam igru već od prije i instaliranu na PCu. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Ako se nekome neda sad skidati odmah mogu može mi dati svoj steam ulogiram mu se, pokrenem igru, pa si skine neki drugi dan. Ja imam igru već od prije i instaliranu na PCu. {#}

Igra se ne mora skidat da ostane na Steamu.

Čim stisneš na onaj 'Play' gumb, igra ti se pojavi i ostane na acc-u.

15 godina

sigurno je ne treba instalirati? može se samo dodati na account i instaliraš ju kad želiš? jer sam našao ovu poruku... "Red Orchestra 2 is FREE today only on Steam!*

It will be free as in, grab it now, pay no money, and it is yours to keep forever FOR FREE!

To claim your Red Orchestra 2 gift, all you need to do is install it. If you dont install, it goes back to … " ako ipak treba instalirati, koju treba? meni je u library dodalo 4 igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

jel mi moze neko rec kako da ju ugrabim meni se stalno crasha steam kad odem na njenu stranicu..:O

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nevalja ti nes onda s pcem, meni app cjeli dan neradi zahvaljujuci toj gluposti al web bi trebo normalno ja sam bas sad iso probat i tamo radi.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
13 godina

ja asm i isao prek appa cijeli dan sry nisam znao da moze prek weba hvala uspio sam inace ako mi moze neko sam rec koj jos skinut od ona 4..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Skidaš tamo di piše multiplayer, ne nikakve bete nego multiplayer. Ja imam istalirano već duže i ono što sam instalirao je Rising Strom/Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad multiplayer.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Imam problem sa steam-om..Sad sam ga upalio kad ono steam na ruskom??? Dali netko zna napamet kako da jezik promjenim??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Imam problem sa steam-om..Sad sam ga upalio kad ono steam na ruskom??? Dali netko zna napamet kako da jezik promjenim??

12 godina

Pozz,imam jedan mali problem.Imam u inventory phoenix chest,ali svaki put kada ga zelim staviti na market,nece.Kaze da se vise ne nalazi u inventoryu.Razumio bi da npr je to samo danas,nego meni je ispada ta greska vec par dana.Jel ima netko jos problema?A kada odem u sell history,vidi se da chest nije prodan.I sada kada sam ga maknuo sa liste i htio staviti nizu cijenu,nece vise da ga stavi gore,nego izbaciva tu gresku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 12:05 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi ga probao staviti i iz browsera i iz igre

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice