U zadnje imam nekih problema kod igra. Neki dan sam slučajno driver sweeperom izbrisao stare drivere, pa sam ih sada ponovno instalirao. Međutim, sada kada palim igre ili ih gasim, te kada za vrijeme igre kliknem alt+tab ili ctrl+alt+delete, loadanje je sporo i jako dugo traje. Pojavi se crni ekran koji stoji negdje 30 sekundi za svaku igru, bezobzira koliko velika bila, npr. 30 sekundi učitavanja Super Meat Boya, što je prije trajalo 3 sekunde. Kako bih mogao popraviti ovaj problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U zadnje imam nekih problema kod igra. Neki dan sam slučajno driver sweeperom izbrisao stare drivere, pa sam ih sada ponovno instalirao. Međutim, sada kada palim igre ili ih gasim, te kada za vrijeme igre kliknem alt+tab ili ctrl+alt+delete, loadanje je sporo i jako dugo traje. Pojavi se crni ekran koji stoji negdje 30 sekundi za svaku igru, bezobzira koliko velika bila, npr. 30 sekundi učitavanja Super Meat Boya, što je prije trajalo 3 sekunde. Kako bih mogao popraviti ovaj problem?
s upaljačem ih pališ ?
Šalim se, no čini mi se da ti ram previše procesa ima
s upaljačem ih pališ ?
Šalim se, no čini mi se da ti ram previše procesa ima
Procesa?
Otvori task manager, u donjem desnom kutu piše koliko je procesa otvoreno, ako je iznad 40 onda nepotrebne gasi, ako nije do toga, onda neznam, možda da probaš defragmentirat disk, jer ako koristiš samo 1 tb od tih 2 onda je to strašno fragmentirano.
Otvori task manager, u donjem desnom kutu piše koliko je procesa otvoreno, ako je iznad 40 onda nepotrebne gasi, ako nije do toga, onda neznam, možda da probaš defragmentirat disk, jer ako koristiš samo 1 tb od tih 2 onda je to strašno fragmentirano.
Diskove defragam sa Smart Defragom, a o procesima nije stvar jer su prije igre normalno radile.
Znam, kako ti otvara druge programe, da ali koji ti je broj procesa (ukupan) jer možda imaš i neki virus.
Najviše procesa cpu-a koristi jedan svchost.exe i system idle proces. Skenirao sam više puta komp sa Avastom, nema virusa.
Neznam, ti imaš dosta jak komp tako da do toga nije sigurno, možda netko drugi ima ideju ?
Sretno, baš me zanima rješenje jer i ja imam problem s tim !
Evo sad sam primijetio da bezobzira jesam li il nisam u igri, kada kliknem ctrl+alt+delete i onda kliknem na task manager, kompjuter se ukipi na negdje 20 sekundi do trenutka kada se otvori task manager... Ovo mi se prije nikad nije događalo...