pozdrav, iz osobnog iskustva znam da stem ru/cis igrice mozes igrati samo sa svo vrijeme upaljenim vpn-om, no cuo sam da na originu isto moras napraviti samo za vrijeme aktivacije, iskustva?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav, iz osobnog iskustva znam da stem ru/cis igrice mozes igrati samo sa svo vrijeme upaljenim vpn-om, no cuo sam da na originu isto moras napraviti samo za vrijeme aktivacije, iskustva?
Na steamu postoje dvije fore. Prvu si naveo.
Druga je da otvoris "ruski account". Bilo sto radis s njim obavezno imas ukljucen vpn. Ukljucujuci i kupovinu igara, otvaranje, podesavanje...
I onda ga preko family.. nesto, povezes sa svojim racunom. I sto tamo kupis se pojavi kod tebe.
Prilicno riskantno. Jedan krivi potez i ide ban na oba accounta :)
Origin je puno blazi. Ima ljudi koji na njemu igraju igre kupljene ruskim vpnom, bez ikakvog aktiviranja.
ALI, na Battlefield temi sam vidio iskustva da su nekome maknuli igru, a bilo je i baniranja cijelih accountova. Tako da ne znam sto bi ti rekao.
Ja, npr. na Originu imam Rusku verziju Battlefielda 3 vec godinama bez ikakve vpn aktivacije.
P.S. vise nikad nikome necu preporucit rusku verziju igre na Originu, jer uz ovo gore spomenuto, 90% igara se moze instalirati samo na rudkom jeziku :(

ali hvala na savjetu, neda mi se bas uciti rusku cirilicu..