hmmm... POD ili Motorhead?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bas sam razmisljao.... i sjetio se jedne igre, BILA je na snesu, Bila je u prvom licu, vozačka, bio si policajac i pogled kuta je bio iz njegovih očiju.... vozili ste se za metom, izbjegavali sudare i trebali ste ih "prebiti" s autom dok su oni pucali na vas, mogli ste vidjeti da je staklo prepuno rupama, i ? jel neko zna mozda? btw, igrao sam je zandnji put prije 4-5 godina na snes emulatoru :))
"I was thinkin bout it today and i recall a game, which i believe was on snes. Its a first person driving game, I think your a cop and basically your view is from his eyes, you see the wheel the rearview mirror and drive down the road after a target, avoiding traffic and you have to ram them till its over, while they usually are shooting you, seeing the glass get filled with holes. Ring any bells for anyone? =/ Or if anyone knows a full list of SNES with pictures, I can find giant lists of the games but I have to click every single link to see an image of it."
Igru sam igrao davno davno, vjerovatno prije 8-9 godina kod bratica, te se sjecam sljedeceg...
Cijela igra je pomalo comic-like. Radnja igre pocinje? na piratskom brodu, te se onda prikaze kako nesto gori, dali je brod ili grad nemogu se sjetit, i onda se kamera vrati u unuttasnjost broda pa se vidi neki strasni gusar, od kojeg bi se u to vrijeme usro u gace :D
Ako je to ista igra, kasnije smo na nekom zelenom otoku, di kao imamo zadatke neke...
Nazalost se ne sjecam vise nicega :(
Moze li mi netko reci koja je ovo igra na slici?
BTW @robi4never, cini mi se da trazimo istu igru (ako se dobro sjecam, igra je bila na crnom PAL cartdridge-u)
Breath of Fire 2
Igru sam igrao davno davno, vjerovatno prije 8-9 godina kod bratica, te se sjecam sljedeceg...
Cijela igra je pomalo comic-like. Radnja igre pocinje? na piratskom brodu, te se onda prikaze kako nesto gori, dali je brod ili grad nemogu se sjetit, i onda se kamera vrati u unuttasnjost broda pa se vidi neki strasni gusar, od kojeg bi se u to vrijeme usro u gace :D
Ako je to ista igra, kasnije smo na nekom zelenom otoku, di kao imamo zadatke neke...
Nazalost se ne sjecam vise nicega :(
Escape from the Monkey Island (Monkey Island 4)
Moze li mi netko reci koja je ovo igra na slici?
BTW @robi4never, cini mi se da trazimo istu igru (ako se dobro sjecam, igra je bila na crnom PAL cartdridge-u)
Super Chase H.Q.
Pozdrav svima. Ima jedna igra koju sam igrao prije recimo 5 godina, jedna strategija.
Uglavnom odvijalo se tako da si ti imao svoj grad koji bi gradio, i mogao si osvajati ostale gradove. Bila je mapa europe mislim da je čak pisala i Dalmacija ili tako nešto. Slabo se sjećam igre znam da je na foru rome total war, age of empires, u tom stilu.
Znam da kad bi te napala druga vojska onda bi prvo poslagao vojsku i krenuo u napad. Sječam se da su bili streličari, njihovo polje je bilo gusto stisnuto, a npr, konjanici i pješaci bi imali svoj polje malo rijeđe raspoređeno (prije borbe kad raspolažeš svoje trupe).
Također ako nebi nikog napao nakon nekog vremena pojavila bi se vojska bijele ili sive boje koji su kao s ničije zemlje pa bi te napali. Ne sječam se ništa više pa ako neko zna neka pomogne
Mislim da je prije ulaska u igru bio da neki general jaše konja ali nisam siguran. Hvala unaprijed
Pozdrav svima. Ima jedna igra koju sam igrao prije recimo 5 godina, jedna strategija.
Uglavnom odvijalo se tako da si ti imao svoj grad koji bi gradio, i mogao si osvajati ostale gradove. Bila je mapa europe mislim da je čak pisala i Dalmacija ili tako nešto. Slabo se sjećam igre znam da je na foru rome total war, age of empires, u tom stilu.
Znam da kad bi te napala druga vojska onda bi prvo poslagao vojsku i krenuo u napad. Sječam se da su bili streličari, njihovo polje je bilo gusto stisnuto, a npr, konjanici i pješaci bi imali svoj polje malo rijeđe raspoređeno (prije borbe kad raspolažeš svoje trupe).
Također ako nebi nikog napao nakon nekog vremena pojavila bi se vojska bijele ili sive boje koji su kao s ničije zemlje pa bi te napali. Ne sječam se ništa više pa ako neko zna neka pomogne
Mislim da je prije ulaska u igru bio da neki general jaše konja ali nisam siguran. Hvala unaprijed
Zvuči mi kao Medieval ili Medieval 2 Total War...
Zvuči mi kao Medieval ili Medieval 2 Total War...
Chariots of War
Gledao sam Spartan i vidim da je igrica slična, pogledao sam tvrtku koja je napravila i naletio sam.
Hvala ipak na pomoći :)
Knights of Honor ? možda
P.S - sad sam vidio da je vec odgovoreno ...
Bila je neka igrica neki pingvini nesto neznam
one zivotinje sto su na antartiku su zaleđene u ledenim kockicama i moras nesto spajat ili unistavat tornadom.
Nije tako stara igra, igraš kao kap vode i moraš doći do kraja "staze". Ne znam kako da bolje objasnim, oni koji su igrali znat će pomoć.
evo ovako to je igra za playstation 1.vozite helikoptere a to su ubiti sve one male igračke za djecu (vojnici, tenkvoi) i vi se ratujete.ostao mi je u sjećanju jedan level koji se igra u kući, ako može pomoć tepih je plav.
evo ovako to je igra za playstation 1.vozite helikoptere a to su ubiti sve one male igračke za djecu (vojnici, tenkvoi) i vi se ratujete.ostao mi je u sjećanju jedan level koji se igra u kući, ako može pomoć tepih je plav.
Army Men?
jeli gledas iz pticije perspektive
Evo sad malo igrao Diablo 2 pa sam se sjetio jedne igre, vjerojatno je stara otprilike kao i Diablo 2, isti takav pogled ima.
U ulozi smo nekog mladića mislim. Počinje na nekoj farmi, ima par kuća, u jednoj je mladićeva majka, u drugoj neka baba... I imaju i kao ograđene svinje, možeš im bacati sjeme, mislim da ih se može i ubiti. I mislim da na početku ne možeš izaći, ne pušta te čuvar (sa farme).
Znam da nije baš neki opis, ali ako se netko sjeti...
Sjeća se netko TPS-a sa plejke 2, prva misija na brodu, voziš neki helić i rasnosiš boce plina?
Našao, Logan's Shadow.
Hm.. Nije, ovo je starije dosta. Ma to sam bio instalirao demo sa nekog starog BUG ili VIDI CD-a, al' nemam ih više, brat ih bacio.. :/
A napisao sam da je slično Diablu zbog pogleda.
Hm.. Nije, ovo je starije dosta. Ma to sam bio instalirao demo sa nekog starog BUG ili VIDI CD-a, al' nemam ih više, brat ih bacio.. :/
Dink smallwood je vjerojatno.
dink smallwood?
dok sam stisnuo posalji,kolega me preteko :)
Pozdrav!.. nemogu se sjetiti jedne jako stare igre ali jako stare... znaći .. imate dvorac kučice gradite i sve.. a iz cijele mape vas napadaju čudovišta... .. na sredini je vaš dvorac i oko dvorca kučice ...
Je! Hvala!
A upravo sam i ja bio pronašao. Googlao malo slike, upisao isometric rpg i pronašao.
Pozdrav!.. nemogu se sjetiti jedne jako stare igre ali jako stare... znaći .. imate dvorac kučice gradite i sve.. a iz cijele mape vas napadaju čudovišta... .. na sredini je vaš dvorac i oko dvorca kučice ...
mastery?
nije mastery...
Igra je stara nekih ~6 godina... imao sam demo i u toj misiji u intru te helikopter ostavi u nekoj sumi do neke utvrde kao... imas ja mislim 5 likova i mozes mjenjat izmedu njih.. znaci kad crknes promjeni te u drugog... cilj je bio kao pobit sve te teroriste i uc u utvrdu i znam da je bilo nes sa radio signalom jer se nes kao trebalo napravit kod tornja nekog unutra nesjecam se vise... ima iko pojma o cem govorim?
EDIT: PC, sa bugovog DVD-a