Minecraft host

poruka: 4
|
čitano: 1.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Minecraft host

Pozdrav..poceo sam nedavno igrat minecraft, tocnije feed the beast dirwolf 2.0 mod sa prijateljima, i obicno jedan od nas hosta..nije toliko strasno dok se motamo oko kuce, al kad odemo negdje dalje pocinje toliki lag da je to neigrivo..

zanima me dali postoji kakva solucija, neka druga fora, da niko od nas ne hosta ili sta ja znam vec kako moze funkcionirati..ili pak samo da se smanji lag

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Minecraft host

Dobar je FTB.

I ja sam imao svoj server jednom, igrao sa prijateljima {#}

Sta se tice laga, mislim da nemoram ovo rec, no nemoj imat browser ukljucen, bittorrent ili bilo kakvu drugu aplikaciju koja koristi internet.

Neka radi server max. 5h (igrajte na njemu max. toliko vremena). Restartaj comp i opet pokreni, znalo se meni dogodit samo neki lag najednom bez razloga. Restartam i radi :D

Mi u hrvatskoj imamo us*ran internet, to ti je najveci problem.

No, lag moze bit i do compa.

Postaj svoju konfu cisto da se vidi, no nemoj imat neki drugi program/igru koja to koristi komp dosta, minecraft serveri su dosta zahtjevni.

Puno se vise i nemoze napravit :(

Imao sam i ja puno laga...

13 godina
neaktivan
Minecraft host

sve mi je uvijek iskljuceno jer zelim izvuc sto vise iz kompa da bude manje laga, ali svejedno..

konfiguracija je: CPU intel i5 3550 3.30GHZ

GPU GF GTX 560

8,00GB rama, imam win7 64 bitni

gledo sam syndicatea na youtubeu

i lik isto igra ftb i ne laga mu uopce..cak sam ga pito u inbox na fejsu ali mi nije odgovorio

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 23:36 (SnakeEyes).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Minecraft host

Nebi reko da je PC u pitanju to ti je do neta, zato sam ja uzeo privatno jedan server platio sam 20-30 kn i igramo bez lagga. Jer ako je u internetu pitanje nema pomoći, a pošto je FTB zahtjevniji od običnog MC to ti još više zagorča život. Ja sa skoro duplo slabijim PC-om od toga sam vrtio FTB server, ali upload przina mi je jako loša tako da je opet leggalo.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice