GameSpy fail

poruka: 1
|
čitano: 676
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
offline
GameSpy fail

 

Na Playstation storu zna ponekad bit nenajavljeni "flash sale"; znači kratkotrajna povoljnija ponuda igara.Uletio sam prije dva vikenda i uzeo hrpu igara za 0.99$ komad, između ostalih tu je bio Gotham City Impostors - isključivo online FPS, bez singleplaya, jedino neki challenge radi upoznavanja sa gadgetima i sl. Meni se sviđa igra, dosta izgleda kao team fortress, slična kombinacija klasa, veliki plus dajem na gadgete i support iteme - dosta mjenjaju mehaniku igre...Uglavnom...

Nakon, odprilike, tjedan i pol igranja, skoči notifikacija da GameSpy gasi svoje matchmaking servere za ps3 31.5. tako da online igre više nema ali (kažu) da mogu igrat free2play na steam zajednici na kojoj nisam, i da jesam nebi nikad igrao FPSeve na mišu i tipkovnici jer nemam naviku a i nemam baš konfiguraciju da bi išlo sve glatko.

WTF?!

Jel se to smije?Kako neko može nešto prodavat i forsirat da kupimo nešto povoljno, bez upozorenja, ugasit za mjesec dana.Nebi ništa rekao da su igru dali besplatno pa da se ekipa iživi zadnjih mjesec dana igranja, nek se serveri prepune ionako puno ljudi neigra to.Zašta takva navlakuša, nisam jedini koji ju je kupio, vidio sam hrpu noobera, isto su popušili ko i ja.To je koda prodajem psa povoljno, al na prvom veterinarskom pregledu ćeš skužit da će umrjet uskoro - super; ili možda povoljno golfa 4 a?Ali trul je ispod tako da ga nemožeš registrirat...Ma fuj!

Osjećam se silovanim za samo 99 centi.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice