Xbox360 nezeli ocitat nijednu igricu

poruka: 9
|
čitano: 2.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Do jucer navecer sve je super radilo...citao je sve iz prve...i sta je na hardu, i sta nije. Danas, stavim FIFU 13, Forzu Horizon, Forzu 4 Motorsport, Tekken Tag 2, FIFU Street 2012, Crysis 2 i jos masu igra. Izvrti, dodje ono Play Game na zelenoj onoj kockici, al se nece pojavit slika i da piše recimo Play FIFA 13...Probam Details, nezeli otvorit.  Ako pritisnem Play a stoji mi samo Play Game doc ce mi crn ekran i onda error Unredable disc..plese clean it..bla bla...i tako stalno....Obrisao sam vise puta sa tankom krpicom svaki DVD detaljno...resetirao konzolu više puta...brisao catche na hardu...i opet nece...Ima tko kakvo riješenje ili slican problem. Izvinjavam se ako vec je bilo ovo pitanje, al nisam ga mogao nac.

BTW verzija je sivi 20GB HD xbox360..znaci "FAT" verzija

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 15:02 (TheDarkSide).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

usisavac i lagano usisat cd tray... meni je to pomoglo kad mi je mw3 stekao i isto izbacivao tu poruku

the sound of engine is cure for everything!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Xbox360 nezeli ocitat nijednu igricu
Genoxxx kaže...

usisavac i lagano usisat cd tray... meni je to pomoglo kad mi je mw3 stekao i isto izbacivao tu poruku

Da otvaram sve? Plastike skidam i onda citac otvaram? Sta tocno bi trebalo cistit? Plastiku na kojoj se stavi DVD ili sve unutra?

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
TheDarkSide kaže...
Genoxxx kaže...

Da otvaram sve? Plastike skidam i onda citac otvaram? Sta tocno bi trebalo cistit? Plastiku na kojoj se stavi DVD ili sve unutra?

vjerojatno bi ga trebalo cijelog ocistit od prasine... i plastiku na koju se stavlja dvd i ono unutra, ne trebas otvarat citac nego samo cijev od usisavaca usmjeri u rupu gdje se uvuce cd tray... i polagano sa tim jer nikad neznas sto mozes izvuc sa usisavacem!

13 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
TheDarkSide kaže...
Genoxxx kaže...

vjerojatno bi ga trebalo cijelog ocistit od prasine... i plastiku na koju se stavlja dvd i ono unutra, ne trebas otvarat citac nego samo cijev od usisavaca usmjeri u rupu gdje se uvuce cd tray... i polagano sa tim jer nikad neznas sto mozes izvuc sa usisavacem!

Ma znam znam, imam usisivac, i imam ispuhivac...koji koristim za PC...a i gledoa sam malo na youtubeu, da vidim cegasve ima u citacu, ima par sitnijih tjelova, koji se mogu odlomit, i odljepit tako da znam di da pazim sa usisivacem...

15 godina
TheDarkSide kaže...

Ma znam znam, imam usisivac, i imam ispuhivac...koji koristim za PC...a i gledoa sam malo na youtubeu, da vidim cegasve ima u citacu, ima par sitnijih tjelova, koji se mogu odlomit, i odljepit tako da znam di da pazim sa usisivacem...

onda se baci na posao... i btw ja sam imao slim verziju xboxa i usisavac mi je uvijek pomogao a nije se nista odlomilo... i savjet, otvori xbox i ocisti ga uvijek prije ljeta tako da ga prasina ne gusi

13 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
TheDarkSide kaže...

onda se baci na posao... i btw ja sam imao slim verziju xboxa i usisavac mi je uvijek pomogao a nije se nista odlomilo... i savjet, otvori xbox i ocisti ga uvijek prije ljeta tako da ga prasina ne gusi

Odradit cu to ovaj vikend :) Vjerovatno prasina zeza:)) Hvala na savjetima

15 godina
TheDarkSide kaže...
Genoxxx kaže...
TheDarkSide kaže...

Odradit cu to ovaj vikend :) Vjerovatno prasina zeza:)) Hvala na savjetima

nema problema kolega {#} i to je jedan razlog zasto sam presao na portable gaming.

13 godina
neaktivan

Nakon detaljnog ciscenja citaca...znaci sve sam otvorio...plastike skinuo sa torks kljucevima odvidao sta treba i onda naknadno citac sve radi super...al sad imam jedan problem, koji je vjerovatno nastao kad sam sve plastike vracao natrag...naime sad kad pritisnem da se otvori tray, nezeli, krene i stane, i onda moram povuc cisto milimetara da motor sam nastavi prema van. Kad se zatvara zatvori se dokraja, al eto zapinje negdje taj milimetar. Kad budem uzeo vremena opet cu otvorit pa malo bolje centrirat citac u kucistu da se moze lijepo otvarat opet. Mislim nije ni ovo katastrofa, samo treba milimetar povuc rukom i onda on sam nastavi...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice