Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.682.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Xbox Series X

Kupio modern warfare i nije mi radilo. Pisalo mi missing data pack. I tražio refund i odobrili mi za manje od 24 sata

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xbox Series X
Samo što je problem što Bethesda izbaci igru svakih valjda 10 godina. Nadam se da će se to promijeniti sad kad su pod Microsoftom.

Inače, baš sam počeo Fallout 4 na Series X prvi put nakon 5-6 godina otkad je izašla igra i igram na survival i mogu reći da me igra pozitivno iznenadila kad sam joj dao drugu šansu. Uz to izgleda i radi super na Series X sa instaliranim Ultra+ graphics modom i otključanih 60 fps.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Xbox Series X

https://www.gamesindustry.biz/articles/2021-11-16-the-elder-scrolls-6-confirmed-as-xbox-exclusive

Uz nadolazeći Starfield, izgleda da i The Elder Scrolls 6 dolazi samo na Xbox/PC. A vjerojatno i budući Fallout naslovi, Outer Worlds i DOOM.

Sad kad je Microsoft kupio hrpu gaming studija, dosta gaming serijala postat će Xbox/PC ekskluzive. Dok ih je PS4 gotovo sve imao, svi će izgleda zaobići PS5 - to mi je dosta bitno pa se odlučih radije za Xbox nego za PS5.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2022 12:47 (listerstorm).

0 0 hvala 0
15 godina
Kako to misliš "svi"? Bethesda i još par studija zasad. Dok Sony isto ima Santa Monica studio, Naughty Dog, Insomniac i da ne nabrajam dalje. U svakom slučaju bolje da Sony ima konkurenciju jer je poznato da se uvijek opuste ako konkurencija nije na nivou. U ovoj generaciji će se moći reći da se nešto propušta ako se ne kupi Xbox, što u prošloj generaciji nije bio slučaj. Obje konzole i jedino tako si na miru :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2022 13:14 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

Pod "svi" sam mislio na one koje je microsoft kupio i naravno da tu neće stati. PC i PS5 i pokriven si pa ti ne treba Xbox (jer sve za Xbox možeš naći na PC-u), no s obzirom na cijene grafičkih, trebao bih 15.000 HRK za 4k PC gaming, a toliko mi se ne daje pa to dobijem uz Xbox + miš i tipkovnica za FPS igre. 

No puno mi je lakše bez PS5 ekskluziva koje nikad nisam igrao nego bez svih omiljenih naslova sa PC-a koji će u budućnosti zaobići PS5-a, a bili su na PS4. Bethesa i Obsidian su mi vrhunski a više neće ići na PS5. 

A tu je i game pass na koji Sony zasad nema odgovor pa je playstation gaming dugoročno puno skuplji sport. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2022 13:55 (listerstorm).
8 godina
antimadridista kaže...
Kako to misliš "svi"? Bethesda i još par studija zasad. Dok Sony isto ima Santa Monica studio, Naughty Dog, Insomniac i da ne nabrajam dalje. U svakom slučaju bolje da Sony ima konkurenciju jer je poznato da se uvijek opuste ako konkurencija nije na nivou. U ovoj generaciji će se moći reći da se nešto propušta ako se ne kupi Xbox, što u prošloj generaciji nije bio slučaj. Obje konzole i jedino tako si na miru :)

Pa i nemaš baš nešto više za nabrajati.

Od Sony ekskluziva su jedino God of War i Gran Turismo vrijedni spomena, onaj Horizon i još par igara su ok.. ali to je vise manje to. Priče o sony ekskluzivama su jedan veliki mit. 

10 godina
Sony trenutno radi na 20+ exkluziva.
A sto je s Last of Us i Ghost of Thushima, Ratchetom? Ja jedva cekam Last of Us Remake.
BTW, nemojte zaboraviti da je Horizon 2 zadnja ekskluziva koja nudi Free Upgrade… Za Upgrade GoW Ragnarok i GT7 treba izdvojiti 10$ vise za PS5 verziju.
8 godina
Gogy7 kaže...
Sony trenutno radi na 20+ exkluziva.
A sto je s Last of Us i Ghost of Thushima, Ratchetom? Ja jedva cekam Last of Us Remake.
BTW, nemojte zaboraviti da je Horizon 2 zadnja ekskluziva koja nudi Free Upgrade… Za Upgrade GoW Ragnarok i GT7 treba izdvojiti 10$ vise za PS5 verziju.

A čuj, 20+ ekskluziva zvuci malo pretjerano. Ako od toga budu 4 dobre igre, bit ce dobro.
 Last of us mi je bezveze. Ratchet platformer koji me nikada nije privukao.

15 godina
Jbg ulazimo u teritorij osobnih mišljenja. The Last of Us i Ratchet objektivno nisu bezvezne igre. Većina igrača i recenzenata će reći da su vrhunske. Mene recimo Halo ne privlači ali neću reći da je igra bezveze samo zato što nije po mom guštu. Dok sam Xbox kupio zbog Forze i nadolazećih Bethesda igara. Ako netko voli singleplayer igre i avanture, onda je PlayStation konzola koja se ne propušta.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2022 9:27 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Meni ko xbox first timeru je Halo prezabavan multiplayer. Osim Gears 5 i The Ascent, najviše vremena provodim u Halo, a nikad nisam bio tip koji bi igrao FPS na konzoli.

3 godine
neaktivan

Pozdrav. Dal mogu kupit gamepass uk bez vpn samo s paypalom?

17 godina
Xbox Series X

Ljudi, moze preporuka di uzet gold? Ja bi uzeo 6mjeseci i konvertiro u gamepass ako se jos moze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

vidi na cdkey, gamivo, eneba, gdje je najjeftinije, obično to bude ili Brazil i Turska, ako preko VPNa uzimaš.

10 godina
Moze li se konvertirati vise puta ili samo prvi put. Uzeo sam samo 2 godine
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox Series X

Dečki, može preporuka za neki punjač za kontroler? 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
icek_picek kaže...

vidi na cdkey, gamivo, eneba, gdje je najjeftinije, obično to bude ili Brazil i Turska, ako preko VPNa uzimaš.

Ma ne igra mi bas razlika u cijeni ak je 10-20kn vise sam mislio ak je netko uzimo negdje pa da zna da je sigurno.

7 godina

To moras vidjet kolko je ta za 6 mjeseci, ja sam uzimao 3x12 mjeseci pa je razlika bila osjetna, mislim da cak 60-70% jeftinije preko Turske nego Europe 12-month live gold.

15 godina
Stane2016 kaže...

Pozdrav. Dal mogu kupit gamepass uk bez vpn samo s paypalom?

Nisam probao, ali probaj, ne možeš ništa izgubiti. Ili će ti odbiti transakciju, ili će proći.

15 godina
Gogy7 kaže...
Moze li se konvertirati vise puta ili samo prvi put. Uzeo sam samo 2 godine

Pretpostavljam da pričaš o ULTIMATE passu. Moraš čekati da tu trenutna/važeća pretplata istekne/završi. Osim toga trebaš imati isključenu automatsku obnovu pretplate jer bi te moglo oguliti po pravoj cijeni kad istekne pretplata. Drugim riječima automatski će ti se produžiti i teretit će ti karticu koju si tamo naveo.

Nakon što ti pretplata istekne, i nemaš aktivnu automatsku obnovu, možeš opet napuniti GOLD na račun, ali ovaj put moraš kupiti MJESEC ULTIMATE passa da bi taj gold konvertirao u ultimate.

Prvi put ti taj mjesec dana ULTIMATE-a dolazi za 1$, ali sad ćeš ga morati platiti po punoj cijeni jer, pretpostavljam, promo ultimate si već iskoristio.

4 godine
neaktivan
Mass Effect Legendary Edition dolazi na Gamepass i EA Play -
https://www.google.com/amp/s/www.ign.com/articles/xbox-game-pass-in-january-2022%3famp=1

0 0 hvala 0
15 godina
Mass Effect Legendary Edition, Spelunky 2, Outer Wilds i Embr su igre koje dolaze na Gamepass 6. siječnja 2022.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fino, baš bih mogao ponoviti Mass Effect.

Igram Ass Creed Odyssey pa me već ozbiljno počeo deprimirati svojim writingom
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Mass Effect Legendary Edition, Spelunky 2, Outer Wilds i Embr su igre koje dolaze na Gamepass 6. siječnja 2022.

Plus ova 3 indie naslova - Gorogoa , Olija i The Pedestrian koji su dostupni od danas za download putem Gamepass-a.

12 godina
Xbox Series X

Kupio Mass prije mozda 2 tjedna.

Gamepass je zakon za ekipu koja ne kupuje igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jedna stvar koja mi na Xboxu diže tlak je UI. Za tako dobru konzolu UI je teški krš. Kao da je sve napravljeno na brzinu bez ikakvog reda i strpano u jedan koš. Osim toga je i preosporo. Stisnem Xbox tipku da uđem u guide menu i treba po par sekundi jer mi sve zašteka. Hoću napravit screenshot, zbugga se sučelje i zašteka. Neopisivo mi ide na živce.
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
Rainbow Six Extraction Day One na Game passu
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Ubisoft+ isto dolazi na xbox u budućnosti
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gogy7 kaže...
Ubisoft+ isto dolazi na xbox u budućnosti

Da.

https://news.ubisoft.com/en-us/article/6swN56EyVYT97D6r1sFwZE

Zanimljivo kako su napisali da Ubisoft+ dolazi na Xbox, dok R6 Extraction dolazi na Gamepass.

Jesu li možda hintali da Ubisoft+ neće biti uključen u Gamepass?

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
13 godina
protjeran
Xbox Series X

Pa pretpostavljam da Ubisoft+ nece biti u sklopu gamepass-a .Vec ce biti dostupan servis kao recimo EA play na PSu , placat ces pretplatu kao na PC oko 15 eura mjesec dana koristenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Točno, radi se o zasebnoj pretplati nevezanoj uz game pass
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice