Kupio modern warfare i nije mi radilo. Pisalo mi missing data pack. I tražio refund i odobrili mi za manje od 24 sata

Kupio modern warfare i nije mi radilo. Pisalo mi missing data pack. I tražio refund i odobrili mi za manje od 24 sata
https://www.gamesindustry.biz/articles/2021-11-16-the-elder-scrolls-6-confirmed-as-xbox-exclusive
Uz nadolazeći Starfield, izgleda da i The Elder Scrolls 6 dolazi samo na Xbox/PC. A vjerojatno i budući Fallout naslovi, Outer Worlds i DOOM.
Sad kad je Microsoft kupio hrpu gaming studija, dosta gaming serijala postat će Xbox/PC ekskluzive. Dok ih je PS4 gotovo sve imao, svi će izgleda zaobići PS5 - to mi je dosta bitno pa se odlučih radije za Xbox nego za PS5.
Pod "svi" sam mislio na one koje je microsoft kupio i naravno da tu neće stati. PC i PS5 i pokriven si pa ti ne treba Xbox (jer sve za Xbox možeš naći na PC-u), no s obzirom na cijene grafičkih, trebao bih 15.000 HRK za 4k PC gaming, a toliko mi se ne daje pa to dobijem uz Xbox + miš i tipkovnica za FPS igre.
No puno mi je lakše bez PS5 ekskluziva koje nikad nisam igrao nego bez svih omiljenih naslova sa PC-a koji će u budućnosti zaobići PS5-a, a bili su na PS4. Bethesa i Obsidian su mi vrhunski a više neće ići na PS5.
A tu je i game pass na koji Sony zasad nema odgovor pa je playstation gaming dugoročno puno skuplji sport.
Pa i nemaš baš nešto više za nabrajati.
Od Sony ekskluziva su jedino God of War i Gran Turismo vrijedni spomena, onaj Horizon i još par igara su ok.. ali to je vise manje to. Priče o sony ekskluzivama su jedan veliki mit.
A čuj, 20+ ekskluziva zvuci malo pretjerano. Ako od toga budu 4 dobre igre, bit ce dobro.
Last of us mi je bezveze. Ratchet platformer koji me nikada nije privukao.
Meni ko xbox first timeru je Halo prezabavan multiplayer. Osim Gears 5 i The Ascent, najviše vremena provodim u Halo, a nikad nisam bio tip koji bi igrao FPS na konzoli.
Pozdrav. Dal mogu kupit gamepass uk bez vpn samo s paypalom?
Ljudi, moze preporuka di uzet gold? Ja bi uzeo 6mjeseci i konvertiro u gamepass ako se jos moze.
vidi na cdkey, gamivo, eneba, gdje je najjeftinije, obično to bude ili Brazil i Turska, ako preko VPNa uzimaš.
Dečki, može preporuka za neki punjač za kontroler?
vidi na cdkey, gamivo, eneba, gdje je najjeftinije, obično to bude ili Brazil i Turska, ako preko VPNa uzimaš.
Ma ne igra mi bas razlika u cijeni ak je 10-20kn vise sam mislio ak je netko uzimo negdje pa da zna da je sigurno.
To moras vidjet kolko je ta za 6 mjeseci, ja sam uzimao 3x12 mjeseci pa je razlika bila osjetna, mislim da cak 60-70% jeftinije preko Turske nego Europe 12-month live gold.
Pozdrav. Dal mogu kupit gamepass uk bez vpn samo s paypalom?
Nisam probao, ali probaj, ne možeš ništa izgubiti. Ili će ti odbiti transakciju, ili će proći.
Pretpostavljam da pričaš o ULTIMATE passu. Moraš čekati da tu trenutna/važeća pretplata istekne/završi. Osim toga trebaš imati isključenu automatsku obnovu pretplate jer bi te moglo oguliti po pravoj cijeni kad istekne pretplata. Drugim riječima automatski će ti se produžiti i teretit će ti karticu koju si tamo naveo.
Nakon što ti pretplata istekne, i nemaš aktivnu automatsku obnovu, možeš opet napuniti GOLD na račun, ali ovaj put moraš kupiti MJESEC ULTIMATE passa da bi taj gold konvertirao u ultimate.
Prvi put ti taj mjesec dana ULTIMATE-a dolazi za 1$, ali sad ćeš ga morati platiti po punoj cijeni jer, pretpostavljam, promo ultimate si već iskoristio.
Plus ova 3 indie naslova - Gorogoa , Olija i The Pedestrian koji su dostupni od danas za download putem Gamepass-a.
Kupio Mass prije mozda 2 tjedna.
Gamepass je zakon za ekipu koja ne kupuje igre.
Da.
https://news.ubisoft.com/en-us/article/6swN56EyVYT97D6r1sFwZE
Zanimljivo kako su napisali da Ubisoft+ dolazi na Xbox, dok R6 Extraction dolazi na Gamepass.
Jesu li možda hintali da Ubisoft+ neće biti uključen u Gamepass?
Pa pretpostavljam da Ubisoft+ nece biti u sklopu gamepass-a .Vec ce biti dostupan servis kao recimo EA play na PSu , placat ces pretplatu kao na PC oko 15 eura mjesec dana koristenja.