Zanime da li se na Xboxu 360 mogu igrati piratizirane igre, odnosno da li je u Xbox moguće ugraditi neku vrstu chipa kao u PS2. Često o forumima čitam o nekim piratizovanim igrama za Xbox a još nigdje nisam čuo za postojanje nekog chipa ili slično. Prosto me samo zanima kako to funkcioniše. Pitanje postavljam čisto iz znatiželje jer niti imam Xbox 360 niti ga planiram kupiti pa tako da ne mislite kako sada nešto podržavam pirateriju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
JA PODRŽAVAM PIRATSVO I BAVIM SE S NJIM.
da, istina je da xbox360 može pokretati pržene igre (živio!). da bi ih pokretao, moraš ga nadograditi, tj. dat tipu sohos labu da ti to napravi. naravno, to košta, pa češ tako za modiranje konzole platit 1600kn (1000kn ugradnja i to, a 600kn je za drugi čitač diskova, koji mora zamijeniti). a tu ti je i još jedna mana; postoji ti mogućnost da te microsoft skuži, pa ti onda oduzme pravo pristupam na xbox live.
Hvala na odgovoru
ako imaš sreće moć ćeš igrat na liveu dosta duga kao ja npr. sa piratskim ( 4mj. još me nisu izbacili nadam se da neće )..
da , naravno i skidam demoe i sve.. igrao sam live GoW2 kad je izašao odmah mjesec dana jedno i nisu me izbacili iako je bilo priče o nekom veliko bananju al ništa
ima li u osjeku da modificiram 360
bogg ljudi
zanima me ugradio sam modifikaciju odnosno chip za XBOx zanima me gdje mogu pronaci i downlodati igre(meni je prijatelj vec nasao ali igre imaju 8gb,cuo sam da ima neki trik(pise se po forumima kako taj trik napravit) da se igra skine sa 2 gb)molim da mi pomognete pozzzzzzzzzzz
bogg
zanima me ugradio sam modifikaciju odnosno chip za XBOx zanima me gdje mogu pronaci i downlodati igre(meni je prijatelj vec nasao ali igre imaju 8gb,cuo sam da ima neki trik(pise se po forumima kako taj trik napravit) da se igra skine sa 2 gb)molim da mi pomognete pozzzzzzzzzzz
bogg
a igre za download možeš pronaći na svakom torrent siteu.
a to koliko je "teška" igra ovisi o samome torrentu.
nemožeš ti igru od 8 gb skidati skinuti sa 2gb.
jedino postoje takozvani "rippani" torrenti,ali onda će ti otpakiravanje trajati cca 2 sata ili više.
bogg

e ljudi jel ko zna gdje se ima za kupiti modificirana verzija xbox360 tako da se mogu igrati piratske igre
Dajte ljudi, bolje uzivati u demoima sa XboxLIVE-a i isprobavati sadrzaje, nego da vas banaju i onda gotovoo....
Najbolje kupit 2 x360 , na jednom orginale , a ne drugom kopije igrat :) samo se promjeni hard radi acc