XBox 360 - piratske igre zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 23.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
XBox 360 - piratizirane igre

Zanime da li se na Xboxu 360 mogu igrati piratizirane igre, odnosno da li je u Xbox moguće ugraditi neku vrstu chipa kao u PS2. Često o forumima čitam o nekim piratizovanim igrama za Xbox a još nigdje nisam čuo za postojanje nekog chipa ili slično. Prosto me samo zanima kako to funkcioniše. Pitanje postavljam čisto iz znatiželje jer niti imam Xbox 360 niti ga planiram kupiti pa tako da ne mislite kako sada nešto podržavam pirateriju Nevinašce

''Sloboda znači odgovornost. Zato je se većina ljudi boji.'' George Bernard Shaw
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 18:37 (Ymagandy).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
XBox 360 - piratske igre

JA PODRŽAVAM PIRATSVO I BAVIM SE S NJIM.

da, istina je da xbox360 može pokretati pržene igre (živio!). da bi ih pokretao, moraš ga nadograditi, tj. dat tipu sohos labu da ti to napravi. naravno, to košta, pa češ tako za modiranje konzole platit 1600kn (1000kn ugradnja i to, a 600kn je za drugi čitač diskova, koji mora zamijeniti). a tu ti je i još jedna mana; postoji ti mogućnost da te microsoft skuži, pa ti onda oduzme pravo pristupam na xbox live.

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
XBox 360 - piratske igre

Hvala na odgovoru

''Sloboda znači odgovornost. Zato je se većina ljudi boji.'' George Bernard Shaw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: XBox 360 - piratske igre

ako imaš sreće moć ćeš igrat na liveu dosta duga kao ja npr. sa piratskim ( 4mj. još me nisu izbacili nadam se da neće )..

17 godina
neaktivan
i mos normalno igrat igre online kao da je origigi??
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan

da , naravno i skidam demoe i sve.. igrao sam live GoW2 kad je izašao odmah mjesec dana jedno i nisu me izbacili iako je bilo priče o nekom veliko bananju al ništa Smijeh 

16 godina
neaktivan
XBox 360 - piratske igre

ima li u osjeku da modificiram 360

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XBox 360 - piratske igre

bogg ljudi

zanima me ugradio sam modifikaciju odnosno chip za XBOx zanima me gdje mogu pronaci i downlodati igre(meni je prijatelj vec nasao ali igre imaju 8gb,cuo sam da ima neki trik(pise se po forumima kako taj trik napravit) da se igra skine sa 2 gb)molim da mi pomognete pozzzzzzzzzzz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
odgg brzoo
16 godina
neaktivan
RE: XBox 360 - piratizirane igre

bogg

zanima me ugradio sam modifikaciju odnosno chip za XBOx zanima me gdje mogu pronaci i downlodati igre(meni je prijatelj vec nasao ali igre imaju 8gb,cuo sam da ima neki trik(pise se po forumima kako taj trik napravit) da se igra skine sa 2 gb)molim da mi pomognete pozzzzzzzzzzz

16 godina
neaktivan
Fiky lav kaže...

bogg

nemožeš u 2 minute pisati 3 poruke u vezi jednog problema,prvo proćitaj pravila foruma kad si se već registrirao.
a igre za download možeš pronaći na svakom torrent siteu.
a to koliko je "teška" igra ovisi o samome torrentu.
nemožeš ti igru od 8 gb skidati skinuti sa 2gb.
jedino postoje takozvani  "rippani" torrenti,ali onda će ti otpakiravanje trajati cca 2 sata ili više.
Status:Moljac
16 godina
neaktivan
Fiky lav kaže...

bogg

Nesmije se tu naforumu davati lionkovi za piratske saitove.Belji se tj gdje skiniti piratske igre.
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
16 godina
neaktivan
XBox 360 - piratske igre

e ljudi jel ko zna gdje se ima za kupiti modificirana verzija xbox360 tako da   se mogu igrati piratske igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XBox 360 - piratske igre

Dajte ljudi, bolje uzivati u demoima sa XboxLIVE-a i isprobavati sadrzaje, nego da vas banaju i onda gotovoo....

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najbolje kupit 2 x360 , na jednom orginale , a ne drugom kopije igrat :) samo se promjeni hard radi acc

Xbox 360 - Jump in
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice