Još nema popusta, no možda je ovo dobar znak.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još nema popusta, no možda je ovo dobar znak.
Al se nadam da bi mi mogli dati popust na produljenje...
Može li se u PS5 ubaciti dodatna memorija - disk kako bi se postojeća proširila? Koja najbolje radi? Treba li dodatno nešto podešavati?
Može li se u PS5 ubaciti dodatna memorija - disk kako bi se postojeća proširila? Koja najbolje radi? Treba li dodatno nešto podešavati?
Naravno, ja u svij ubacio 2tb ssd, samo pazi da je gen4 dovoljne brzine , guglaj koji su ok za ps5, ima sad na amazonu odlicnih popusta.
Ne treba nista posrbno podesavati, treba par minuta da ga ubacis, nakon toga na konzoli mozes prebacit igre na njega ili odabrat da se nove igre instaliraju na njega, igre normalno pokreces bez obzira na kojem su disku.
WD Black 4TB €293 https://amzn.to/4fG73bS
Moja preporuka ti je da gledas koji imaju heatsink. Ima ih puno s super cijenama ali bez heatlinka. Sve preko 5.500 mb/s ti je super brzina za ssd.
Nikako ne preporučujem igranje na ssd bez heatsinka.
WD Black 4TB €293 https://amzn.to/4fG73bS
Moja preporuka ti je da gledas koji imaju heatsink. Ima ih puno s super cijenama ali bez heatlinka. Sve preko 5.500 mb/s ti je super brzina za ssd.
Nikako ne preporučujem igranje na ssd bez heatsinka.
Heatsink se kupi za desetak € pa treba ukalkulirati.
sad ima samsung 990pro 4tb za 278 €, odlicna cijena
Ja sam jučer obnovio ps plus extra sa 25% popusta, prije toga sam otkazao pretplatu koja mi ističe
28.12. Nudi mi i upgrade na ps plus premium sa 30% popusta.
Za produženje ps plus extre sam dobio 945 playstatinstars bodova, to je oko 4 eura ako mjenjate
bodove za eure s tim tek kada sakupite 1250 bodova možete ih zamijeniti za 5 eura.
Extra sa ovim popustom i bodovima ispada 90 eura 12 mjeseci.
Meni istječe 26.12. i otkazao sam pretplatu ali nemam mogućnosti za 25% manju cijenu, stoji mi 151€ za produljenje premiuma, koji trenutno i imam😩
Ja sam otkazao prije 10tak dana, još nisu bili ovi black friday popusti.
Onda je vjerojatno zbog toga
Meni je to bilo ugaseno pa sam sad upalio. Upalite i vi, Sony random salje ponude, ima ih dosta kojima stigne ponuda pa probajte. Ako je ugašena onda sigurno nećete dobiti.
Trenutno je Extra 57€ u indiji pa ti vidi...
pitanje. imam ps5 i kupit cu iduci tjedan ps5 pro. imam jedan externi hdd od 1tb i jedan dodan unutar ps5 konzole. imam oko 2.5tb igara koje su instalirane. moje pitanje je kako najbezbolnije da izbjegnem ponovno installiravanje. mogu li igre koje su na konzoli instalirane prekopirati na jos jedan hdd i i onda to vratiti nazad na disk od nove konzole i hoce li nova konzola prepoznati externi hdd i ovaj dodatni kad to ubacim u novu konzul?
Ako nemas dobar internet prebaci sto vise igara na dodatni M2 koji imas u konzoli.
Save PS5 igara prebaci na Cloud
Trenutno je Extra 57€ u indiji pa ti vidi...
Kako ide postupak izrade indijskog accounta? Vpn? Dal se moram preko vpna logirati u account na playu? Trebam li na šta posebno paziti?
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Ne radi kopiranje linka na mobu jer ne odrzavaju forum pa moram ovako.
Ja danas bas tako napravio i produljio za godinu jos. Sve platio revolutom, kod dosao za cca 1h, nije bas 5-10min kako tamo pise.
Astro Bot je trenutno 38€ na akciji
Na mobu sam, pa me drka odgovarati na obje poruke, ali hvala vam na uputama. Ovaj tjedan dolazi ps, probat ću sigurno. Hvala još jednom.
Stigle crne stranice.
Izgleda milijun puta bolje nego s bijelima, barem meni. Jedino što nisu original (što da vam kažem, ciganim se) pa se u horizontali stalak ne slaže najbolje sa stranicama. Ništa što malo dvostrane ljepljive trake ne može riješiti.
Da primjetio sam da ne postoji neki određeni postotak za kolko je jeftinije. Ovisi od igre do igre.
Stigle crne stranice.
Izgleda milijun puta bolje nego s bijelima, barem meni. Jedino što nisu original (što da vam kažem, ciganim se) pa se u horizontali stalak ne slaže najbolje sa stranicama. Ništa što malo dvostrane ljepljive trake ne može riješiti.
Džabe ti poruka ako nisi stavio sliku.
I link di si uzeo...
Pa 1000 INR (indian rupee) ti i je cca 12 eura.
Ali kako nije jeftinije?
Evo taj NBA 2k25 ti je na indijskom 25eura, a kod nas 35eura. Obje cijene sa popustom, kada ih ne bude ide duplo na obje cijene.
Spiderman 2 - indijski 35€, hrv 49€.
Astro bot - indijski 39€, hrv 50€.
Helldivers 2 - indijski 23€, hrv 32€.
The Last of us II remastered - indijski 27€, hrv 40€.
Grand turismo 7 - indijski 57€, hrv 80€.
Kako to nije jeftinije? Bonove uzimaš kao i svugdje, apoeni su slični. Odem na amazon.in, nađem bon koji želim i platim sve revolutom. 5min posla.
Plus ako nisi igrao igre koje su uključene u PS Plus da ne govorim, ima ih hrpa za nove igrače koji se stvarno isplati. Ja produžio godišnju pretplatu za 58€ mislim. Kod nas mislim da je malo skuplje
Jel igrao tko TopSpin 2K25? Igrao sam topspin 4 do prije godinu dana na pc preko RPCS3 (ps3 emulator za pc). Kad sam reinstalirao Windowse više mi se nije dalo to namještati opet. Sad bi uzeo nešto za ps5. Onih par tenis igri šta sam probao dok sam imao extra pretplatu su mi bile užasne. Igrivost mi je bila odlična na topspin 4.
Bitanga i dalja46, evo slika, video i link...
https://www.playstation.com/hr-hr/games/topspin-2k25/
https://m.youtube.com/watch?v=hlIGNumuNT4
edit: Ove tri tenis igre se ističu po preporukama igrača.
0 | Tennis Elbows 4 |
---|---|
1 | TopSpin 2k25 |
0 | Tiebreak |
PS Portal ce normalno raditi sa indijskim accom ili bi tu ipak trebao hrvatski imati?
Naravno da se isplati. Sve nove igre su u startu oko 20-30% jeftinije. Sto je jeftinija cijena tako i razlika pada.